Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Όλες οι βελτιώσεις ευπρόσδεκτες. Την μπαταρία μην αλλάξει μόνο.
Αν είναι όπως του elite ή του play and charge kit ευπρόσδεκτη και αυτή.

30+ ώρες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Αν είναι όπως του elite ή του play and charge kit ευπρόσδεκτη και αυτή.

30+ ώρες
Ήδη έχω παίξει 15 ώρες με αυτές που ειχε το κουτί μέσα στο απλό controller και δεν έχουν τελειώσει. Που να βάλω και τις επαναφορτιζομενες του ικεα
... επισης δεν νομίζω μια ενσωματωμένη να φορτίζει πιο γρήγορα από οσο αλλάζω μπαταρίες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ήδη έχω παίξει 15 ώρες με αυτές που ειχε το κουτί μέσα στο απλό controller και δεν έχουν τελειώσει. Που να βάλω και τις επαναφορτιζομενες του ικεα
... επισης δεν νομίζω μια ενσωματωμένη να φορτίζει πιο γρήγορα από οσο αλλάζω μπαταρίες..
10 λεπτά φόρτισης, 2 ώρες gaming..

Το να τελειώνουν οι μπαταρίες πάνω στο παιχνίδι και σε 10 δευτερόλεπτα να βάζω καινούργιες (αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες) και να συνεχίζω ακάθεκτος είναι priceless ευκολία.

Ας κράζουν όσο θέλουν οι σονακηδες.

Υ.Γ. αλήθεια στο playstation τι κάνεις; Έχεις ένα 5 μέτρο usb τυλιγμένο και περιμένει; ή έχεις αγκαλιά ένα powerbank;

Το να τελειώνουν οι μπαταρίες πάνω στο παιχνίδι και σε 10 δευτερόλεπτα να βάζω καινούργιες (αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες) και να συνεχίζω ακάθεκτος είναι priceless ευκολία.

Ας κράζουν όσο θέλουν οι σονακηδες.

Υ.Γ. αλήθεια στο playstation τι κάνεις; Έχεις ένα 5 μέτρο usb τυλιγμένο και περιμένει; ή έχεις αγκαλιά ένα powerbank;
Τα φορτίζουν κάθε μέρα

Α καλά. Μεγάλη επιτυχία.
Δεν μας φτάνει το κινητό,το τάμπλετ, bluetooth ακουστικά κλπ να έχουμε να θυμόμαστε και το controlller;
Την ψυχαγωγία μας;;;; Αν είναι δυνατόν.

Να πάω να παίξω και να είναι ξεφορτιστο; Ω ρε νεύρα που θα είχα....

Α καλά. Μεγάλη επιτυχία.
Δεν μας φτάνει το κινητό,το τάμπλετ, bluetooth ακουστικά κλπ να έχουμε να θυμόμαστε και το controlller;

Τι ακουστικά έχεις Τάσο;

Α καλά. Μεγάλη επιτυχία.

Κάθε βράδυ που τελειώνω βάζω το controler πάνω στην κονσόλα στο καλώδιο usb, παίζω χρόνια ps και δεν μου έχει ξεμείνει ποτέ μα ποτέ από μπαταρία, στο xbox ουκ ολίγες φορές ξέμεινα και έψαχνα στο σπίτι να βρω μπαταρίες, μια φορά αναγκάστηκα και πήγα σε 24ωρο περίπτερο...η λύση? αγόρασα και εκει το κιτ της Microsoft Και ησύχασα, κάτι που θα έπρεπε εξαρχής να έχει μέσα η συσκευασία....όπως μάθει κάνεις. Οπότε και στο xbox κάθε βράδυ το βάζω στο καλώδιο όπως και στο ps. Το ίδιο ακριβώς κάνω, απλά στην μια περίπτωση μου το παρείχε η εταιρία, στην άλλη πλήρωσα έχτρα για κάτι που θα έπρεπε να δίνει εξαρχής...οπότε περί ορέξεως!!!