Ξέρει κανείς να συγχρονζει το ασύρματο router Connx με το utorrent?

kostasdimirta

New member
2 March 2008
15
θεσσαλονίκη
Έχω σύνδεση connx με ασύρματο router baudtec και έχω και το utorrent αλλά νομίζω ότι κάποιο πρόβημα πρέπει να υπάρχει κατεβάσει σε πολύ χαμηλές ταχύτητες και ένας κόκκινος κύκλος υπάρχει που λέει για port αλλά port εγώ δεν μπορώ να ανοίξω, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?
:chinscratch:

Νομίζω οτι θα είναι ίδιο για όλα τα Baudtek, ακολουθείς τις οδηγίες εδώ:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/TW263R4-A0/Echolink.htm

Για start και end port number βάζεις το port που συνδέεται το utorrent (το βρίσκεις στο Options > Preferences > Connection, φρόντισε να μην έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή να αλλάζει κάθε φορά)

Απάντηση: Re: Ξέρει κανείς να συγχρονζει το ασύρματο router Connx με το utorrent?

Τι ακριβώς να κάνω στον Virtual Server ?

Επειδή πολλαπλασιάζονται οι χρήστες Βaudtec μεταξύ των οποίων ένας είμαι και εγώ που δυσκολεύτηκα να βρώ το Port forwarding, σας ανεβάζω ένα τροποποιημένο απο το Portforward.com κείμενο (καιρός ήταν να ασχόληθει κάποιος με το εν λόγω modemaki, που είναι και πολύ καλό κατά τη γνώμη μου για τα λεφτά του, αλλά χωρίς καμία υποστήριξη από τη μαμα εταιρεία) για να μην ταλαιπωρείστε.
Κατεβάστε και διαβάστε το συννημένο (Pdf)
(Διαβασέ το...το ...συννημένο.... δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω) :D

View attachment 24432

κατεβασε το pdf και θα δεις