Xbox360 και Green ring of health!

13 March 2007
688
Βόλος
Παιδιά έχω ενα xbox360, απο τα αρκετά παλιά... φανταστείτε με component. Δεν είμαι σίγουρος ποιο motherboard έχει κτλπ... το θέμα είναι ότι (φτούτου) είναι μια χαρά εως τώρα, και δεν έχω δει προβλήματα. Έχω εναν φίλο, λιγουλάκι sony fanboy και με έχει !@#@#%@ οτι θα χαλάσει. Δε μπορώ να καταλάβω...εαν δεν μου ζεσταίνετε και εως τώρα δεν είχα πρόβλημα, είναι δυνατόν να αποκτήσει χωρίς λόγο; Να πω την αλήθεια δε το δουλεύω και άπειρες ώρες...αλλα έχει τύχει να δουλέψει και 2 24ωρα συνέχεια...
Για ρίξτε τα φώτα σας !

Ακομη και να χαλασει το XBOX εχει 3 χρονια εγγυηση χωρις καν να χρειαζεται αποδειξη αγορας και χωρις κανενα εξοδο για την επισκευη του , θα ερθει το courrier θα το παραλαβει και σε 2-3 εβδομαδες θα το εχεις πισω.

Καμια σχεση με την Sony που δινει 1 χρονο εγγυηση...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35994

Και μετα ζητανε και 300 ευρω για την επισκευη.

Αγαπητέ φίλε,
Τα πρώτα Xbox 360 είχαν όντως αρκετά μεγάλο ποσοστό προβληματικών. Για να είσαι σίγουρος όταν θα το αγοράσεις, ψάξε οπωσδήποτε σύστημα που να έχει HDMI έξοδο (τελευταίες παρτίδες). Σε αυτές τις παρτίδες, έχουν γίνει αλλαγές σε motherboard και άλλα "προβληματικά" σημεία, οπότε θα είσαι πιο σίγουρος ;)

Απάντηση: Re: Xbox360 και Green ring of health!

Αγαπητέ φίλε,
Τα πρώτα Xbox 360 είχαν όντως αρκετά μεγάλο ποσοστό προβληματικών. Για να είσαι σίγουρος όταν θα το αγοράσεις, ψάξε οπωσδήποτε σύστημα που να έχει HDMI έξοδο (τελευταίες παρτίδες). Σε αυτές τις παρτίδες, έχουν γίνει αλλαγές σε motherboard και άλλα "προβληματικά" σημεία, οπότε θα είσαι πιο σίγουρος ;)

Για ρώτα, πόσα με HDMI έχουν σκάσει...

Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι, το 360 έχει τρία χρονια εγγύηση σε αντίθεση με το PS3 που έχει μονο ένα. Στο λέω εγώ που είμαι παθών, PS3 13 μηνών και πάπαλα και θα δοκιμάσω να αλλάξω μονος μου το Blu Ray lens. Το ποσο για αντικατάσταση το έχουν μειώσει στα 230 τώρα αλλα πάλι πολλά είναι.

Δηλαδή προς το παρόν δεν υπάρχει xbox 360 εκτός εγγύησης με τα τρία χρόνια που δίνει η microsoft ?? Γιατί και εμένα είναι από τα πρώτα με component και xenon μητρική αλλά ούτε θυμάμαι πότε το πήρα ούτε απόδειξη έχω ! -bye-

Re: Απάντηση: Xbox360 και Green ring of health!

Δηλαδή προς το παρόν δεν υπάρχει xbox 360 εκτός εγγύησης με τα τρία χρόνια που δίνει η microsoft ?? Γιατί και εμένα είναι από τα πρώτα με component και xenon μητρική αλλά ούτε θυμάμαι πότε το πήρα ούτε απόδειξη έχω ! -bye-

Δεν εχει σημασια. Θα παρεις στην Microsoft Ελλαδας και αφου διαλεξεις να μιλησεις με το τμημα του XBOX θα δωσεις τα στοιχεια σου και το serial number της κονσολας χωρις να χρειαζεται τιποτε αλλο.

Μονο να εχεις κοντα σου το XBOX οταν θα παρεις γιατι θα σου ζητησουν για τυπικους λογους να βαλεις μπροστα την κονσολα και να τους πεις τι βλεπεις (δηλαδη μετασχηματιστης πρασινο χρωμα , κονσολα τρια κοκκινα), αυτο ειναι ολο.-bye-

Σε ευχαριστώ πολύ Yperion ! Πανταχού παρόν και όλες τις απορίες λυνών ! :p:p

Re: Απάντηση: Re: Xbox360 και Green ring of health!

Tο XBOX σαν προιον (εως και στην εκδοση "Falcon" μιλαω , για την "jasper" δεν ξερουμε ακομη) εχει βγει αναξιοπιστο και προβληματικο καθως η υπερθερμανση οδηγει στο γνωστο προβλημα Red Ring of Death.

Προσωπικα ξερω ελαχιστους που δεν αντιμετωσαν το προβλημα αυτο καποια στιγμη. Εγω δε το εχω παθει ηδη 3 φορες (σε τρεις διαφορετικες κονσολες που εχω και ειχα).

Απο εκει και περα ομως η σωστη υποστηριξη σε συνδυασμο με τα 3 χρονια εγγυηση αποτελουν εγγυηση για τους αγοραστες.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι εχουν XBOX (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) δεν το σκεφτονται καν για αγορα αλλης κονσολας.

Μακαρι καποια στιγμη παντως να γινει και δωρεαν το XBOX Live , oχι τιποτε αλλο αλλα ειναι κουραστικο να ψαχνουμε για καρτες ανανεωσεις καθε λιγο.