tim5
Senior Member
- 23 May 2008
- 323
Στη πραξη δηλαδη τι κανω;;....Eιδα οτι το kef εχει τετεια ρυθμιση.Το 3000 εχει;;Χρειάζεται φίλτρο hi-pass για τα ηχεία.
Στη πραξη δηλαδη τι κανω;;....Eιδα οτι το kef εχει τετεια ρυθμιση.Το 3000 εχει;;Χρειάζεται φίλτρο hi-pass για τα ηχεία.
Στη πραξη δηλαδη τι κανω;;....Eιδα οτι το kef εχει τετεια ρυθμιση.Το 3000 εχει;;
To KEF εχει ,αλλα κοστιζει οσο η Αρτα.....Το 3000 micro και το 3000 sb&pb δεν έχει hi-pass στις εξόδους του.
To KEF εχει ,αλλα κοστιζει οσο η Αρτα.....
Με τα χρηματα που εχει το KC62 μπαινεις στον πειρασμο να αγορασεις epos 7 χωρις sub με την εβελικτη τοποθετηση,βαλσαμο για τα προβληματικα μπασα .Ποσο μαλλον εαν εχεις και την ασφαλεια κατα την ταπινη μου γνωμη ενος ενυσχιτη με eq.Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για το KC62; Πιο δυνατό στις μεσαίες συχνότητες αλλά λιγότερο δυνατό στις χαμηλότερες συχνότητες, πράγμα λογικό καθώς έχει δύο 6,5 οδηγούς έναντι δύο 8ιντσων του 3000 micro.
Και τα δύο έχουν DSP αρκετά παρεμβατικό να ξέρεις για να φρενάρουν τους κώνους τους, βέβαια δεν γίνεται κι αλλιώς σε τόσο μικρά sub.
To KEF έχει μεν φίλτρο (όπως λες, δεν το έψαξα) αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Διόρθωση χρονοκαθυστέρησης σε σχέση με τα ηχεία έχει; Μάλλον όχι. Ούτε το 3000 Micro έχει βέβαια.
Με τα χρηματα που εχει το KC62 μπαινεις στον πειρασμο να αγορασεις epos 7 χωρις sub με την εβελικτη τοποθετηση,βαλσαμο για τα προβληματικα μπασα .Ποσο μαλλον εαν εχεις και την ασφαλεια κατα την ταπινη μου γνωμη ενος ενυσχιτη με eq.
Ξεκίνησαν οι προσφορές.
Το XTZ 10.17, έχει πέσει στα 540€. Το αξίζει; Είναι υπερβολή για πολύ μικρό δωμάτιο; Πως συγκρίνεται με το SVS SB1000 που έχει περίπου την ίδια τιμή;
Υπάρχουν στην Ελλάδα αυτά τα δύο; Θα με βοηθούσε αγορά με δόσεις αυτή την περίοδο.
Τι μπορώ να κάνω για τις διαστάσεις του τοίχου; Τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους, όσο απέχουν από εμένα. Δυστυχώς η απόσταση θέασης, δεν μπορεί να αλλάξει (να μεγαλώσει).Πάντως οι διαστάσεις 2,7 και 1,95 είναι σχεδόν το ένα διπλάσιο του άλλου. Αυτό πρέπει να το λύσεις. Επίσης η απόστασή σου από τα ηχεία είναι πολύ μικρή, πως θα στήσεις το 5.1, η mlp θα απέχει από
τα πλαινά τοιχώματα σχεδόν (2,7μ/2)-0,5μ= 0,85μ. Δηλαδή μεγάλα ακουστικά. Εκεί μέσα θα γίνεται της ανάκλασης το κάγκελο......![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.