Ξεπουλάω το Nikon σύστημά μου λόγω αλλαγής

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Με πόνο καρδιάς η αλήθεια είναι, αλλά είναι για καλό σκοπό :)
Όλα είναι κάτι λιγότερο από τριετίας, Full Frame (για να μη το γράφω συνέχεια), αγορασμένα καινούρια από Ελλάδα, σε άριστη κατάσταση και πεντακάθαρα.

• Nikon D700 με κάτι λιγότερο από 14.000 κλίκ μαζί με grip ΜΒ-D10 και 2 4άρες CF Sandisk Extreme3, στα 1200 ευρώ.
  • Nikon AF 35mm f/2 D. O γνωστότατος φακός, σε άριστη κατάσταση. 200 ευρώ
  • Nikon AF-S 50mm f/1.4G. Επίσης γνωστότατος φακός, σαν καινούριος. 250 ευρώ
  • Samyang AE 85mm f/1,4 AS IF UMC. Άψογος, μεταλλικός, χειροκίνητος χωρίς AF αλλά με τσιπάκι για σωστή φωτομέτρηση (για όσους δεν τον ξέρουν) και με κορυφαία οπτικά, άριστος για πορτραίτα. 250 ευρώ
  • Sigma EX DG 70-200mm f/2,8 APO HSM Macro με τη θήκη του. Χωρίς συστάσεις, κορυφαίος φακός. 650 ευρώ
  • Sigma EX DG AF 15-30mm f/3.5-4.5 Aspherical IF διορθωμένος ευρυγώνιος, ιδανικός για αρχιτεκτονικά, με τη θήκη του. Οπτικά και κατασκευαστικά είναι άψογος, ειδικά για την τιμή του. 350 ευρώ
  • Tokina AT-X Pro 100mm f/2,8 macro. Ίσως ο καλύτερος 3rd party macro. 350 ευρώ

Οι τιμές είναι τελικές, χωρίς παζάρια. Για κάθε ζευγάρι που παίρνετε θα κόβω ένα 50άρικο (2κομμάτια -50, 4κομμάτια -100 κοκ). Αν τα πάρετε όλα μαζί, 3000 ευρώ. Αποστολές δεν γίνονται. Παραλαβή από κέντρο Αθήνας (κοντά στη στάση Πανεπιστήμιο).

Να σε ρωτησω κατι αυτοι οι φακοι κανουν και για σωματα οπως η d3200-5200???
ολιγον ασχετος αλλα επειδη εχω φιλο αν κανουν να τον ειδοποιησω.
ευχαριστω.

Η μοντούρα είναι ίδια οπότε ταιριάζουν.
Τα μήκη θα είναι χοντρικά επί ενάμιση λόγω μικρότερου αισθητήρα σε αυτές τις μηχανές, και απ' όσο ξέρω οι συγκεκριμένες δεν έχουν κατσαβιδάκι για το AF, οπότε όσοι δεν έχουν ενσωματωμένο μοτέρ δεν θα έχουν Auto Focus.

Ο 50άρης και ο 70-200 θα είναι λογικά οκ. Για τους άλλους λογικά μόνο manual εστίαση.