Xbox Series X/S

Ναι και χάνεις τη δυνατότητα με vpn να περάσει κατευθείαν κωδικούς από αλλά region.
Εγώ βρήκα και πέρασα μια προηγούμενη έκδοση αφού πρώτα απεγκατέστησα την τελευταία version.

Για πατε στο 2.27...
Δεν περίμενα dynamic resolution στο series x από υφιστάμενο τίτλο.

Και δεν το γράφω για να πικαρω, αλλά για να υπενθυμίσω πως τα σταθερά και αληθινά 4k@60 δεν πρέπει να τα θεωρούμε καθόλου μα καθόλου δεδομένα.

Προφανώς τα ιδια θα ισχύουν και για το ps5 που εχει και λίγο πιο αδυναμη gpu.

https://youtu.be/9Cz5gq3S1ts

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Για πατε στο 2.27...
Δεν περίμενα dynamic resolution στο series x από υφιστάμενο τίτλο.

Και δεν το γράφω για να πικαρω, αλλά για να υπενθυμίσω πως τα σταθερά και αληθινά 4k@60 δεν πρέπει να τα θεωρούμε καθόλου μα καθόλου δεδομένα.

Προφανώς τα ιδια θα ισχύουν και για το ps5 που εχει και λίγο πιο αδυναμη gpu.

https://youtu.be/9Cz5gq3S1ts
Λογικό αφού μιλάει για το multi-player που εκει μετράνε τα fps όσο τίποτα. Αν ρίχνει την αναλυση για να κρατησει τα 120 fps είναι λογικό , γιατί μιλάμε για 120 οχι 60 σε αυτό το παιχνίδι. Σε single player δεν θα εχει τετοιο θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Λογικό αφού μιλάει για το multi-player που εκει μετράνε τα fps όσο τίποτα. Αν ρίχνει την αναλυση για να κρατησει τα 120 fps είναι λογικό , γιατί μιλάμε για 120 οχι 60 σε αυτό το παιχνίδι. Σε single player δεν θα εχει τετοιο θέμα.
Βασικά στα ultra graphics θα έχει dynamic 4K 60fps.. φυσιολογικό το βρίσκω σε game προηγούμενης γενιάς

30% διαφορά σε απόδοση έχει η GPU του SERIES X σε σχέση με το PS5..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν νομίζω ότι αποτελεί κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα.

Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Πιο πολύ να κρατήσετε τα 120fps. Ήδη στα 60 ειχε πανέμορφο animation/ κίνηση.

Με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν νομίζω ότι αποτελεί κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα.

Παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Πιο πολύ να κρατήσετε τα 120fps. Ήδη στα 60 ειχε πανέμορφο animation/ κίνηση.
Στο pc ειχα θέμα όταν έκανα χρήση κάποιων συγκεκριμένων κινήσεων. Έπεφταν τα frames αρκετά . Μάλιστα στο event του καλοκαιριού έδειξε ακριβώς σκηνή που ειχα προβλημα να τρέχει στα 120 και ήταν σαν να έβλεπα άλλον παιχνίδι. Και μάλλον ήταν θέμα προγραμματισμού γιατί είχαν θέμα να το κάνουν port στο switch και να κρατάει 60 fps και εκει .

Εν τω μεταξύ, ψάξτε να βρείτε TVs για σωστό HDMI2.1

https://youtu.be/Jfl3UdWZIUQ

Την πάθαμε με τους ενισχυτές, τώρα οι σφαλιάρες έρχονται από παντού :p

Αποψη μου ειναι να μην τρεχετε να παρετε το 'καλυτερο' αυτην την εποχη....
Η επομενη γενια (TV/avr) ισως ναι.
Kαι στις κονσολες τα Χ & PS5 στις επομενες εκδοσεις των παιχνιδιων θα δειξουν τα δοντια τους (..ΑΝ εχουν πραγματικα)
Πιο συνετη επιλογη για τα επομενα 1-2χρονια ισως να ειναι τελικα το S :chinscratch:

Αποψη μου ειναι να μην τρεχετε να παρετε το 'καλυτερο' αυτην την εποχη....
Η επομενη γενια (TV/avr) ισως ναι.
Kαι στις κονσολες τα Χ & PS5 στις επομενες εκδοσεις των παιχνιδιων θα δειξουν τα δοντια τους (..ΑΝ εχουν πραγματικα)
Πιο συνετη επιλογη για τα επομενα 1-2χρονια ισως να ειναι τελικα το S :chinscratch:

Η πιο συνετή επιλογή είναι ή κάθεται κάποιος με την κονσόλα που έχει (xbox είτε Ps4) Και αν δεν έχει κονσόλα απλά χτυπάει ένα μεταχειρισμένο Xbox one X σε τιμές χώμα (γύρω στα 150 ευρώ), έχει και blu ray drive, παίζει και 4Κ και αναμένει, μετά από 2 χρόνια όταν θα έχουν ωριμάσει οι νέες κονσόλες, θα έχουν πέσει οι τιμές, θα έχουν βγει παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται το Hardware το ξαναβλέπουμε. To Series S για μένα είναι η χειρότερη επιλογή, δεν έχει drive, δεν παίζει 4Κ, μέτρια κάρτα γραφικών, αν είναι να δώσει κάποιος 300 ευρώ για αυτό καλύτερα να δώσει 200 παραπάνω για το Series X, ή όπως είπα χτυπάει ένα One X που τα χαρίζουν τώρα και θα πέσουν και άλλο οι τιμές τους. Αυτό πιστεύω προσωπικά πάντως.

Η πιο συνετή επιλογή είναι ή κάθεται κάποιος με την κονσόλα που έχει (xbox είτε Ps4) Και αν δεν έχει κονσόλα απλά χτυπάει ένα μεταχειρισμένο Xbox one X σε τιμές χώμα (γύρω στα 150 ευρώ), έχει και blu ray drive, παίζει και 4Κ και αναμένει, μετά από 2 χρόνια όταν θα έχουν ωριμάσει οι νέες κονσόλες, θα έχουν πέσει οι τιμές, θα έχουν βγει παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται το Hardware το ξαναβλέπουμε. To Series S για μένα είναι η χειρότερη επιλογή, δεν έχει drive, δεν παίζει 4Κ, μέτρια κάρτα γραφικών, αν είναι να δώσει κάποιος 300 ευρώ για αυτό καλύτερα να δώσει 200 παραπάνω για το Series X, ή όπως είπα χτυπάει ένα One X που τα χαρίζουν τώρα και θα πέσουν και άλλο οι τιμές τους. Αυτό πιστεύω προσωπικά πάντως.
Συμφωνώ..

Μόνο οι τρελαμένοι νέες κονσόλες και ειδικά εκείνοι που έχουν το κατάλληλο monitor ή TV.

One X η πιο VFM επιλογή σήμερα..

Και όμως αγαπητέ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει ακόμα 4Κ tv και δεν έχει στο πρόγραμμα να αλλάξει στα κοντά.
Θα συμφωνήσω στο ότι αυτήν την εποχή αν βρεις το one Χ μτχ σε εξαιρετική τιμή ‛συμφέρει’ περισσότερο και αυτό για κανένα χρόνο ακόμα.
Πάντως πιστεύω πως το S θα πουλήσει πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε...

To xbox series S σιγουρα θα χτυπησει καλυτερα σε πωλήσεις. Μπορει το πιο αδυναμο hardware να υστερει σε capabilities και με συνδιασμο του xcloud θα κάνει τον περιστασιακο χρήστη να πάρει το κάτι παραπανω απο το μικρο μηχανηματακι.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Και όμως αγαπητέ υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει ακόμα 4Κ tv και δεν έχει στο πρόγραμμα να αλλάξει στα κοντά.
Θα συμφωνήσω στο ότι αυτήν την εποχή αν βρεις το one Χ μτχ σε εξαιρετική τιμή ‛συμφέρει’ περισσότερο και αυτό για κανένα χρόνο ακόμα.
Πάντως πιστεύω πως το S θα πουλήσει πολύ καλύτερα από όσο νομίζουμε...
Σωστός

Στο βίντεο των Unboxholics αναφέρεται ότι το HDMI στο Series S ΔΕΝ είναι 2.1 (Ultra High Speed)