Ξέρετε κανένα δορυφόρο με πολλά biss κανάλια? Πώς λαμβάνω feeds?

asiawatcher

New member
8 June 2013
9
Καλησπέρα όπως λέει και το θέμα ξερετε κανέναν δορυφόρο που να έχει αρκετα κανάλια σε BISS και όχι IRDETO και άλλα τέτοια δύσκολα ?

Επίσης πώς λαμβάνω feeds με το cloud ibox 2 plus μου και όχι channels ? όποτε κάνω scan μου βγάζει channels όχι feeds ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Φίλε μου δοκίμασε Azerspace 46*E. Τα σημαντικότερα κανάλια είναι: Idman Azerbaycan,Az Tv HTB,Ictimai Tv, 1 Tv Georgia, 2 Tv Georgia με Champions league,Europa League,Αγγλικό, Ισπανικό,Γερμανικό,Ρώσικο και Euro 2016.
Kαλή τηλεθέαση

Μάθετε να χρησιμοποιείτε τις μηχανές αναζήτησης, ειδικά το kingofsat είναι πολύ παραμετροποιήσιμο και έναν νέο στα δορυφορικά τον βοηθά πολύ..
http://gr.kingofsat.net/search.php
Ψάξε για BISS κρυπτογράφηση για να σου βγάλει μια λίστα με τα κανάλια που είναι κωδικοποιημένα έτσι σε όλους τους δορυφόρους και βλέπεις σε ποια γλώσσα και τί είδους θεματολογία προσφέρουν..
Για feeds μια και συνήθως εκπέμπουν μόνο όταν υπάρχει κάτι να δείξουν, πρέπει να ξέρεις τη συχνότητα και την ώρα εκπομπής για να ρυθμίσεις χειροκίνητα το δέκτη σου.

ευχαριστώ πολύ παιδιά

πώς μπορώ να ξέρω όμως την συχνότητα/ώρα στην οποία θα εκπεμψει ένα feed? πχ ένας αγώνας, την ώρα πες εντάξει την βρίσκουμε αλλα την συχνόιιτητα πώς την βρίσκω φίλε japetus ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

κάλο το kingofsat δέν είχα ασχοληθεί μόνο με lyngsat η flysat πολύ καλή πληροφορία

Last edited:
πώς μπορώ να ξέρω όμως την συχνότητα/ώρα στην οποία θα εκπεμψει ένα feed?

Δεν μπορεις να ξερεις ουτε την ώρα, ουτε την συχνότητα απο πριν. Συνήθως εμφανιζονται κάποια λεπτα πριν την εναρξη της προγραμματισμενης τηλεοπτικης καλυψης. Όσο για την συχνότητα, αναγράφονται στις σελιδες που ανεφερθηκαν παραπάνω ή/και στο satelliweb, η οποία ειναι επισης αρκετα καλή πηγη. Μπορεις και ο ίδιος να κάνεις blind scan απο δορυφόρο σε δορυφόρο και να ψάχνεις συχνότητες μια παρα μια, αλλά ειναι κάτι εξαιρετικά χρονοβόρο, επιπονο και συνηθως αναποτελεσματικό.

Δεν μπορεις να ξερεις ουτε την ώρα, ουτε την συχνότητα απο πριν. Συνήθως εμφανιζονται κάποια λεπτα πριν την εναρξη της προγραμματισμενης τηλεοπτικης καλυψης. Όσο για την συχνότητα, αναγράφονται στις σελιδες που ανεφερθηκαν παραπάνω ή/και στο satelliweb, η οποία ειναι επισης αρκετα καλή πηγη. Μπορεις και ο ίδιος να κάνεις blind scan απο δορυφόρο σε δορυφόρο και να ψάχνεις συχνότητες μια παρα μια, αλλά ειναι κάτι εξαιρετικά χρονοβόρο, επιπονο και συνηθως αναποτελεσματικό.
Υπαρχουν και site που ανεβαζουν τα feeds σε χρονο μηδεν και σου λυνουν τα χερια....με ενα καλο γκουγκλαρισμα θα βρεις ευκολα τα σαιτ..

Το γραφω εδω.
Όσο για την συχνότητα, αναγράφονται στις σελιδες που ανεφερθηκαν παραπάνω ή/και στο satelliweb, η οποία ειναι επισης αρκετα καλή πηγη