Xbox Series X/S

Άμα είναι να δώσουμε το πεντακοσαρικάκι (είτε για ps5, είτε για series x, μην παρεξηγηθώ), για να παίζουμε το 2021 στα 30fps με νερόλακους, βράστα.
Γιατι εσυ πιστευεις οτι θα δωσεις λιγοτερα για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ καρτας γραφικων για κατι παραπανω στο Pc ; Δεν μιλαω για ολοκλημενο συστημα...

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Γιατι εσυ πιστευεις οτι θα δωσεις λιγοτερα για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ καρτας γραφικων για κατι παραπανω στο Pc ; Δεν μιλαω για ολοκλημενο συστημα...

Ετσι είναι μια Gtx 1660 που δεν είναι πλέον και κάτι τρομερό κάνει σχεδόν 400 ευρώ!! Κοντεύει να κάνει σχεδόν όσο μιας νέας γενιάς κονσόλα. Εχω τώρα στο PC μου μια GTX 1650 των 200+ ευρώ και σε απόδοση είναι χειρότερη από το One X που το βρίσκεις εύκολα πιο φτηνό από ότι την 1650 και είναι και ολοκληρωμένο μηχανήμα και με Blu Ray drive!! Όπως είναι τώρα τα πράγματα μόνο για ''φραγκάτους'' είναι το gaming σε PC δυστυχώς αν θέλεις να έχεις καλύτερα γραφικά από ότι στις κονσόλες.

Μεταχειρισμένα παίζουν πολλά λουκούμια... φτάνει να είσαι γρήγορος με το χέρι στην σκανδάλη και φυσικά να δέχεται ο πωλητής να πας να την τσεκάρεις πριν την πάρεις.

Μεταχειρισμένα παίζουν πολλά λουκούμια... φτάνει να είσαι γρήγορος με το χέρι στην σκανδάλη και φυσικά να δέχεται ο πωλητής να πας να την τσεκάρεις πριν την πάρεις.

Καλά ναι εννοείται, το θέμα είναι όπως είπες να είσαι γρήγορος, να έχεις υπομονή και να ψάχνεσαι. Βέβαια κρύβει κινδύνους αυτό, καθώς πολλές κάρτες είναι κυριολεκτικά ξεσκισμένες. Το θέμα είναι ότι οι κάρτες γραφικών έχει φτάσει στον θεό οι τιμές τους και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε 400-500 ευρώ για Midrange κάρτα γραφικών....ξεφτίλα. Για αυτό πολύ κόσμος παίρνει μια κονσόλα και τέλος. Αγοράζεις ένα π.χ. Xbox Series X με 500 ευρώ και είσαι έτοιμος και καλυμμένος για μια 5ετία. Παίρνεις και μια συνδρομή 3ετίας Game pass ultimate Με το γνωστό κόλπο και τέλος!!

Θα συμφωνήσω και εγώ.
Πολλά λεφτά και ζόρι στο pc για να έχει κάτι αξιόλογο.
Η κονσόλα είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα του on.
Για εμάς που θέλουμε απλές, οικονομικές και εύκολες λύσεις είναι μονόδρομος.

Η κονσόλα είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα του on..

Για μένα ΑΥΤΟ είναι όλα τα λεφτά.

Και μην μυ πειτε ότι δεν έχω pc. Σε κάθε δωμάτιο έχω και ένα.

Αλλά όταν θέλω να παίξω παιχνίδι ΘΕΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΛΕΞΩ να παίξει ΣΩΣΤΑ με τις ίδιες αποκρίσεις κι οχι να γονατίσει το pc και αντί να κάθομαι να ευχαριστηθω, να ψάχνω αγγελίες για νεα κάρτα γραφικών.:flipout:

Δε μίλησα για pc. Απλά βρίσκω απογοητευτικό να φτάνουμε 2021 κι ακόμα να μην ξεκολλάμε από τα 30fps ενώ μας διαφήμιζαν τα 120. Εδώ είχαμε 60fps στο master system και στη mega drive κι απ'τα 32bit και μετά τα ψάχνουμε με το κυάλι.

Δε μίλησα για pc. Απλά βρίσκω απογοητευτικό να φτάνουμε 2021 κι ακόμα να μην ξεκολλάμε από τα 30fps ενώ μας διαφήμιζαν τα 120. Εδώ είχαμε 60fps στο master system και στη mega drive κι απ'τα 32bit και μετά τα ψάχνουμε με το κυάλι.

Δίκιο έχεις σε αυτό, βέβαια εδώ με την νέα γενιά της nvidia ήδη οι κάρτες γραφικών των νέων κόνσολών μοιάζουν ξεπερασμένες με το καλημέρα. Η συγκεκριμένη γενιά αν θες να έχεις πραγματικά καλά γραφικά απλά ξεχνάς το 4Κ60p...εκτός αν παίζεις last gen παιχνίδια ή με μέτρια γραφικά. Εδώ και εκει θα έχουμε και 60p με 4Κ άλλα σε λίγα παιχνίδια και κυρίως σε exclusives, σε Multiplatforms δύσκολα.

Αυτή τη στιγμή οι τιμές έχουν ανεβεί πολύ στις κάρτες γραφικών...

Την nvidia 2060 την έπαιρνες με 300 , τώρα ΑΝ τη βρεις όχι κάτω από 400 Ελλάδα πάντα.

Βασικά έχουν εξαφανιστεί ....η ζήτηση είναι τεράστια και η προσφορά μικρή.

Καλά fortnight ούτε που το έχω κατεβάσει ποτέ.. Έπαιζα λίγο pubg στις αρχές..

Ο VeteranLobo10 είμαι..

Σου έστειλα friend request.

Εγώ βλέπω με ένα πεντακοσαρικάκι είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ κι άσε τους άλλους να κατεβάζουν drivers και να αλλάζουν κάρτες γραφικών σαν πουκάμισα.... :flipout:

Δεν είμαστε για τέτοια πλέον. Θέλουμε την ηρεμία μας.

Ας μου λύσει την απορία καποιος . Στο xbox controller το jack δεν στέλνει ηχο στα ακουστικά αν ειναι συνδεδεμένο με BT ; Στα Windows κατάφερα να δουλέψω τα ακουστικά μονο όταν το control ειναι συνδεδεμένο με usb καλώδιο. Με ΒΤ δεν περνάει ηχο απο το jack ουτε σε pc ουτε σε κινητό.

Ας μου λύσει την απορία καποιος . Στο xbox controller το jack δεν στέλνει ηχο στα ακουστικά αν ειναι συνδεδεμένο με BT ; Στα Windows κατάφερα να δουλέψω τα ακουστικά μονο όταν το control ειναι συνδεδεμένο με usb καλώδιο. Με ΒΤ δεν περνάει ηχο απο το jack ουτε σε pc ουτε σε κινητό.
Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει τις εφαρμογές DTS X και Dolby atmos .
Στις ρυθμίσεις του ήχου -ακουστικά επιλέγεις ποιο codec ήχου θέλεις ,το επιλέγεις αφού έχεις συνδέσει τα ακουστικά στο controller-jack.
Μπορείς φυσικά να γίνει η ρύθμιση μέσα από την εκάστοτε εφαρμογή .
Η ρύθμιση της έντασης γίνεται αφου επιλέξουμε το home button .
Υ.Σ Αυτήν την διαδικασία ακολουθώ στο Xbox one X ,εκτός αν έχει αλλάξει κάτι στο Xbox series x/s που δεν το γνωρίζω .

Έχεις το νέο controller;

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το Elite v2..

Κάνει αποσυνδέσεις όταν συνδέω ακουστικά με audio jack..

Ποιά ακουστικά έχεις;

Έχεις το νέο controller;

Ποιά ακουστικά έχεις;
Όχι δεν το έχω ...χρησιμοποιώ το elite 1 και το γνήσιο του Xbox one X.
Ακουστικά δεν χρησιμοποιώ για παιχνίδια ,χρησιμοποιώ ακουστικά για μουσική -monitor.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει τις εφαρμογές DTS X και Dolby atmos .
Στις ρυθμίσεις του ήχου -ακουστικά επιλέγεις ποιο codec ήχου θέλεις ,το επιλέγεις αφού έχεις συνδέσει τα ακουστικά στο controller-jack.
Μπορείς φυσικά να γίνει η ρύθμιση μέσα από την εκάστοτε εφαρμογή .
Η ρύθμιση της έντασης γίνεται αφου επιλέξουμε το home button .
Υ.Σ Αυτήν την διαδικασία ακολουθώ στο Xbox one X ,εκτός αν έχει αλλάξει κάτι στο Xbox series x/s που δεν το γνωρίζω .

Οχι δεν τις εχω κατεβασει , Ως επιλογη τα windows μου βγαζουν οτι χρησιμοποιω το windwos sonic για ακουστικα. Δεν μπορεις να ελεγξεις τον ηχο απο το controller . Απο την στιγμη που δουλεουν μονο με το usb ολα γινονται μεσα απο τα windows.

Έχεις το νέο controller;

Ποιά ακουστικά έχεις;

Εχω το νεο . Εκανα αναβαθμιση μεσα απο την εφαρμογη αξεσουαρ για xbox . Με usb συνδεση λειτουργουν μεχρι και handsfree nokia 15ετιας... Στο pc χρησιμοποιω τα παλια μου sony MDR-V300. Οταν ειναι με το usb βλεπω ολες τις ρυθμισεις στα windows , μολις το αποσυνδεσω τοτε εξαφανιζονται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Οχι δεν τις εχω κατεβασει , Ως επιλογη τα windows μου βγαζουν οτι χρησιμοποιω το windwos sonic για ακουστικα. Δεν μπορεις να ελεγξεις τον ηχο απο το controller . Απο την στιγμη που δουλεουν μονο με το usb ολα γινονται μεσα απο τα windows.

Εχω το νεο . Εκανα αναβαθμιση μεσα απο την εφαρμογη αξεσουαρ για xbox . Με usb συνδεση λειτουργουν μεχρι και handsfree nokia 15ετιας... Στο pc χρησιμοποιω τα παλια μου sony MDR-V300. Οταν ειναι με το usb βλεπω ολες τις ρυθμισεις στα windows , μολις το αποσυνδεσω τοτε εξαφανιζονται.
Το χρησιμοποιείς σε pc προφανώς.. γιατί ακουστικά με usb στο Xbox ελάχιστα..

Στα controller του one δεν είχα κανένα θέμα , ακόμα και με ακουστικά κινητού..

Αναγκαστικά πούλησα τα 20 ημερών XyperX Cloud Alpha που είναι από τα καλύτερα ακουστικά με audio jack και αγόρασα Steelseries Arctis 9x που είναι ασύρματα..

Με το razer wolverine ultimate που είναι wired controller δεν είχα ποτέ θέμα αποσυνδέσεων ή διακοπές στον ήχο μέσω audio jack..

Ναι , το πηρα για χρηση σε pc και κινητο . Με BT δεν περναει ηχο το jack πουθενα. Αν το συνδεσω με usb καλωδιο στο Pc τοτε λειτουργουν τα παντα. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν η λειτουργια αυτη ειναι μονο για xbox και οχι για συνδεση με αλλες συσκευες.

Ναι , το πηρα για χρηση σε pc και κινητο . Με BT δεν περναει ηχο το jack πουθενα. Αν το συνδεσω με usb καλωδιο στο Pc τοτε λειτουργουν τα παντα. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν η λειτουργια αυτη ειναι μονο για xbox και οχι για συνδεση με αλλες συσκευες.
Εμένα συνδυαστικά με το Series X παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα..

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω το χειριστήριο της κονσόλας που έχεις και εσύ, γιατί το πούλησα την πρώτη εβδομάδα για να πάρω elite v2..

Όλα αυτά βγάζουν νόημα βέβαια ότι κάτι παίζει με τη νέα ενημέρωση που έχουν πάρει τα controller, για χαμηλότερο lag..