Xbox Series X/S

Με καρφί καλώδιο συνδέονται με το χειριστήριο του Xbox αλλά έχουν και Bluetooth για άλλες συσκευές.
Επίσης έχει και θύρα για microsd κάρτα για αυτόνομη αναπαραγωγή mp3 αρχείων.

Εγώ περιμένω αύριο μεθαύριο τα Steelseries Arctis 7X σε αντικατάσταση των 9X που μου έκαναν αποσυνδέσεις..

Σημειωτέων τα Arctis 7X κάνουν γιά όλες τις κονσόλες και για pc-κινητό ασύρματα..

Οπότε σε ενδεχόμενη αγορά Ps5 στο μέλλον θα είμαι καλυμμένος.

Εγώ περιμένω αύριο μεθαύριο τα Steelseries Arctis 7X σε αντικατάσταση των 9X που μου έκαναν αποσυνδέσεις..

Σημειωτέων τα Arctis 7X κάνουν γιά όλες τις κονσόλες και για pc-κινητό ασύρματα..

Οπότε σε ενδεχόμενη αγορά Ps5 στο μέλλον θα είμαι καλυμμένος.
Αν το λες για μένα φίλε lobo δεν έχω ούτε το μπάτζετ ούτε τη διάθεση να δώσω τόσα χρήματα.Τωρα όσον αφορά στα hs50 pro θεωρώ πως χάνουν σε μεσαίες και υψηλές και είναι γεμάτα μπασο-και όχι σωστό μπάσο- και νιώθω ότι όλα ακούγονται υποκωφα σαν να ακούω μέσα από κάτι άλλο.Ανετα ,ποιοτικά, αλλά από ήχο με έχουν απογοητεύσει.

Αν το λες για μένα φίλε lobo δεν έχω ούτε το μπάτζετ ούτε τη διάθεση να δώσω τόσα χρήματα.Τωρα όσον αφορά στα hs50 pro θεωρώ πως χάνουν σε μεσαίες και υψηλές και είναι γεμάτα μπασο-και όχι σωστό μπάσο- και νιώθω ότι όλα ακούγονται υποκωφα σαν να ακούω μέσα από κάτι άλλο.Ανετα ,ποιοτικά, αλλά από ήχο με έχουν απογοητεύσει.
Δεν το είπα για σένα..

Ούτε εγώ θα έδινα 200 για ακουστικά, τα πήρα μεταχειρισμένα μισοτιμής με υπόλοιπο εγγύησης τα 9x ,πουλώντας ταυτόχρονα τα παλιά μου XyperX Cloud Alpha και μου ήρθαν 50 στην ουσία..

Τα Cloud Alpha είναι απίθανα ακουστικά αν τα βρεις σε καλή τιμή..Έχουν καλύτερο μπάσο μάλιστα σε σχέση με τα 9X, ίσως χάνουν βέβαια λίγο στις ψηλές.

Αν μου περίσσευαν χρήματα ενδεχομένως να τα κρατούσα..

Μόνο ψεγάδι η πίεση στα αυτιά, μετά από αρκετή ώρα μπορεί να γίνει ενοχλητική.

Στο hitman 3 το series X δείχνει τη δύναμή του.

https://youtu.be/iCcyYKpAsdM

a4d0cba3573d58000df3e78458fca7be.jpg

Last edited by a moderator:
YouTube: Φέρνει υποστήριξη HDR βίντεο

Μετά από υποσχέσεις ετών, η εφαρμογή YouTube φέρνει υποστήριξη HDR βίντεο στα Xbox Series X, Series S και Xbox One με
τη νεότερη έκδοσή της. Η Microsoft είχε ανακοινώσει αυτή την προσθήκη από την κυκλοφορία του Xbox One S, δηλαδή από
το μακρινό 2016, ενώ από τότε απλά δε το είδαμε ποτέ.​

Σύμφωνα με τις δοκιμές της ιστοσελίδας flatpanelshd, το Xbox Series X είναι σε θέση να αναπαράγει HDR περιεχόμενο σε
ανάλυση 4K και με 60fps. Στο Xbox One βλέπουμε ανάλυση 1440p στα 60fps με HDR. Από την άλλη, η εφαρμογή υποστηρίζει
το πρωτόκολλο VP9-2 της Google, χωρίς να προσφέρει υποστήριξη AV1. Φαίνεται πάντως πως αυτός είναι περιορισμός του
συστήματος και όχι της εφαρμογής.

Αν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε Xbox Series X, Series S ή Xbox One μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Αν και
γνωρίζουμε για τα Xbox One S και One X, δυστυχώς δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν το HDR υποστηρίζεται και από το
αρχικό Xbox One, όμως μπορείτε να το δοκιμάσετε αν έχετε την παραπάνω έκδοση της εφαρμογής.

[via] . [via]

θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας σχετικά με το xbox s digital, προερχόμενος από playstation και μάλιστα το 3?
μπορώ να βρω από φίλο σε πολύ καλή τιμή το xbox:
αξίζει να το πάρω και θεωρείται αναβάθμιση σε ποιότητα, ποσότητα και επιλογές παιχνιδιών(δεν έχω 4κ τηλεόραση)?
τα παιχνίδια που κατεβάζω στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, μπορώ να τα κρατήσω για πάντα( π.χ. κατεβάζω forza,halo etc.?)
μπορώ να αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο ssd ή κανονικό και να τον συνδέσω στις εισόδους του player για να μπορώ να σώσω περισσότερα παιχνίδια?
μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν media player, αν του συνδέσω σκληρό δίσκο με ταινίες και μουσική?
μπορώ να πάρω κάποια συνδρομή στην αρχή να την διακόψω αργότερα και να την ενεργοποιήσω αργότερα κατά το δοκούν?
αυτά τα ολίγα γι´αρχή.
ευχαριστώ

θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας σχετικά με το xbox s digital, προερχόμενος από playstation και μάλιστα το 3?
αξίζει να το πάρω και θεωρείται αναβάθμιση σε ποιότητα, ποσότητα και επιλογές παιχνιδιών(δεν έχω 4κ τηλεόραση)?
τα παιχνίδια που κατεβάζω στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, μπορώ να τα κρατήσω για πάντα( π.χ. κατεβάζω forza,halo etc.?)
μπορώ να αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο ssd ή κανονικό και να τον συνδέσω στις εισόδους του player για να μπορώ να σώσω περισσότερα παιχνίδια?
μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν media player, αν του συνδέσω σκληρό δίσκο με ταινίες και μουσική?
μπορώ να πάρω κάποια συνδρομή στην αρχή να την διακόψω αργότερα και να την ενεργοποιήσω αργότερα κατά το δοκούν?
αυτά τα ολίγα γι´αρχή.
ευχαριστώ
Series S ή one S;

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Το θέμα με τα χειριστήρια πότε θα λύσουν είναι το θέμα.. Κάνουν συχνές αποσυνδέσεις αν έχεις κοντά ένα ρούτερ (με 2 μπάντες) στην κονσόλα.. Το ίδιο παθαίνουν και κάποια ασύρματα ακουστικά.

αυτά τα ολίγα γι´αρχή.
ευχαριστώ
Τα παιχνίδια που θα αγοράσεις μένουν στο λογαριασμό σου για πάντα και οπότε θες τα ξανακατεβαζεις.Δεν αξίζει να πάρεις σκληρούς για να "αποθηκεύσεις" εκτός και αν θες να παίζεις πολλα διαφορετικά την ίδια περίοδο και δεν σε φτάνει ο αρχικός χώρος.

ευχαριστώ πολύ, όσο με τα υπόλοιπα ερωτήματα τι παίζει?
Για το θέμα του media player φίλε δεν γνωρίζω καλά αλλά θεωρώ πως με τις κατάλληλες εφαρμογές θα παίζει τα πάντα.Τα αλλα παιδιά και οι κάτοχοι μπορούν να σου απαντήσουν καλύτερα.Επισης όπως ρώτησε και κάποιος άλλος φίλος ,διευκρίνισε ποιο μηχάνημα ακριβώς εννοείς και να τους διευκολύνεις να σου δώσουν τα φώτα τους.

Προσοχή οποίος έχει oled με hdmi 2.1 και series X, να απενεργοποιήσει τα VRR/FREESYNC από την κονσόλα στο MEDIUM γιατί το Gamma Issue είναι τραγικό σε αυτό το παιχνίδι.

me to series S ( το μικρο δηλ. νεο μοντελο) , εχεις κανονικα HDR gaming και RTX ?
Απλα σε αναλυση 1080 ?
Σε πολύ λίγα games δυστυχώς RT στο SS..

1080p@60 τα πάει πολύ καλά έως τώρα.

Ο στόχος τους ήταν 1440@120 που δεν το έχουμε δει ακόμα..

Εισαγωγική next gen με ένα game pass είναι μια χαρά, αρκεί να έχεις fiber στο σπίτι όμως γιατί ο σκληρός δίσκος είναι μικρός.

Δείχνει ότι διορθώνεται κάπως το πρόβλημα με αλλαγή ανάλυσης από 4K σε 2K στο MEDIUM με VRR ενεργό.