Σας ειχα πει οτι η g10 μου δεν επιανε τα ψηφιακα καναλια ε?
Προχτες αγορασα μια panasonic lcd 32αρα για τη μανα μου η οποια επισης εχει mpeg4 ενσωματομενο.
Γιααα μαντεψτε..............................
Ακριβωωςς....ουτε αυτη πιανει τα ψηφιακα:twoguns:
Δεν αντεξα λοιπον και πηρα τηλ την επισημε αντιπροσωπεια
Η απαντηση τους?
Κανε reset στη τηλεοραση,και στα αρχικα σεταρισματα δηλωσε χωρα την γερμανια...........και θα τα πιασει:twoguns:
Η μεγαλη μου βλακεια ξερετε πια ηταν? Οτι το εκανα ενω ηξερα πως λεει μπαρουφες ο τυπος,και φυσικα τιποτα,και αντε παλι απο την αρχη το σεταρισμα ρυθμισεων στην τηλεοραση:twoguns::twoguns:
Κάτσε λιγάκι φίλε, όταν λες δεν τα πιάνει, σημαίνει ότι δεν τα κατεβάζει καν ή τα κατεβάζει αλλά δεν δείχνει εικόνα?
Τιποτα,δεν τα κατεβαζει καν,καμια απο τις 2Κάτσε λιγάκι φίλε, όταν λες δεν τα πιάνει, σημαίνει ότι δεν τα κατεβάζει καν ή τα κατεβάζει αλλά δεν δείχνει εικόνα?
Σας ειχα πει οτι η g10 μου δεν επιανε τα ψηφιακα καναλια ε?
Προχτες αγορασα μια panasonic lcd 32αρα για τη μανα μου η οποια επισης εχει mpeg4 ενσωματομενο.
Γιααα μαντεψτε..............................
Ακριβωωςς....ουτε αυτη πιανει τα ψηφιακα:twoguns:
Δεν αντεξα λοιπον και πηρα τηλ την επισημε αντιπροσωπεια
Η απαντηση τους?
Κανε reset στη τηλεοραση,και στα αρχικα σεταρισματα δηλωσε χωρα την γερμανια...........και θα τα πιασει:twoguns:
Η μεγαλη μου βλακεια ξερετε πια ηταν? Οτι το εκανα ενω ηξερα πως λεει μπαρουφες ο τυπος,και φυσικα τιποτα,και αντε παλι απο την αρχη το σεταρισμα ρυθμισεων στην τηλεοραση:twoguns::twoguns:
Και καλά θα κάνει να μην προμηθευτεί. Δηλαδή τι να τον κάνω για παράδειγμα εδώ τον αποκωδικοποιητή, που όχι Digea αλλά ούτε τα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν υπάρχουν (έχει ανοίξει ένας πομπός για τα ψηφιακά της ΕΡΤ στο κανάλι 32, αλλά δεν μεταδίδει τίποτα, αφού δεν τροφοδοτείται), και είναι άγνωστο πότε θα έρθουν; Να τον βλέπω στο ράφι μάλλον δεν λέει. Ας βγάλουν ημερομηνίες και σοβαρά χρονοδιαγράμματα, διαφημιστικά σποτ, δημοσιεύσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, ώστε να ξέρει ο κόσμος πότε θα πρέπει να περιμένει τα ψηφιακά κανάλια στην περιοχή του. Για την ώρα οι χρόνοι πάνε με τα γνωστά τέρμινα και η πληροφόρηση είναι χειρότερη και από το Ράδιο Αρβύλα...
Eπίσημα οι εκπομπές είναι κανονικές σύμφωνα με την εταιρία.
Ανεπίσημα αναφέρονται ότι υπάρχουν συχνές διακοπές λήψης στην περιοχή του Κορινθιακού χωρίς σοβαρή εξήγηση, και το κράτος ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος τι σκοπεύει να κάνει με την ψηφιακή επίγεια...
Πόσο καιρό διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικά λόγια και αποφάσεις....
Πόσο καιρό διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικά λόγια και αποφάσεις....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.