Ξεκίνημα με πικάπ.

Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνημα με πικάπ.

εχει μηχανηματα για ολα τα βαλαντια, μην νομιζεις και γω οτι εχω κανα σουπερ ηχοσυστημα,ακομα λεφτα μαζευω να παρω ηχεια.

Συμφωνω μαζι σου αλλα ειμαι κατα της λογικης να παρω πικαπ με 200 ευρω πλαστικο (stanton , akiyama ktl) και να μην ακουω καν μουσικη οπως εκανε φιλος μου προσφατα που πηρε πικαπ και μικτη που βγαζει σε ηχεια με 200 ευρω , ετσι δεν ακους μουσικη καν

+1

[κανά μεταχειρο (καλή χρονιά Leo! καλή χρονιά παιδιά!) thorens 160b έχετε δει πουθενά ? ψάχνω για το άλλο σύστημα κι εγώ ..... ]

Re: Απάντηση: Ξεκίνημα με πικάπ.

τα Polk Audio TSi500 ειναι καλη επιλογη? τα ακουσματα μου ειναι ροκ κυριως και ο χωρος ειναι μεγαλος ειναι σαλονι πολλα τ.μ

ο χωρος ειναι περιπου 45τμ , επισης δεν ξερω αν τα ηχεια κουμπωνουνε στον ονκυο

Όλα είναι υποκειμενικά
Κάτι που αρέσει σε μένα μπορεί να μην αρέσει σε σένα και αντίστροφα,γι'αυτό μοναδικός κριτής τ'αυτιά μας

τα Polk Audio TSi500 ειναι καλη επιλογη? τα ακουσματα μου ειναι ροκ κυριως και ο χωρος ειναι μεγαλος ειναι σαλονι πολλα τ.μ

ο χωρος σε παιρνει να παρεις ηχεια δαπεδου . τα συγκεκριμενα απο οτι ειδα δεν θα εχεις προβλημα να τα συνδεσεις με τον ενισχυτη σου γιατι ειναι ευαισθητα και δεν χρειαζονται πολλα watt για να οδηγηθουν. δες και αλλες μαρκες αλλα ορισε και ποσα λεφτα εισαι διατεθειμενος να ξοδεψεις για ηχεια

γυρω στο χιλιαρικο θα παει για ηχεια