ξεκιναω το ψαξιμο

και συνεχιζω το προηγουμενο ποστ μου
μου αρεσουν οπτικα καλυτερα οι Samsing αλλα δεν βλεπω σε καμια ενσωματωμενο ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη (μηπως δεν καταλαβαινω σωστα;)
επισης γιατι η Sony δινει 1 χρονο εγγυησης ενω η ΕΕ αναφερει δυο χρονια; το εχει ψαξει κανεις αυτο το θεμα; με καμενα pixel τι γινεται;

Απάντηση: Re: ξεκιναω το ψαξιμο

orck said:
και συνεχιζω το προηγουμενο ποστ μου
μου αρεσουν οπτικα καλυτερα οι Samsing αλλα δεν βλεπω σε καμια ενσωματωμενο ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη (μηπως δεν καταλαβαινω σωστα;)
επισης γιατι η Sony δινει 1 χρονο εγγυησης ενω η ΕΕ αναφερει δυο χρονια; το εχει ψαξει κανεις αυτο το θεμα; με καμενα pixel τι γινεται;

φιλε η sony παρανομα δινει 1 χρονο εγγυησης.αν κουφια η ωρα συμβει κατι σε καποιον μετα απο χρονο να ξερετε ολοι οτι δικαιουστε αλλον ενα.καντε φασαρια κ τρεχουν ολοι πανικοβλητοι.ψαχνουν για κοροιδα!:twoguns:

Παντως σε αφιερωμα σε γνωστο περιοδικο υπολογιστων σχετικα με τις εγγυησεις ειναι ξεκαθαρο οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια
και ισχυει αυτο που λεει και ο φιλος οτι ψαχνουν για κοροιδα,λαλακες θα ελεγα καλυτερα

Αν θελεις να εχει και ψηφιακο δεκτη ενσωματωμενο, τοτε καλυτερα να πας προς Sony 32 ή 40S2010.
-bye-