Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Αφου δεν το υποστηριζει . Τι να το κανει;
Το port της κονσόλας είναι 2.1

Πέρα από το 4k 120fps υπάρχουν και άλλα features που περνούν μέσω hdmi 2.1

Τα VRR-FREESYNC, παραδόξως μου δουλεύουν και με το HDMI 2.0a του One X στην LG GX..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Το port της κονσόλας είναι 2.1

Πέρα από το 4k 120fps υπάρχουν και άλλα features που περνούν μέσω hdmi 2.1

Τα VRR-FREESYNC, παραδόξως μου δουλεύουν και με το HDMI 2.0a του One X στην LG GX..

Αρα και σε αυτο θα δουλεψουν....
2.1 δεν ειναι η θύρα του? Μια χαρα VRR θα περναγε .
Περναει και τωρα στο xbox one X οπως εχουμε δει με software update . Δεν υπαρχει θεμα.

Μερικά παραδείγματα ...
1)VRR-FREESYNC όντως η Microsoft τα περνάει με HDMI 2.0 εδώ και ένα ενάμισι χρόνο με το Xbox one X.
2)Yamaha RX A 1070 με HDMI 2.0 μετέτρεψε την ARC σε eARC.
3)Σε κάποιες τηλεοράσεις της Sony από το 2016 μέχρι το 2019 πέρα από το Android 9 που θα δουν ...θα υποστηρίζεται το 4K 100 120 HZ στο video.
4)oppo 103 eu με HDMI 1.4 κλείδωσε σε σπασμένο αρχεία Blu-ray H264 1080 P σε Dolby Atmos ...άναψε το συγκεκριμένο λογότυπο του player όπως και του αντίστοιχου Av ενισχυτή όχι Dolby + αλλά Dolby Atmos master.

Όλα αυτά έγιναν με αναβάθμιση software και όχι Hardware.
Προφανώς την πάτησαν με την HDMI 2.1 και απλά έγιναν ρεζίλι ...προφανώς και μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με HDMI 2.0 αλλά ...

Μερικά παραδείγματα ...
1)VRR-FREESYNC όντως η Microsoft τα περνάει με HDMI 2.0 εδώ και ένα ενάμισι χρόνο με το Xbox one X. Οντως, ωραίο αυτό.
2)Yamaha RX A 1070 με HDMI 2.0 μετέτρεψε την ARC σε eARC. Αυτο πιο πολύ εχει να κανει με την πηγη (τηλεοραση) παρά με τον δέκτη (ενισχυτής). Δεν θα πρεπει να ηταν δυσκολο.
3)Σε κάποιες τηλεοράσεις της Sony από το 2016 μέχρι το 2019 πέρα από το Android 9 που θα δουν ...θα υποστηρίζεται το 4K 100 120 HZ στο video. Δεν το επιασα. Σε επιπεδο αναπαραγωγής αρχείου? Γιατι ξαφνικα το 50/60αρι πανελ να εγινε 100/120 δεν παιζει. Εκτος αν ηταν εξαρχής και έπαιζε κλείδωμα. Για δωσε info...
4)oppo 103 eu με HDMI 1.4 κλείδωσε σε σπασμένο αρχεία Blu-ray H264 1080 P σε Dolby Atmos ...άναψε το συγκεκριμένο λογότυπο του player όπως και του αντίστοιχου Av ενισχυτή όχι Dolby + αλλά Dolby Atmos master. Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι το μονο. Η πηγή δινει passthrough. Το decoding to αναλαμβάνει ο δέκτης (ενισχυτης συνήθως)

Όλα αυτά έγιναν με αναβάθμιση software και όχι Hardware.
Προφανώς την πάτησαν με την HDMI 2.1 και απλά έγιναν ρεζίλι ...προφανώς και μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με HDMI 2.0 αλλά ...

Σχολιακια :)
Τα περισσότερα απο αυτα ειναι θεμα HDMI bandwidth βασικά.

Σχολιακια :)
Τα περισσότερα απο αυτα ειναι θεμα HDMI bandwidth βασικά.
Μας έβγαλες τα μάτια με το κοκκινάκι

Ωραία τα reviews αλλά λίγο πολύ όλα λένε αυτά που λέμε εδώ και καιρό, πολύ καλό Hardware άλλα από games γιοκ προς το παρών...αναμένουμε, προς το παρών προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να πάρω την κονσόλα, όταν αρχίσει η Microsoft Να βγάζει games από τα studio της το ξανασκεφτόμαστε, για τον περισσότερο κόσμο μια χαρά θα τον καλύψει το One X προς το παρών.

Όντως Χρήστο με τα κόκκινα μας στράβωσες :flipout:
Άλλο χρώμα δεν έχουμε ;

Σχόλια .
3)Σε κάποιες τηλεοράσεις της Sony από το 2016 μέχρι το 2019 πέρα από το Android 9 που θα δουν ...θα υποστηρίζεται το 4K 100 120 HZ στο video. Δεν το επιασα. Σε επιπεδο αναπαραγωγής αρχείου? Γιατι ξαφνικα το 50/60αρι πανελ να εγινε 100/120 δεν παιζει. Εκτος αν ηταν εξαρχής και έπαιζε κλείδωμα. Για δωσε info...support for HEVC 100/120Hz in USB video https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1602502853
Τότε που υπήρχε το oppo 103 eu πάντα για την εποχή του δεν υπήρχε καν στις προδιαγραφές με dolby Atmos απλά το ονόμαζε Dolby true HDhttps://www.oppodigital.com/support/blu-ray-bdp-103/
Όσον αφορά την ARC πέρα από τους ενισχυτές Av που αναβαθμίστηκε σε eARC δεν αναβαθμίστηκε με HDMI 2.0 σε κάποιες τηλεοράσεις θα μπορούσε όμως άλλωστε .

Παιζει αθόρυβα αντιλαμβάνομαι το series x που ειναι πολυ καλο νέο.

Φαουλακι σχεδιαστικά που δεν βγαίνει η στρογγυλη βάση όταν το τοποθετείς οριζόντια. Φαίνεται άσχημα στο πλάι.
Από την άλλη, μάλλον όρθιο θα το κρατήσουν οι περισσότεροι.

Όντως Χρήστο με τα κόκκινα μας στράβωσες :flipout:
Άλλο χρώμα δεν έχουμε ;

Σχόλια .
3)Σε κάποιες τηλεοράσεις της Sony από το 2016 μέχρι το 2019 πέρα από το Android 9 που θα δουν ...θα υποστηρίζεται το 4K 100 120 HZ στο video. Δεν το επιασα. Σε επιπεδο αναπαραγωγής αρχείου? Γιατι ξαφνικα το 50/60αρι πανελ να εγινε 100/120 δεν παιζει. Εκτος αν ηταν εξαρχής και έπαιζε κλείδωμα. Για δωσε info...support for HEVC 100/120Hz in USB video https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1602502853
Τότε που υπήρχε το oppo 103 eu πάντα για την εποχή του δεν υπήρχε καν στις προδιαγραφές με dolby Atmos απλά το ονόμαζε Dolby true HDhttps://www.oppodigital.com/support/blu-ray-bdp-103/
Όσον αφορά την ARC πέρα από τους ενισχυτές Av που αναβαθμίστηκε σε eARC δεν αναβαθμίστηκε με HDMI 2.0 σε κάποιες τηλεοράσεις θα μπορούσε όμως άλλωστε .

"Adds support for HEVC 100/120Hz in USB video playback"

Εντάξει βρε Μακη, σε επίπεδο υποστήριξης αρχείου είναι για αναπαραγωγή. Σιγά τα ωα.
Δεν θα δεις 100/120hz στο display όταν θα παίζουν αυτά τα αρχεία αν δεν ειναι και το πάνελ ανάλογο.

Σημειωτέον ότι το Series X είναι 20 με 30% πιό κάτω σε θερμοκρασία και θόρυβο σπό το One X..

Το αναφέρουν στο σημερινό βίντεο οι unboxholics..

Σημειωτέον ότι το Series X είναι 20 με 30% πιό κάτω σε θερμοκρασία και θόρυβο σπό το One X..

Το αναφέρουν στο σημερινό βίντεο οι unboxholics..

Έτσι είναι αυτά ...Σε κάποια πράγματα ισχύει ο κανόνας ,εχθρός του καλού είναι το καλύτερο .

!!!
ef584ed65d18a4f43428179bfc207d55.jpg
196f3b418b623024b60e717908f0882b.jpg