2.ειμαι λατρης των στατιστικων.με την ψηφιακη μεταβαση υπαρχει πλεον τροπος να γινεται μετρηση των ποσοστων ΟΛΩΝ των ανοικτων τηλεορασεων σε ποια καναλια ειναι συντονισμενα ή και σε αυτη την περιπτωση η agb και τα μηχανακια της ειναι απαραιτητα?
1. Στους ISP πληρώνεις συνδρομή. Στην Digea όχι.
2. Το κόστος του modem συμπεριλαμβάνεται στην συνδρομή, το οποίο πληρώνει και εκείνος που δεν θέλει modem. Πέρα του ότι σου δίνουν το modem που θέλουν εκείνοι.
1. Εγώ μίλησα για ISP και όχι εταιρίες κινητής. Προφανώς το post μου δεν ήταν απάντηση για το προηγούμενο δικό σου post.Φίλε Μάνο σαφώς και ισχύουν αυτά που γράφεις και κάθε χρόνο αλλάζουμε κινητό κοκ. Σαν επίπεδο παροχών έκανα τη σύγκριση.
Δεν νομίζεις ότι οι τηλεοπτικοί έχουν μείνει λίγο πίσω και κάθε τρείς και λίγο ζητούν και τα ρέστα?![]()
Ξέχασες την Αυστραλία που έχουν καλωδιακή HD από το 2003
Όσοι ζητάτε τσάμπα δέκτες, από ποιους τους ζητάτε; Από τα κανάλια ή από την ελληνική πολιτεία;
Και αν ζητάτε από τα κανάλια, ΟΚ. Αν θέλουν να πουλάνε οι διαφημίσεις τους μετά το switch off, ας επιδοτήσουν οι διαφημιζόμενοι σε αυτά την αγορά αποκωδικοποιητών.
Αλλά αν ζητάτε από την ελληνική πολιτεία, γιατί το ζητάτε έτσι; Για μένα τα πράγματα είναι απλά: αν μετά το switch off κάποιος δεν μπορεί να δει τηλεόραση, να αρνηθεί να πληρώνει το χαράτσι στην ΕΡΤ. Τα χρήματα που πέρνει η ΕΡΤ μέσα σε μία χρονιά αρκούν για να επιδοτηθεί κάποιος δέκτης.
Προσωπικά δεν έχω τέτοια απαίτηση, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε μαζικά από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αρνούνται την καταβολή της ΕΡΤ μετά από switch off.
Θα συστήσω υπομονή. Πουθενά δε γίνεται ακόμα switch off. Στις δοκιμαστικές της digea στο Ξυλόκαστρο απλώς άλλαξαν δύο συχνότητες και τα κανάλια συνεχίζουν να μεταδίδονται αναλογικά. Όποιος βιάζεται, θα πληρώσει. Όσο πλησιάζουμε στο switch off, ίσως και να δούμε επιδοτήσεις, όμως εγώ είμαι αντίθετος στην επιδότηση από τα δημόσια ταμεία. Ας τα δώσουν οι διαφημιζόμενες εταιρείες στα κανάλια ή η ΕΡΤ από την ήδη ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνδρομή που της πληρώνουμε ΟΛΟΙ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.