Xbox Series X/S

Είναι γεγονός ότι και το xbox one x είχε θέμα στην αρχή και λύθηκε με software.
Από την άλλη ας ελπίσουμε ότι είναι όντως πρόβλημα software και όχι hardware πχ hdmi 2.1 κτλ .θα δείξει ...
Όσον αφορά το 3D θα πρέπει φυσικά να έχεις και την αντίστοιχη τηλεόραση -προβολέα αν δεν το υποστηρίζει στο Xbox one X δεν μπορείς να το επιλέξεις ,φαίνεται αχνά στην συγκεκριμένη ρύθμιση .

Και μια λεπτομέρεια που παρατήρησα στο Xbox series X/S.
Απουσιάζει η HDMI in(Xbox one s/x που την υποστήριζε )Χρήσιμη για κάποιους για τον απλούστατο λόγο ότι μπορούσες να συνδέσεις έναν οποιοδήποτε δέκτη για να μπορείς να ρίξεις την εικόνα πχ σε έναν προβολέα .
Στην ουσία γινόταν επεξεργασία της εικόνας μέσα από το hardware του S/X.
Καμία νέα κονσόλα της MS δεν έχει hdmi in δυστυχώς..

Αν δεν κάνω λάθος ,ούτε το PS5 έχει..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από 4 ημέρες χρήσης δεν έχω συναντήσει ούτε ένα bug , όλα λειτουργούν άψογα.

Όπως είχα γράψει παλιότερα το xbox είναι εγγύηση για να μην γίνεις beta tester την στιγμή που ήδη ο ανταγωνισμός έχει πολύ σοβαρά θέματα.

Καμία νέα κονσόλα της MS δεν έχει hdmi in δυστυχώς..

Αν δεν κάνω λάθος ,ούτε το το PS5 έχει..

Ούτε στην παλιά ...ούτε στην νέα .

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Το HDMI in στην ουσια εδινε ακομη μια εισοδο προς την TV αν στην Tv δεν υπηρχε αλλη διαθεσιμη για να συνδεσεις πχ ενα Blu ray ή ακομη και ενα PS;
Ακριβώς

Did you know you can plug other consoles and peripherals into the “HDMI In” port at the back of your Xbox One, Xbox One S or Xbox One X?
Given that HDMI is now the defacto standard for most consoles and other audio-visual equipment, it’s surprising how many TVs still only come with two or three HDMI in ports. One way of getting extra HDMI ports is to buy an HDMI switcher.
It’s not noticeable in most games but there are titles, such as Guitar Hero, that reward you for precision timing, where it becomes an issue. We found that Fitness Boxing on the Nintendo Switch, when passed through the Xbox One, gave us lower marks because our timing was off.https://www.gamespew.com/2019/03/how-to-use-the-xbox-ones-hdmi-in-passthrough-port-to-plug-in-other-consoles/

Xbox head on why Xbox Series X removes HDMI-in and optical audiohttps://www.windowscentral.com/microsoft-explains-why-xbox-series-x-removes-hdmi-and-optical-audio

Χτύπησα και τον Elite V2 Controller σήμερα..

Είχα παλαιότερα τον Version 1 και μου είχε σπάσει το δεξί bumper.

Ελπίζω ο νέος να είναι πιο ποιοτικός..

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Razer Wolverine Ultimate είναι καλύτερο χειριστήριο, απλά είναι ενσύρματο και κάποιες φορές βαριέμαι να συνδέω καλώδιο..

Το Series X Controller πολύ καλό και με μεγάλο πλεονέκτημα το grip (είναι μικρότερο του one) , αλλά έχουμε όλοι τα πάθη μας με την καλύτερη δυνατή εμπειρία..

Συγνώμη γιά το κακόγουστο-Χριστουγενιάτικο τραπεζομάντηλο
1b72d944f7587ce75852faf2f4222f1a.jpg
b3da1a209f2698272705bfc10c942d0b.jpg
20f3335e90b8c391fac1ebbd9e3a2bc5.jpg

Μεγειά.
Το πρώτο το έχω δοκιμάσει.
Ωραίο αλλά ακριβό το άτιμο.
Βρίσκεις μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση με υπόλοιπο εγγύησης 90-100

Θεωρώ αξίζει τόσα.. 180 αρχική με τίποτα

Έχει και ένα Razer Wolverine Ultimate στο fb marketplace σφραγισμένο με απόδειξη από ένα μαγαζί λιανικής με 135

Κατέβηκε το COD;

Ευχαριστημένος από την αγορά;

Έπαιξα μια ώρα campaign.
Καθηλωτικό θα έλεγα.
Βέβαια στο One s αδικούνται μάλλον τα γραφικά.
Στη θέση σου θα πουλουσα 100 το one s και θα αγόραζα με 150 One X να ξέρεις..

https://www.youtube.com/watch?v=CQVQ7GjebbE

Ο SSD του XBOX δείχνει τα δόντια του , εντάξει δεν μιλάμε και για σαρωτική νίκη αφού το τελικό σκορ είναι 5-3 υπερ του XBOX αλλά και πάλι δείχνει ότι όχι απλά δεν υστερεί αλλά κοιτάζει στα μάτια τον πολυδιαφημισμένο σκληρό του P55.

Εγώ βλέπω ότι τόσα χρόνια με τους κλασσικούς σκληρούς έχουμε φάει ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ περιμένοντας στο Loading......

Τώρα με τους SSD τα δύο-πέντε δευτερόλεπτα είναι αστεία να τα συζητάμε.

Και προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν συγκρίσεις με software που να είναι γραμμένο για τις νέες κονσόλες.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Χτύπησα και τον Elite V2 Controller σήμερα..

Είχα παλαιότερα τον Version 1 και μου είχε σπάσει το δεξί bumper.

Ελπίζω ο νέος να είναι πιο ποιοτικός..

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Razer Wolverine Ultimate είναι καλύτερο χειριστήριο, απλά είναι ενσύρματο και κάποιες φορές βαριέμαι να συνδέω καλώδιο..

Το Series X Controller πολύ καλό και με μεγάλο πλεονέκτημα το grip (είναι μικρότερο του one) , αλλά έχουμε όλοι τα πάθη μας με την καλύτερη δυνατή εμπειρία..

Οι 4 εσωτερικές σκανδάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα παιχνίδια να δηλώσεις ότι θες; Βολεύουν; Ετσι όπως τις βλέπω θεωρώ με το που θα πιάσεις το χειριστήριο θα πατάς ανεξέλεγκτα και τις σκανδάλες.

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Οι 4 εσωτερικές σκανδάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα παιχνίδια να δηλώσεις ότι θες; Βολεύουν; Ετσι όπως τις βλέπω θεωρώ με το που θα πιάσεις το χειριστήριο θα πατάς ανεξέλεγκτα και τις σκανδάλες.
Για το Elite2 ρωτάς;

Βγαίνουν αυτά αν θέλεις.. όπως θελεις τα χρησιμοποιείς.. Έχει mapping την εφαρμογή για τα controller.

Τα παραμετροποιείς όπως σε βολεύουν

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Βάζω κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ..
fdbf48f7d7a4651de117e49228aeb717.jpg
6ea1583eeacee6a016ece9f5a7c7339a.jpg
29ca1e46b2d5e3e303321c04c66502f4.jpg
23a2a4f3cf849208afe60c431b756861.jpg
e7feafcb64eeda0c2406d63f5726cc6b.jpg