Xbox Series X/S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Τέλος, η «απαλλαγή ΦΠΑ» (όπως λέγεται και έχει παρερμηνευτεί) αφορά κινητά, tablet και laptop (και νομίζω όχι παιχνιδομηχανές).
Αναφέρομαι στο άρθρο 39α που περιλαμβάνει ΚΑΙ τις παιχνιδομηχανες

https://www.taxheaven.gr/circulars/27089/pol-1150-2017

8086ef3d66bc93aa6e63bb450896e572.jpg

056aac24be5d5d8ab37eca087a381ba6.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Αναφέρομαι στο άρθρο 39α που περιλαμβάνει ΚΑΙ τις παιχνιδομηχανες

https://www.taxheaven.gr/circulars/27089/pol-1150-2017

Ναι, βλέπω τις περιλαμβάνει τελικά.

Αλλά αυτό, οπως ήδη είπαμε, δεν αλλάζει τίποτα επι της ουσίας όσων ήδη αναφέραμε (με απλά λόγια, η διάταξη δεν έχει καμία σχέση με το αν δικαιούται κάποιος να κόψει τιμολόγιο (με ή χωρίς ΦΠΑ) μια κονσόλα (ή οτιδήποτε άλλο)).

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ori

4K 120fps
6eaeef0be3ea939fccff351042551130.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζηλεύω. Ειναι παιχνίδι που θέλω να παίξω από την αρχή μόνο και.μονο για τα 120 fps. Θα είναι άλλη εμπειρία. Βέβαια το έπαιξα σε εκδοση για pc που είχε τέρμα bugs.

Εντυπώσεις από 4Κ120fps?

Μαγεία

Άσχετο, για όποιον ενδιαφέρεται αγόρασα 2 hdmi 2.1 καλώδια της equip από σκρουτζομάγαζο 9 / τεμ και δουλεύουν δίχως πρόβλημα..

Τώρα πήγαν 12 βέβαια.. Νομίζω αξίζουν

7341403e5831428ff5d5cf8726ccc0a6.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ναι, βλέπω τις περιλαμβάνει τελικά.

Αλλά αυτό, οπως ήδη είπαμε, δεν αλλάζει τίποτα επι της ουσίας όσων ήδη αναφέραμε (με απλά λόγια, η διάταξη δεν έχει καμία σχέση με το αν δικαιούται κάποιος να κόψει τιμολόγιο (με ή χωρίς ΦΠΑ) μια κονσόλα (ή οτιδήποτε άλλο)).
Θα ρίξω ένα εγκεφαλικό στον λογιστή μου τότε θαν πω οτι την αγόρασα για να βλέπουν τα παιδιά στη σχολή dvd απο μουσικές παραστάσεις και συναυλίες ως media player. Στεκει για το XBOX τέτοια δικαιολογία τι λες;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Θα ρίξω ένα εγκεφαλικό στον λογιστή μου τότε θαν πω οτι την αγόρασα για να βλέπουν τα παιδιά στη σχολή dvd απο μουσικές παραστάσεις και συναυλίες ως media player. Στεκει για το XBOX τέτοια δικαιολογία τι λες;
Μιά χαρά..

Κανονικά είναι στην παράγραφο για αποφορολόγηση οι κονσόλες.. μη διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν..

Μαγεία

Άσχετο, για όποιον ενδιαφέρεται αγόρασα 2 hdmi 2.1 καλώδια της equip από σκρουτζομάγαζο 9 / τεμ και δουλεύουν δίχως πρόβλημα..

Τώρα πήγαν 12 βέβαια.. Νομίζω αξίζουν

7341403e5831428ff5d5cf8726ccc0a6.jpg

Εγώ παρηγγειλα της Ugreen από Aliexpress και φυσικά αναμένω. Το μαμά καλωδιο πρέπει να είναι επαρκές για HDMI 2.1 αν δεν κάνω λάθος (θα διαπιστώσω σε λίγες ημέρες...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Όπως μάλλον θα σου πει και ο λογιστής σου, δεν στέκει, έπρεπε να πάρεις PS 5.

Εκτός αν έχεις λογιστη τον Yperion.

😋

Ιδέες για 2ο 3ο controller?

Razer Wolverine Ultimate.. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τα θεωρώ ποιοτικότερα από τα elite

Razer Wolverine Ultimate.. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τα θεωρώ ποιοτικότερα από τα elite

Λες να μην τσιγκουνευτώ τα 180 ?

Λες να μην τσιγκουνευτώ τα 180 ?

Έχουν 2 έτη εγγύηση.. μπορείς βέβαια να περιμένεις μήπως βγει κάποιο καινούργιο

Έχει μηχανικά πλήκτρα τύπου mouse,καλύτερο grip,τα πρόσθετα puddles είναι κλάσεις ανώτερα των elite και έχει 2 επιπλέον πλήκτρα δίπλα στις σκανδάλες..

Έιναι wired βέβαια με μακρύ ποιοτικό καλώδιο..

Έχουν 2 έτη εγγύηση.. μπορείς βέβαια να περιμένεις μήπως βγει κάποιο καινούργιο

Έχει μηχανικά πλήκτρα τύπου mouse,καλύτερο grip,τα πρόσθετα puddles είναι κλάσεις ανώτερα των elite και έχειβ2 επιπλέον πλήκτρα δίπλα στις σκανδάλες..

Έιναι wired βέβαια με μακρύ ποιοτικό καλώδιο..

Wired? Oh my god ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Μιά χαρά..

Κανονικά είναι στην παράγραφο για αποφορολόγηση οι κονσόλες.. μη διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν..

Δεν είπε κανείς ότι οι παιχνιδομηχανές δεν ανήκουν στις αγορές εκείνες που ο αγοραστής καλείται να αποδώσει τον ΦΠΑ.
Εκείνο που λέμε είναι το ότι πρέπει να δικαιολογεί η φύση του επαγγέλματός σου την αγορά παιχνιδομηχανής.
Μέχρι να ελεγχθείς, όλα καλά θα είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δεν είπε κανείς ότι οι παιχνιδομηχανές δεν ανήκουν στις αγορές εκείνες που ο αγοραστής καλείται να αποδώσει τον ΦΠΑ.
Εκείνο που λέμε είναι το ότι πρέπει να δικαιολογεί η φύση του επαγγέλματός σου την αγορά παιχνιδομηχανής.
Μέχρι να ελεγχθείς, όλα καλά θα είναι.
Θεωρείς τυχαίο που μπήκαν οι κονσόλες στην συγκεκριμένη παράγραφο;