Ξεκινά η μετάδοση αγώνων Formula 1 σε Native HD

Άντε και στον Alpha σε Full HD.. αφού βέβαια βρουν τρόπο να το μεταδίδουν σε 16:9...

Και-- λάτρεις της φορμουλα1 και της υψηλής ευκρίνειας, είδατε καμιά εκθαμβωτική διαφορά ανάμεσα στο native hd και στο "upscaled" (??) που βλέπαμε μέχρι σήμερα; (!)

- - - -> ποστ #15

υγ: η διαφορά έπρεπε να ήταν σαν η μέρα με τη νύχτα

Η διαφορά ήταν μεγάλη. Δεν έχω δει βέβαια upscaled sd, αλλά χθες που είδα τον αγώνα στο hd suisse η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή και ο ήχος απίστευτος ;)

aragorn
Ρε συ, εάν δεν είχες δει τις μεταδόσεος πχ πέρυσι, ΠΩΣ μπορείς να λες ότι η διαφορά ήταν μεγάλη; !!!

Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι μας θα έχουμε δει έστω κάποιο αθλητικό γεγονός που ήταν σε hd κανάλι ενώ μας ερχόταν upscale.
Oi μεταδόσεις της f1 δεν είχαν καμία σχέση με αυτές τις ( :-! ) εικόνες που βλέπει κανείς λόγου χάρη από τους ολλανδούς ή τα skyitaly ώρες-ώρες.

υ.γ: εικόνα από το pressroom η διαφορά ήταν όντως μεγάλη ;) ...

aragorn
Ρε συ, εάν δεν είχες δει τις μεταδόσεος πχ πέρυσι, ΠΩΣ μπορείς να λες ότι η διαφορά ήταν μεγάλη; !!!

Η διαφορά ήταν μεγάλη από το sd
Upscaled f1 είχα δει στο sky.de, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω μετά από τόσο καιρό.

Re: Απάντηση: Ξεκινά η μετάδοση αγώνων Formula 1 σε Native HD

Η διαφορά ήταν μεγάλη. Δεν έχω δει βέβαια upscaled sd, αλλά χθες που είδα τον αγώνα στο hd suisse η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή και ο ήχος απίστευτος ;)

Παίζει φέτος και στο HD Swisse??? Και σε τι γλώσσες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκινά η μετάδοση αγώνων Formula 1 σε Native HD

Παίζει φέτος και στο HD Swisse??? Και σε τι γλώσσες...

Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και ήχος πίστας

πχ τον προηγούμενο αγώνα δεν τον έδειξε καν(!) και πέραν αυτού, την κάρτα δεν μπορείς έτσι απλά να πας και να την πάρεις- μόνο άμα έχεις τπτ άκρα στην ελβετία

Στα γερμανικά tronix RTL (αλλά θα έχει διαφημίσεις)
Στα γερμανικά Sky deutschland όπου η τιμή ξεφεύγει + ιδιοκτησιακός
Στα ρώσικα :D tronix.gr
Για τα υπόλοιπα τα έχουμε πει πολλές φορές λχ εδώ
όπου στο ποστ #4 ξέχασα το TF1 του canalsat από 19e, το DIGITALB -ιδιοκτησιακός δέκτης- κ.α. που δεν ξέρω (ίσως)

Για να δεις τις αστρονομικές τιμές στα πακέτα μπορείς να κάνεις μια βόλτα από εδώ mallbit

-bye-