Ξέρει κανείς από Smart?

Από Service δε θα έχει πρόβλημα ο Νίκος, δυο βήματα είμαστε. Αν πάει σε μεταχείρα, εννοείται πως θα περάσει από τον πατέρα μου για εξονυχιστικό έλεγχο.

Σόρι μάναμ, έχουμε και καλύτερους μάγειρους από εμένα εδώ μέσα!

Συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ, φυσικά...

Πάντως εγώ είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου... Όταν αγοράζεις καινούργιο άμεσα χάνεις 2.000 τουλάχιστον. Στο μεταχειρισμένο μπορείς να βγεις και με κέρδος. Το Smart o φίλος το βρήκε σε σχετικά υψηλή τιμή. Σίγουρα μπορεις να βρεις και φτηνότερο ή στα ίδια λεφτά πιο καινούργιο...

Για αυτοκίνητο πόλης είναι κορυφή. Ξεχνάς να του βάλεις βενζίνη, χωράς παντού κλπ κλπ. Τώρα όλα τα υπόλοιπα περί ασφάλειας, χώρων κλπ αν κάτσεις και τα ακούσεις στο τέλος θα καταλήξεις με μια Rolce Royce Phantom... O καθένας θα σου λέει το μακρύ και το κοντό του και περισσότερο θα μπερδεύεσαι παρά θα βγάλεις άκρη.

για δες πριν μερικά χρόνια τι έπαθε ο Αμανατίδης με το Smart...

Δηλαδη αν ο Αμανατιδης ηταν με κανενα ματιζ θα γλιτωνε πολλα?

Πολλες φορες δεν φταιει το αμαξι αλλα φταιει ο οδηγος.

Re: Απάντηση: Re: Ξέρει κανείς από Smart?

Αυτά παθαίνει όποιος ρωτάει... Από 6.500 θα πάμε στα 9-12.000 για να πάρουμε καινούργιο (λογικό ).. Αλλά αν παμε εκεί για να πάρουμε κάτι που θα μας αρέσει και να χαιρόμαστε να το οδηγάμε θα σκάσουμε ενα 15άρι χαλαρά+...Γιατί σαν ανταγωνιστές τα μόνα που σκέφτομαι σε παρόμοιο στυλ είναι κάνα 206cc,Μini cabrio,Beetle Cabrio...(αλλα στερούντε της πρακτικότητας του smart)
Δηλαδή ψάχνω χαζοχαρούμενο αυτοκίνητο πόλης...-bye-

Daihatsu Cuore, ένα πρακτκό και οικονομικό σούπερ μίνι το οποίο δεν κοστίζει παραπάνω από 7000- 7500 καινούργιο