Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Προφανως δεν με κατάλαβες και πήρες φόρα πάλι....

Εννοώ ότι η αναβαθμιση της CPU (μου) ειναι αδιαφορη. Μια χαρα ειναι και ο Α4 που εχει.

Aδιαφορη δεν ειναι, αλλα ουτε και απαραιτητη...
Οπως ειπα, περιμενω περισσοτερα στο θεμα του iOS .

Aν και οπως βλεπω τα πραγματα, με βλεπω σε λιγο καιρο να βαζω αγγελιες για ολα τα gadjet !-bye-

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Οπως είπα, θεωρω πιθανότερο ένα 4S με απλως ένα διπύρηνο και καμια παπαρίτσα εδω κι εκει (κάμερα κλπ).

+1

Και εγω επισης πιστευω οτι οι αλλαγες θα ερθουν σε επιπεδο software κυριως, διοτι, αν εξαιρεσεις το θεμα της αντενας χωρις κάλυμμα, το 4αρι ειναι εκπληκτικο κινητο σε καθε επιπεδο. Προσωπικα δεν καιγομαι για μεγαλυτερη οθονη, αλλα αν ερθει, καλοδεχουμενη θα ειναι.

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

+1

Και εγω επισης πιστευω οτι οι αλλαγες θα ερθουν σε επιπεδο software κυριως, διοτι, αν εξαιρεσεις το θεμα της αντενας χωρις κάλυμμα, το 4αρι ειναι εκπληκτικο κινητο σε καθε επιπεδο. Προσωπικα δεν καιγομαι για μεγαλυτερη οθονη, αλλα αν ερθει, καλοδεχουμενη θα ειναι.

Επιτέλους.....τα περι κεραίας.

+ για φρεσκαρισμένο IOS και μεγαλυτερη οθόνη (4 ιντσες οχι μεγαλυτερη)

PS λιγο το ρετρο στυλ να αλλαζε δε θα με χαλαγε καθόλου :P

Τι επιτελους; Εγω δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα, αλλα μονο και μονο το οτι αλλοι αντιμετωπισαν, αρκει... Φυσικα, με μια οποιαδηποτε θηκη που να καλυπτει το επιμαχο σημειο, το 4αρι εχει καλυτερο σημα απο τα παλαιοτερα iphones και μεγαλη μεριδα του ανταγωνισμου...

Δεν εχω να πω κατι αλλο για την κεραία, με κάλυψες ηδη αρκετα.

Κατα τα άλλα ευελπιστω να δω αυτες τις αλλαγες.
Ομως πιστευω οτι αν βγει 4S δε θα εχουμε πολλες αλλαγες ουτε εμφανισιακα ουτε ριζοσπαστικες αλλαγες στο IOS.

Ενα facelift μεσα - έξω σηκώνει νεο νουμερο πχ iphone5 οπότε....

Καλα, τον διπύρηνο θα τον φοραει κατα 90%.... (βλ. ipad 1 -> ipad 2)

διπηρυνο η τον τωρινο πιο γρηγορο και καμερα 6 mp η καλυτερη μπροστινη καμερα απλα

4'' οθονη το αποκλειω ...

θα χαλασει η υποθεση με τα 300 pixels per inch ( ppi )

3.7 '' αν βγαινουν τα νουμερα ισως ...
δεν ξερω τι αλλο μπορει να βαλει πλεον

4 '' με μεγαλυτερη αναλυση ...

4G / LTE / WiMax
3g facetime
fm / dvb - t / amoled / pico projectors / led rgb οθονη / 3d οθονη / στερεοσκοπικο 3d ( φωτο - βιντεο ) με διπλη πισω καμερα αλα nintendo 3ds / 1080p video στερεοφωνικη εγγραφη 2.0 / στερεοφωνικο ηχειο

και θα βγει το λευκο αμεσως ...

τιμη γνωριμιας 2.000 ευρω

Last edited:
εγώ πιστευώ σε 2πύρινο μοντέλο με μικρή βελτίωση στην κάμερα. Μεγαλύτερη οθόνη ή ανάλυση το αποκλέιω (αν και ελπίζω να βγω ψέυτης). Μεγαλύτερη χωρητικότητα.Πιο λεπτό.
Αυτές είναι οι υποθέσεις μου!

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Λογικα προς τα εκει θα παει, αν κρινουμε απο το ipad2...

Τακη μιλαμε το ipοd εχει περιπου το μισο παχως του iphone 4 με την ιδια οθονη.
Μιλαμε οτι ειναι εκπληκτικο στο πιασιμο.

Ψίνομαι και εγώ για την αγορά του νέου iphone (όπως και αν ονομαστεί αυτό) αλλά αν δεν έχει :

1. Τουλάχιστον 4' οθόνη
2. Διπύρηνο επεξεργαστή
3. Μπαταρία 1500mAh τουλάχιστον
4. Μνήμη εωτερική περί το 1GB

τότε ΙΜΗΟ θα πατώσει άσχημα. Ο ανταγωνισμός ήδη προσφέρει τα παραπάνω και περισσότερα. Οσο για το λειτουργικό, πλέον το Android έχει εξελιχθεί (και μέσω ανεξάρτητων devs) και δίνει την ίδια εμπειρία χρήσης.

Μακάρι η Apple να μας εκπλήξει ευχάριστα αυτή την φορά....

Μεγαλε, αν παρακολουθεις το industry, θα διαπιστωσεις οτι η apple ειναι παντα one step ahead of the game... ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Τακη μιλαμε το ipοd εχει περιπου το μισο παχως του iphone 4 με την ιδια οθονη.
Μιλαμε οτι ειναι εκπληκτικο στο πιασιμο.

Θα ηθελα και εγω να το δω σε iphone... Αν και για να ειμαι ειλικρινης, δεν με προβληματιζει ουτε το παχος ουτε το βαρος του ιphone...

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Μεγαλε, αν παρακολουθεις το industry, θα διαπιστωσεις οτι η apple ειναι παντα one step ahead of the game... ;)

Μακάρι.......Ιδωμεν

Αλήθεια, αυτές τις μέρες δεν είναι να γίνει μια παρουσίαση από την Apple? Δεν θα πούνε τπτ εκεί πέρα σχετικά?

Αποκλειεται για το iphone 5. Αυτο γινεται παραδοσιακα μια και εξω, με παρουσιαση λιγο πριν κυκλοφορησει... Απο οτι λενε, θα καθυστερησει λιγο φετος, μαλλον για Σεπτέμβρη παμε..