Xbox Series X/S

Δεν ξέρω για σένα, αλλά μπορεί να είναι το ψυγείο άδειο αλλά μπαταρίες στο σπίτι θα υπάρχουν ολων των μεγεθών. Παίρνω συσκευασίες των 100 απο εποχής μικρών παιδιών ακόμα. Όχι για το xbox. Αλλά για τα 10+ τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν συν συσκευές διάφορες. Αν αρχίζω να αλλάζω μπαταρίες θέλω πάνω από 50 για πλάκα.....τι να μου κάνει το περίπτερο....

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δεν ξέρω για σένα, αλλά μπορεί να είναι το ψυγείο άδειο αλλά μπαταρίες στο σπίτι θα υπάρχουν ολων των μεγεθών. Παίρνω συσκευασίες των 100 απο εποχής μικρών παιδιών ακόμα. Όχι για το xbox. Αλλά για τα 10+ τηλεκοντρόλ που κυκλοφορούν συν συσκευές διάφορες. Αν αρχίζω να αλλάζω μπαταρίες θέλω πάνω από 50 για πλάκα.....τι να μου κάνει το περίπτερο....

Εγώ έχω επαναφορτιζόμενες eneloop

εχει κανεις δοκιμασει το νεο xbox series s (οχι το μεγαλο Χ) για media player ?
Πως ειναι σε σχεση με το παλαιοτερο xbox one X ?

Παιζει τα ιδια αρχεια κλπ , λιγοτερα ή περισσοτερα απο το παρελθον ?

μ ενδιαφερει κυριως για media player 4k hdr απο δισκο .

εχει κανεις δοκιμασει το νεο xbox series s (οχι το μεγαλο Χ) για media player ?
Πως ειναι σε σχεση με το παλαιοτερο xbox one X ?

Παιζει τα ιδια αρχεια κλπ , λιγοτερα ή περισσοτερα απο το παρελθον ?

μ ενδιαφερει κυριως για media player 4k hdr απο δισκο .

Μα δεν εχει δισκο το νεο Series S.
Digital only.

usb δισκο μονο.... και δικτυο προφανως.

ψαχνω για media player παλι και απο το να δωσω 250 ευρω μονο για ενα zidoo κλπ , θελω να δω αν αξιζει να παω στα 300 για το xbox series S.

Το xbox one x που δοκιμασα πριν λιγο καιρο δεν ειχε αυτα που ηθελα (4k 10bit hdr κλπ ) , φανταζομαι και στο νεοτερο τα ιδια θα ισχυουν... αλλα ρωτα καλου κακου.

ψαχνω για media player παλι και απο το να δωσω 250 ευρω μονο για ενα zidoo κλπ , θελω να δω αν αξιζει να παω στα 300 για το xbox series S.

Το xbox one x που δοκιμασα πριν λιγο καιρο δεν ειχε αυτα που ηθελα (4k 10bit hdr κλπ ) , φανταζομαι και στο νεοτερο τα ιδια θα ισχυουν... αλλα ρωτα καλου κακου.
Μάλλον είναι το ίδιο..

Από το να γράφουμε έτσι ...Καλύτερα να γράφουμε αλήθειες .
Γιατί Γιάννη ;Αυτά τα τρία που γράφεις και επισημάνεις δεν στα έδωσε η εφαρμογή της Microsoft? Films&TV ?

Last edited by a moderator:
Τα έχουμε αναλύσει... δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

Καλησπέρα θέλετε να κάνετε μια συνοψη σε όσα έχετε αναλύσει να καταλάβουμε και μεις που δεν έχουμε παρακολουθήσει την συζήτηση παλιότερα;

Τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στο νήμα του Xbox one X/S.
Στην ουσία ...Είναι τελείως διαφορετικό να γράφεις ότι δεν παίζει 4k 10bit hdr και άμα δεις προσεκτικά τις παραπάνω φωτογραφίες ενεργοποιεί το master 4K σε Sony oled (media dada )πέρα από την λεπτομέρεια που παίρνεις στην εικόνα ...και τελείως διαφορετικό να γράφεις ότι δεν μου αρέσει η εφαρμογή για τις δυνατότητες που δίνει .

Υ.Σ Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (master 4K) που ανέφερα γίνεται ενεργοποίηση μόνο από αμιγώς blu ray που μπορεί να παίζει και σπασμένα αρχεία .

Θέλετε το απόλυτο vfm ζευγάρι ακουστικών για xbox και όχι μόνο, εδώ είστε τα έχω 10 μέρες και έχω ξετρελαθεί πως με λιγότερα από 30 ευρώ παίρνεις τόσο φοβερά ακουστικά που είναι bluetooth.
Βάλτε και το κουπόνι BGHP226 για έξτρα έκπτωση.
https://www.banggood.com/BlitzWolf-...tml?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6287830

Θέλετε το απόλυτο vfm ζευγάρι ακουστικών για xbox και όχι μόνο, εδώ είστε τα έχω 10 μέρες και έχω ξετρελαθεί πως με λιγότερα από 30 ευρώ παίρνεις τόσο φοβερά ακουστικά που είναι bluetooth.
Βάλτε και το κουπόνι BGHP226 για έξτρα έκπτωση.
https://www.banggood.com/BlitzWolf-...tml?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6287830

Καλησπέρα.Τι εννοείς για xbox και είναι και Bluetooth;Με την κονσόλα πως συνδέονται .ε usb dongle;Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί με ενδιαφέρει η πρόταση σου.Πηρα τα hs 50 της corsair και δεν είμαι ικανοποιημένος.

Καλησπέρα.Τι εννοείς για xbox και είναι και Bluetooth;Με την κονσόλα πως συνδέονται .ε usb dongle;Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί με ενδιαφέρει η πρόταση σου.Πηρα τα hs 50 της corsair και δεν είμαι ικανοποιημένος.
Με audio jack θα τα συνδέει