Αυτό είναι πρόβλημα της tvΌλο εκπτώσεις είναι η νέα γενιά.
Δεν αναπαράγει ακόμα δυστυχώς 4k αρχεία στο kodi.. Κρασάρει η εφαρμογή. Στα one δουλεύει απροβλημάτιστα.Ξέρουμε αν περνάει hdr σήμα 4κ στο kodi στις νέες κονσόλες?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Περνάει hdr νομίζωΓια hdr ?
Είχα το xbox one x και δεν πέρναγε hdr.
Είχες One X, Nvidia Shield, πρόσφατα πήρες ένα Zidoo νομίζω, δεν σου έκανε κανένα;Δεν μιλάω για streaming, για usb/δίκτυο και kodi ρωτάω.
Αν αξίζει να το πάρω και πάλι σαν media player.... και σαν game machine βέβαια.
Ξέρω και τον Microsoft player αλλά δεν με βόλεψε.
to zidoo μια χαρα player ειναι, αλλα οπως και πριν, θελω να δω αν μπορω να εχω ενα μηχανημα για ολες τις δουλιες... παιχνιδια και player μαζι.
δεν χρειαζεται να μπουμε σε λεπτομερειες νομιζω... μια απλη ερωτηση εκανα.
αν ισχυουν τα ιδια με πριν (με το one x) προφανως δε μου κανει για player
δε χρειαζεται να το αναλυεις... ξερω καλα τι παιρνω παντα και για ποιο λογο.
Ξερω επισης οτι καθε συσκευη κανει καλυτερα μια δουλεια και μονο και συμφωνω μ αυτο.
Εγω απλως ρωτησα ενα πραγμα και απαντηση δε πηρα.
Παιζει ή οχι 4k hdr αρχεια σε kodi απο usb / δικτυο ?
Αν το εχεις δοκιμασει ομως (ή καποιος αλλος) , οχι τι "νομιζεις¨....
Έχεις δει να παίζουν το shield vs Xbox καλά πάντα από θέμα εικόνας ;Η κάθε συσκευή είναι για μια συγκεκριμένη δουλειά. Όταν αγοράζεις κονσόλα το κάνεις για το gaming..
Μόνο ένα καλό pc κάνει ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά πράγματα αξιοπρεπώς, όχι τέλεια βέβαια.
Σύμφωνα με τις κριτικές των κατόχων, ο shield pro είναι ο καλύτερος player usb/streaming.
Α ξέχασα, παίζεις και games..
Μερικές φορές ψάχνοντας το καλύτερο, αντιλαμβανομαστε πολύ αργότερα ότι το είχαμε στα χέρια μας και το "στείλαμε".
Όταν ρωτάμε κάτι, δίνουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να πάρουμε τη σωστή απάντηση.
Μόνο από την εφαρμογή της Microsoft όχι από το kodi .Μάκη, ισχύουν τα ίδια με τα xbox one x όσον αφορά το hdr 4k από usb ?
Παρακαλώ μια απλή απάντηση, αν το έχεις δοκιμάσει μόνο....
Στο one x είχα δοκιμάσει από usb σε διάφορους player και δεν έκανε σωστή αναπαραγωγή 4k αρχείων.Έχεις δει να παίζουν το shield vs Xbox καλά πάντα από θέμα εικόνας ;
Γιατί δεν ρωτάς και τους κατόχους που έχουν και τα δυο .
Στο one x είχα δοκιμάσει από usb σε διάφορους player και δεν έκανε σωστή αναπαραγωγή 4k αρχείων.
Έχω δει Shield Pro που έπαιζε απροβλημάτιστα τα πάντα και σε πολύ καλή ποιότητα.
Στο Series X μου δεν μπορώ να κάνω streaming 4k αρχεία μέσω kodi. Έχει γίνει χαμός στο Reddit γι'αυτό το θέμα.
Είχε παλαιότερα ο άνθρωπος one x και δεν τον κάλυψε, τι άλλαξε στις νέες κονσόλες;
Μάλλον τίποτα.
Θα δοκιμάσω εγώ Γιάννη το μεσημέρι να κουμπώσω σκληρό δίσκο στο δικό μου series X και θα επανέλθω.
Ο Μάκης δεν έχει νέα κονσόλα.
Λεωνίδα εχεις το Shield Pro;Το one x παίζει μια χαρά με kodi αλλά δεν έχω 4K tv, σε 1080p δοκιμάζω. Η εικόνα από το x είναι σαφώς καλύτερη από το shield σε ότι έχω δοκιμάσει, πάντα σε 1080p
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.