Ξέρει κανείς που είναι αυτό;

διακρίνω μερικά "Abies cephalonica" οπότε είναι επεξεργασμένη η φωτογραφία (τουλάχιστον χρωματικά),
θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε...

Kι εμένα για επεξεργασμένη χρωματικά μου φαίνεται... Αν επρεπε να μαντέψω ένα γεωγραφικό σημείο στην Ελλάδα, θα έλεγα οτι είναι κοντα στις "κολυμπήθρες" του Βοιδομάτη ανάμεσα στο Μικρό και στο Μεγάλο Πάπιγκο, βόρεια των Ιωαννίνων...

Last edited:
Η ίδια φωτό υπάρχει σε πάρα πολλά site, χωρίς να υπάρχει αναφορά για το σημείο που τραβήχτηκε.

http://www.google.gr/search?hl=el&s...VDA&ei=IyytT_u8L8ec0AWulvSQCQ&ved=0CCQQ2A4oAA

Και σίγουρα είναι επεξεργασμένη χρωματικά*, στη μεγαλύτερη ανάλυση που υπάρχει στο διαδίκτυο (1024Χ1525) φαίνονται κάποιες περιοχές, στις κορυφές των δέντρων ιδιαίτερα, που διατηρούν το αρχικό τους - φυσικό - χρώμα...

http://numerart.com/wp-content/uploads/2012/04/numerart_8200.jpg

*στα exif δεν έχουν μείνει πολλές λεπτομέρειες, όμως φαίνεται ότι έχει περάσει από Photoshop CS4 Mac.

Last edited:
τετοια χρωματα μου εβγαζε η canon g5 οταν χαλασε ( κυριως ομως στα λευκα)
Παντως θα μπορουσε να ειναι βοιδοματης .

Κι εμενα βοιδοματη αναμεσα στα δυο ζαγοροχωρια μου μοιαζει.
Ετσι οπως εχει "βιαστει" χρωματικα προς το αφυσικο δεν ειναι και ευκολο.

Στο βαθος παντως απο οσο βλεπω αλλα και απο το φαρδος και την ομαλοτητα της κοιτης για εκει μου μοιαζει.

Δεν μου μοιαζει ας πουμε με τθιποτα για την Νεδα...

Αν βοηθά (αν είναι από Ελλάδα δηλαδή η φωτό), στο άνω τμήμα της φωτογραφίας στο μέσον περνάνε κάποια καλώδια πάνω από το ποτάμι, ενώ στο βάθος υπάρχει ένα κτίσμα...

numerart_8200ab.jpg

Κι εμενα βοιδοματη αναμεσα στα δυο ζαγοροχωρια μου μοιαζει.
Ετσι οπως εχει "βιαστει" χρωματικα προς το αφυσικο δεν ειναι και ευκολο.

Στο βαθος παντως απο οσο βλεπω αλλα και απο το φαρδος και την ομαλοτητα της κοιτης για εκει μου μοιαζει.

Δεν μου μοιαζει ας πουμε με τιποτα για την Νεδα...

Αν ήταν η Νέδα θα το είχα πει πρώτος.... ή μπορεί και ο Βλάχος... δεν θυμάμαι πουθενά να υπάρχει τέτοιο κομμάτι και από ότι φαίνεται πρέπει να είναι και αρκετά ψηλά...

hmmmm… πάνε πάνω από 11 χρόνια που τον είχα περάσει. Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα πετρώματα που έβλεπα σ' όλη τη διαδρομή ήταν πολύ πιο "άγρια" απ ότι εμφανίζονται στη φωτογραφία...