Xbox Series X/S

To hitman 3 στα 23.60 ευρώ τελική τιμή στο cdkeys και worldwide έκδοση χωρίς ανάγκη vpn για την ενεργοποίηση.
Μήπως ετοιμάζεται για game pass? Καλή τιμή πάντως

Οποίοι το θέλετε μη το σκέπτεστε.. Ήδη εξαντλήθηκε στο Πλαίσιο.

Πάλι σε ένα δίμηνο θα έρθουν κομμάτια.

Και από public τέλος. Πιστεύω θα παραλάβω. Φαίνεται είχα δίκιο για το αν κρατήσει η διαθεσιμότητα!
Lobo10 έχεις απόλυτο δίκιο!

Ευχαριστω! Ήμουν φαν του ps1, ps2, ps3, ps4 pro. Τώρα ύστερα από ψάξιμο αρκετό, πιστεύω αυτή τη στιγμή το Xbox είναι πολύ καλύτερο.

• Like
Reactions: Lobo10
Σαν κονσόλα ναι, αναμένουμε να φτιάξουν και παιχνίδια τα gaming studios που έχει ακριβοπληρώσει η MS.

Ε αφού πέφτουν σαν τα κοράκια...

Πάντως πριν απο κάποιους μήνες, έλεγαν οτι το καλοκαίρι, θα γινόταν αποκατάσταση της κανονικότητας (σε διαθέσιμα αποθέματα).

Πλεον δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Ούτε του χρόνου, έτσι θα πάει η κατάσταση, προσωπικά θα έλεγα από το 2023 και βλέπουμε. Δεν υπάρχει κάρτα γραφικών ούτε για πλάκα και δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα πριν περάσει τουλάχιστον 1,5 χρόνος. Το αστείο βέβαια είναι ότι επειδή παρακολουθώ τις πωλήσεις συνεχώς, το ps5 πουλάει κάθε βδομάδα παγκοσμίως τις διπλές κονσόλες σε σχέση με το Series S και Series X μαζί, πως μπορεί και έχει τόσο μεγαλύτερη διαθεσιμότητα παγκοσμίως? Περίεργο μου ακούγεται, εκτός και αν υπάρχουν πουθενά απούλητες κονσόλες Xbox...

Ούτε του χρόνου, έτσι θα πάει η κατάσταση, προσωπικά θα έλεγα από το 2023 και βλέπουμε. Δεν υπάρχει κάρτα γραφικών ούτε για πλάκα και δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα πριν περάσει τουλάχιστον 1,5 χρόνος. Το αστείο βέβαια είναι ότι επειδή παρακολουθώ τις πωλήσεις συνεχώς, το ps5 πουλάει κάθε βδομάδα παγκοσμίως τις διπλές κονσόλες σε σχέση με το Series S και Series X μαζί, πως μπορεί και έχει τόσο μεγαλύτερη διαθεσιμότητα παγκοσμίως? Περίεργο μου ακούγεται, εκτός και αν υπάρχουν πουθενά απούλητες κονσόλες Xbox...
Πουθενά δεν υπάρχουν,τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Πουθενά δεν υπάρχουν,τουλάχιστον στην Ευρώπη.
Ναι πράγματι το βλέπω πουθενά δεν υπάρχουν, απλά μου κάνει εντύπωση πως μπορεί η sony να παράγει διπλές κονσόλες από την Microsoft....η έχει τίποτα άκρες στην Amd η τι να πω δεν ξέρω...είναι αξιοπερίεργο πάντως.

Στην Αγγλία πάντως ήταν μπροστά τον Απρίλιο το Series X.

Η Sony γνώριζε εξαρχής ότι θα πουλήσει περισσότερες κονσόλες.Screenshot_20210514-220344_Chrome.jpg

Καλά προφανώς σε κάποιες χώρες και περιοχές ανά διαστήματα θα πουλάει καλύτερα το Xbox, απλά μου κάνει εντύπωση κοιτώντας τις πωλήσεις που εδώ και μήνες κάθε εβδομαδα έχει σταθερά τις διπλές πωλησεις παγκόσμιος το ps5, τα αρχικά αποθέματα φυγανε γρήγορα και είναι ξεκαθαρο ότι η Sony παράγει με τους διπλούς ρυθμούς από την Microsoft κονσόλες, μου φαίνεται απίστευτο πως τα καταφέρνει, μάλιστα την στιγμή που για το ps5 είχαν ακουστεί φήμες εξαρχής ότι εχουν θέμα με το απόθεμα, ενώ η Microsoft έμοιαζε άνετη και συμβαίνει σχεδόν το αντίθετο, δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται κάτω από το τραπέζι και τι συμφωνίες έχουν κάνει με την AMD.

Το πρόβλημα θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο, δύσκολα θα δούμε κονσόλες στα ράφια, καλά το Switch κάνει πάρτι, θα βγει και σε λίγο καιρό και pro έκδοση με Amoled οθόνες και τους βλέπω τους άλλους για game over.