Xbox Series X/S

Καλά νέα..

e424db1ac4c861c7b197bf2ec6edff4e.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα ...
Θα ήθελα μια βοήθεια .δεν είχα ποτε παιχνιδομηχανή .τώρα που κλειστήκαμε μέσα σκέφτομαι να πάρω μια να παίζουμε με τα παιδια.το budget μου δεν είναι μεγάλο .γιαυτο σκέφτομαι το Xbox s.αξίζει αντί να πάω σε ps4 η σε ps5 digital ?ποιες οι διάφορες τους ως προς τα παιχνίδια και το κόστος ;δεν έχω απαιτήσεις σε επιδόσεις και παιχνίδια .απλά είμαι άσχετος γιαυτο ρωτάω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα ...
Θα ήθελα μια βοήθεια .δεν είχα ποτε παιχνιδομηχανή .τώρα που κλειστήκαμε μέσα σκέφτομαι να πάρω μια να παίζουμε με τα παιδια.το budget μου δεν είναι μεγάλο .γιαυτο σκέφτομαι το Xbox s.αξίζει αντί να πάω σε ps4 η σε ps5 digital ?ποιες οι διάφορες τους ως προς τα παιχνίδια και το κόστος ;δεν έχω απαιτήσεις σε επιδόσεις και παιχνίδια .απλά είμαι άσχετος γιαυτο ρωτάω

Το θέμα δεν είμαστε εμείς τι θα σου υποδείξουμε αλλά τα παιδιά .
Περισσότεροι τίτλοι παιχνιδιών είναι κοινοί και στις δυο κονσόλες Xbox και ps5 αλλά και με κάποιους αποκλειστικούς τίτλους που έχουν και οι δυο εταιρίες από την στιγμή που δεν έχεις απαιτήσεις σε επιδόσεις .
Εγώ πάντως θα τους ρώταγα αν τους αρέσει κάποιο αποκλειστικό παιχνίδι .

Καλησπέρα ...

Xbox Series S με game pass και θα είσαι σούπερ..

Στα ps4 και 5 πρέπει να πληρώνεις παιχνίδια και είναι αρκετά τα χρήματα..

Συνήθως τα παιδιά θέλουν ότι κονσόλα έχουν και οι φίλοι τους άρα πιθανόν είναι να σου ζητήσουν PlayStation.
Αν θες την πιο οικονομική λύση βρίσκεις ένα μετ; μεταχειρισμένοj xbox και παίρνεις και μια συνδρομή gamepass με 35-40 ευρώ με το γνωστό κόλπο και είσαι άρχοντας.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Συνήθως τα παιδιά θέλουν ότι κονσόλα έχουν και οι φίλοι τους άρα πιθανόν είναι να σου ζητήσουν PlayStation.
Αν θες την πιο οικονομική λύση βρίσκεις ένα μετ; μεταχειρισμένοj xbox και παίρνεις και μια συνδρομή gamepass με 35-40 ευρώ με το γνωστό κόλπο και είσαι άρχοντας.

Μεταχειρισμένο ;Xbox one s λες γιατί το καινούριο δεν υπάρχει ακόμα μεταχειρισμένο .θες να μου στείλεις ένα πμ ;

Και στο Apex Legends μου το κανει αυτο. Γενικα σε online παιχνιδια δεν χρειαζεται και θα επρεπε να μπορει να απενεργοποιηθει.
Αν κάνεις τερματισμό το game όταν βγεις από αυτό, απενεργοποιεί το quick resume..

Αν κάνεις τερματισμό το game όταν βγεις από αυτό, απενεργοποιεί το quick resume..

Για κάποιο λόγο ενώ το κάνω τερματισμό και πάλι όταν ανοίγω αργότερα την κονσόλα και ξαναφορτώνω το παιχνίδι και πάλι προσπαθεί να κάνει quick resume.

Νομίζω στο Fortnite που παίζει ο γιος μου δεν το κάνει.

Τέλος πάντων είναι κάτι πολύ δευτερεύον για μια κονσόλα που δουλεύει άψογα απο την πρώτη μέρα χωρίς να κρασάρει και να μπαγκάρει σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

κανένα σύστημα δεν ειναι bug free. Αλλα αλλο να σου λεει οτι ένα feature πρέπει να παιζει ετσι και τελικα να μην είναι, είναι κάτι το διαφορετικό και θέλει άλλη προσέγγιση.

κανέναν σύστημα δεν ειναι bug free. Αλλα αλλο να σου λεει οτι ένα feature πρέπει να παιζει ετσι και τελικα να μην είναι, είναι κάτι το διαφορετικό και θέλει άλλη προσέγγιση.
Μια χαρά παίζει.. σε ένα δύο παιχνίδια που δεν χρειάζεται το quick resume έχει θέμα και είναι φυσιολογικό..

Να παίζεις δηλαδή pro online με άλλον, να βγεις έξω και να επιστρέφεις την επόμενη μέρα και να παίζεις με τον ίδιο; Πως μπορει να γίνει αυτό..

Μονο μόνος σου όταν παίζεις campaign χρειάζεται το quick resume και δουλεύει μια χαρά..

Μη ψάχνουμε να βρούμε πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει