Ξερει κανείς;

17 June 2006
14,350
Ξέρει κανείς Τι γίνεται μόλις αποφορτισθεί τελείως η μπαταρία του iPod;
Οι εδώ εκπρόσωποι της Apple μου είπαν "Α μπορούμε να σας την αλλάξουμε, αλλά δεν σας συμφέρει: το κόστος είναι πολύ υψηλό, καλύτερα να πάρετε ένα καινούργιο...".
Παληά, προ 3-ετίας, στο μητρικό site της Apple, είχα δεί ότι μπορείς να τους στείλεις το παληό iPod πίσω μαζί με 100 δολάρια και να σου το αντικαταστήσουν με ένα καινούργιο. Ισως αυτό ίσχυε μόνο για την Αμερική, όπως και νάχει, η σχετική πληροφορία έχει εξαφανισθεί.
Τί γίνεται, ξέρει κανείς;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως στα 3 χρόνια το πετάς :speechless-smiley-0 και παίρνεις καινούργιο.

Last edited:
Re: Ξλερει κανείς;

Aν υπαρχει τροπος να ανοιξει Κωστα ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να αλλαξεις μπαταρια.

και δεν χρειαζεται να βαλεις αυτην που λεει Αpple επανω.
Σιγουρα με καποιο ψαξιμο θα βρεις καποια after market

Απάντηση: Ξλερει κανείς;

Δεν ανοίγει με τίποτα.
Τουλάχιστον από εμένα...αλλά νομίζω πως, το να το ανοίξεις, είναι ...salto mortale :blink:
γι αυτό ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα.
το πήρα πριν 3 χρόνια. τι διάολο, ο πρώτος είμαι; :confused:

Δεν ανοίγει με τίποτα.
Τουλάχιστον από εμένα...αλλά νομίζω πως, το να το ανοίξεις, είναι ...salto mortale :blink:
γι αυτό ρωτάω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα.
το πήρα πριν 3 χρόνια. τι διάολο, ο πρώτος είμαι; :confused:

Δεν σου κολλήσαμε τζάμπα την ταμπέλα ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ :fahne90:

Πάντως ακόμη και να καταφέρει να το ανοίξει κάποιος μέσος χρήστης σίγουρα θα το γρατζουνήσει ή θα του στραβώσει αμετάκλητα το γκλαμουρένιο του περίβλημα.
Σαν ψείρας θα αγόραζα καινούργιο.

Δυστυχώς έχουμε περάσει αμετάκλητα στην εποχή του αγοράζω και ξαναγοράζω. Ή καλύτερα ισοβίως ενοικιάζω

Δυστυχώς έχουμε περάσει αμετάκλητα στην εποχή του αγοράζω και ξαναγοράζω. Ή καλύτερα ισοβίως ενοικιάζω

Nα ένας λόγος που δεν βγαίνει καλό Ροκ στις μέρες μας :lehrer:

Last edited:

Nα ένας λόγος που δεν βγαίνει καλό Ροκ στις μέρες μας :lehrer:

Ακριβώς! Όταν ο μέσος έχει την πεποίθηση πως όλα πλέον αλλάζουν τόσο γρήγορα (...τεχνολογικά) τι θέσεις να προλάβει να σχηματίσει? Πλέον δεν υφίσταται το ΔΡΑΣΗ & ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Όλοι κυνηγάμε την ουρά μας.

Αν και εδώ σίγουρα θα ήταν απαραίτητη η rock μορφή έκφρασης του τύπου ΚΙΝΗΣΤΕ ΑΡΓΑ!
-bye-

Παίδες η μπαταρία αλλάζει εύκολα από τον καθένα.

Διαβάστε και ένα σχετικό ελληνικό άρθρο εδώ που πιστεύω θα σας λύσει όλες τις απορίες.

edit: Πολλές από τις καινούργιες μπαταρίες που κυκλοφορούν έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις μανίσιες που φορούσαν τα ipod, ειδικά αν μιλάμε για παλαιότερης γενιάς ipod.
Eπίσης τα σχετικά εργαλεία για το άνοιγμα (μίνι-σπάτουλα,κατσαβιδάκια) περιέχονται στην συσκευασία.

Last edited:
Πολύ καλά τα λινκς, αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν κάνουν γιά τον Κώστα.
Κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει.

Το έχει κάνει κανείς στην Ελλάδα?

Εγώ προσωπικά γιά τα δικά μου (το 30άρι 5άρι μου και το 4άρι μίνι της κόρης μου) μέ βάση αυτά που διάβασα θα τα κάνω όταν έρθει η ώρα...
Αλλά γιά τον Κώστα?
μπορεί να με εμπιστεύεται αλλά είναι ευθύνη...

πάντως σίγουρα τον δουλεύουνε στην αντιπροσωπεία....
Είναι 15 λεπτών υπόθεση. Αντε η ορίτζιναλ να κάνει 50 ευρώ και 1 τέταρτο δουλειά άλλα 20.

Απάντηση: Re: Ξερει κανείς;

Το έχει κάνει κανείς στην Ελλάδα?

To λίνκ που δίνω πάνω είναι ενός φίλου. Την μπαταρία την πήρε από ebay, αλλά πουλάνε και στην ελλάδα παντού, ακόμα και στο Applestore εδώ στην Θεσ/νίκη.

Αλλά γιά τον Κώστα?
μπορεί να με εμπιστεύεται αλλά είναι ευθύνη...

Το κάνω και εγώ... δεν είναι θέμα.. (αν με εμπιστεύεται βέβαια).Και το δικό σου εννοείται όταν έρθει η ώρα.

δεν παρακολούθησα τη διαδικασία, αλλά η μπαταρία στη συσκευασία είχε και τα απαραίτητα, κατσαβίδια, σπατουλίτσες γιά την αντικατάσταση.
Αλλά το αφήσαμε στα έμπειρα χέρια του Νίκου !