Ξέχασα τον κωδικό......

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Ο γιος μου 15 χρονών (τώρα πηγαίνει) έχει ένα υπολογιστή με τα vista τα ελληνικά και ….έχει ξεχάσει τον κωδικό του για να μπει «μέσα»! :FSGSFGS4: Προσπάθησε κάποιους κωδικούς που πίστευε αλλά μάταια. Μπορούμε να μπούμε πλέων μέσα και να παρακάμψουμε τον κωδικό που έχει βάλει;;;;
Και εγώ δεν ξερώ πολλά από υπολογιστές και σας παρακαλώ πολύ άμα ξέρετε να μου πείτε στα πολύ απλά Ελληνικά μήπως τον γλυτώσω να τον πάω στον τεχνικό και ….φυσικά γλυτώσω κανένα 40 αρη ευρώ που ίσως να πάρει….:argue:
Μια βοήθεια σας παρακαλώ……

THIS SOFTWARE COMES WITH NO WARRANTY WHATSOEVER. THE AUTHOR IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE CAUSED BY THE (MIS)USE OF THIS SOFTWARE.
Με φοβίζει αυτό κάπως.
Μια λύση ανώνυδη, αν και κουραστική είναι και το φορμάτ, αυτή την φορά χωρίς κωδικούς, για να μην ξαναμπλέξει.

THIS SOFTWARE COMES WITH NO WARRANTY WHATSOEVER. THE AUTHOR IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE CAUSED BY THE (MIS)USE OF THIS SOFTWARE.

αυτο επρεπε να το διαβαζανε ο πατεραδες μας στα προφυλακτικα τους ! -bye-

θα προσπαθησω να το κανω αυριο....Ελπίζω να καταφερω κατι....
σας ευχαριστώ θερμα ολους....
ενας.....πατερας που κανει ο γιος του τα "τρελά" του!!!!:argue:

Τελικά με τα παιδιά 14-15 χρονών μπορεί να τα βάλεις πέρα;;;; Άλλα συμφωνούν και άλλα τελικά κάνουν!!!!
Του είπα οτι λύση θα βρούμε ακόμη και να τον πάμε στον τεχνικό και να γλιτώσουμε το φορματ και συμφώνησε και αυτός έφερε ένα φίλο του μεγαλύτερο και έκανε ....φορματ!!!!!
Τρελάθηκα! Πάνε όλα οτι είχε μεσα (ευτυχώς ήταν υπολογιστής του παιδιού) αλλά είχε κάποια games και και κάποια προγράμματα και......Πάνε όλα!!!!! Τελείως "ξεβράκωτο" έγινε ο υπολογιστής και ´......άντε να του βάλουμε σιγά σιγα τα προγράμματα και οτι είχε μεσα......
Παιδιά σου λένε μετά......!!!!!!
Ευχαριστώ θερμά όλους που μου γράψανε και τώρα......αρχίζω να προσπαθώ να σουλουπώσω τον υπολογιστή του γιου μου......!!!!
Αχ τι τραβάνε οι πατέρες.......!!!!!

Windows Home Server φίλε μου και δεν θα είχες πρόβλημα τώρα!
Θα έκανες απλά ένα re-build του pc, από backup!
Μεταξύ μας, φροντίζω να μένει το laptop του γιού μου στο δίκτυο μια φορά τη βδομάδα τα βράδια, ώστε να του παίρνει backup ο WHS, γι' αυτό το λόγο!

Last edited: