Xbox Series X/S

Εάν θέλεις μπορείς να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο..

Αν εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά.. πάσο

https://www.dualshockers.com/assassins-creed-valhalla-ps5-xbox-4k-60fps/

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβάζοντας το αρθρο, οντως εκει αναφερεται πιο καθαρα οτι η δήλωση ερχεται απο ανθρωπο της Ubisoft.

https://www.youtube.com/watch?v=3qYBHSzl6B8

Αυτός τώρα το πήρε χαμπάρι ότι μόνο το XBOX έχει RDNA 2.0;:flipout:

Κάλιο αργά παρά ποτέ.:a0210:

Απο οσα ξερω, full δεν ειναι καμμια κονσολα. Προφανώς ομως, RDNA 2 ειναι και οι δύο τους.

Απο το Series X λείπει σιγουρα η infinite cache, στην οποία αφιερώθηκε πολύς χρονος στην παρουσίαση της AMD πριν λίγες ημέρες, ενω η Sony λέγεται οτι επελεξε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του RDNA 2 (λιγοτερα παντως απο του Series X).
Αν ξερει καποιος πιο πολλά, ας διαφωτίσει.

Διαβάζοντας το αρθρο, οντως εκει αναφερεται πιο καθαρα οτι η δήλωση ερχεται απο ανθρωπο της Ubisoft.

Γι'αυτό σου έβαλα ολόκληρο το άρθρο..

Χαίρομαι που το αντιλήφθηκες και εσύ σωστά με τη δεύτερη ανάγνωση..

4K η Sony θεωρούσε και τα 1800p ταβάνι που μπορεί να έφτανε το ps4 pro..

Έγραψα και στο νήμα του PS5 ότι το μόνο που ζηλεύω από αυτό πέρα από κάποια games που θα ήθελα να δοκιμάσω, είναι ο dualsense controller με τις νέες λειτουργίες του, adaptive triggers, δονήσεις,mic κ.ο.κ.

RDNA 2 ειναι και οι δύο κονσόλες.
Είναι σχεδόν λάθος αυτό που λες..Επειδή είμαι εκτός σπιτιού με λιγοστό χρόνο, θα έχεις τεκμηρίωση έως το βράδυ..

RDNA 1,5 θα χαρακτήριζα "χοντρά" το PS5..

RDNA 2 vs RDNA 1,5
e4d0a21af82deda8dc9ef36ae804a4aa.jpg

Δεν υπάρχει μη-hardware accelerated ray tracing.

Επίσης δεν υπάρχει RDNA 1,5. Και οι δύο gpu βασίζονται στο RDNA 2 της AMD.

Αποσπασμα απο τι ειναι αυτο?
Επισης, τι ειναι RDNA 1,5?

Δεν υπάρχει rdna 1,5 είναι ένας τρόπος να μειώσουν τις δυνατότητες του ps5. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Στην πράξη θα φανούν όλα και ας μην παίζουμε με τις λεξεις. Ας προσέχουμε τι γράφουμε και τι link βάζουμε, είδαμε πριν λίγο την κατάληξη με τα κλειδώματα. Κανά παιχνίδι να βγαλουν και οι 2 και ας αφήσουν τα specs....κουραστηκαμε.....

Για να καταλάβουμε τι συζητείται εδώ.

Η σειρά RTX20xx της nvidia βασίζεται στην αρχιτεκτονική Turing. Όσο λογικό είναι να υπερασπιστεί κάποιος πως η RTX2060 βασίζεται στην αρχιτεκτονική pascal άλλο τόσο είναι και η παραπάνω συζήτηση.

Είναι post της Ubisoft..

"RDNA 1,5" είναι ότι το PS5 υποστηρίζει μικρό ποσοστό features της αρχιτεκτονικής RDNA 2..

https://techbriefly.com/2020/07/24/ps5-does-not-use-rdna-2-architecture-is-sony-wrong/

Δεν το έγραψε άνθρωπος της ubisoft αλλα ο αρθρογράφος.
Δεν θα σχολιασω και το ύφος του άρθρου όπως αρχικά είχα πρόθεση να κάνω.

Ειλικρινα αυτό το vs. πρέπει να σταματήσει.
Ειδικα όταν χρησιμοποιείται γκρίζα, για να μην πω κάτι αλλο, επιχειρηματολογια.

Έχουμε γράψει χίλιες φορές ότι το Series X είναι ικανότερο σε γραφικά. Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο τώρα.

Δεν υπάρχει rdna 1,5 είναι ένας τρόπος να μειώσουν τις δυνατότητες του ps5. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Στην πράξη θα φανούν όλα και ας μην παίζουμε με τις λεξεις. Κανά παιχνίδι να βγαλουν και οι 2 και ας αφήσουν τα specs....κουραστηκαμε.....
Βασικά το RDNA 1,5 ανταποκρίνεται στην υλοποίηση της Sony στο PS5 όσον αφορά τη νέα αρχιτεκτονική..

Δεν το έγραψε άνθρωπος της ubisoft αλλα ο αρθρογράφος.
Δεν θα σχολιασω και το ύφος του άρθρου όπως αρχικά είχα πρόθεση να κάνω.

Ειλικρινα αυτό το vs. πρέπει να σταματήσει.
Ειδικα όταν χρησιμοποιείται γκρίζα, για να μην πω κάτι αλλο, επιχειρηματολογια.

Έχουμε γράψει χίλιες φορές ότι το Series X είναι ικανότερο σε γραφικά. Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο τώρα.
Το άρθρο που σου ανέβασα δεν αφορούσε το προηγούμενο screenshot, αλλά το τι εστί RDNA 1,5..

Το screenshot είναι από post της Ubi..

Τα πράγματα γενικά στη ζωή μας κάποιοι τα βλέπουν άσπρα, μαύρα,γκρίζα και άλλοι χρωματιστά..

Αδυνατώ από την πλευρά μου να καταλάβω όμως, γιατί κάποιοι έχουν θέμα με την αλήθεια..

Το άρθρο που σου ανέβασα δεν αφορούσε το προηγούμενο screenshot, αλλά το τι εστί RDNA 1,5..

Τα πράγματα γενικά στη ζωή μας κάποιοι τα βλέπουν άσπρα, μαύρα,γκρίζα και άλλοι χρωματιστά..

Αδυνατώ από την πλευρά μου να καταλάβω όμως, γιατί κάποιοι έχουν θέμα με την αλήθεια..

RDNA 1.5 δεν υπάρχει, μην το ξαναγράφουμε παρακαλώ. Το άρθρο που ανέβασες είναι στα όρια του φανμποισμου να το πω ευγενικά, και είναι αυτο το ύφος του άρθρου που πυροδοτούν τις αντιδράσεις μέσα στα threads. Στην τελική είπαμε θα φανούν στην πράξη, κανένα παιχνίδι να βγάλουν και οι 2 και ειδικά η Microsoft που πολύ την φοβάμαι μετά από αυτο που μας έδειξε με το halo....

Υ.Γ. Και για να προσθέσω κάτι ακόμα, το hardware παίζει μόνο ένα ρόλο στο τι γραφικά θα δούμε σε παιχνίδια, το πολύ χειρότερο PS4 παρουσίασε exclusive παιχνίδια με γραφικά που δεν είδαμε τίποτα σε αυτο το επίπεδο από το πολύ ισχυρότερο Xbox one x. Για αυτο λέω μην προτρέχουμε, και ισχυρότερο να είναι το Xbox x, που μάλλον είναι, η Sony έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία αλλά και τα studio να παρουσιάσει παιχνίδια που θα τρίβουμε τα μάτια μας, νωρίς είναι ακόμα....ήδη με το καλημέρα θα μας δώσει 3-5 καλά exclusives και είναι μόνο η αρχή.....