Ξέρετε την Jenna Haze ?

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,652
Πειραιάς
Ξέρετε αυτήν την κοπέλα ?

367487803_9dcfa2d5ea.jpg

Είναι μια καθόλου σκληρά εργαζόμενη στην βιομηχανία πορνό με μεγάλη λίστα ταινιών κ βραβείων κ ονομάζεται Jenna Haze... (Πληροφορίες εδώ!)

Μια δική της λοιπόν ταινία αναμένεται να πρωτοεμφανιστεί σε Blu-Ray ! Είναι που η Sony δεν θα το επέτρεπε...καλαααά...

Το πλήρες άρθρο εδώ :
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39510

Σιγά μην αντιστεκόταν η Sony στην άπλετη χαρτούρα που κυκλοφορεί στη βιομηχανία του hardcore… Πόσες φορές αυτή η εταιρεία έχει αναγκαστεί να καταπιεί την περηφάνια της το τελευταίο διάστημα… :slapface:

Μιχάλη, η πρώτη ταινία hardcore σε Bluray έχει κυκλοφορήσει ήδη και είναι το Debbie does Dallas again, που μάλιστα έχει ήδη βγει και σε HD-DVD. Οπότε είναι ένας θαυμάσιος τίτλος για να κάνεις συγκριτικό περί ποιότητας εικόνας ανάμεσα στα δύο φορμά!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Ξέρετε την Jenna Haze ?

Σιγά μην αντιστεκόταν η Sony στην άπλετη χαρτούρα που κυκλοφορεί στη βιομηχανία του hardcore… Πόσες φορές αυτή η εταιρεία έχει αναγκαστεί να καταπιεί την περηφάνια της το τελευταίο διάστημα… :slapface:

Μιχάλη, η πρώτη ταινία hardcore σε Bluray έχει κυκλοφορήσει ήδη και είναι το Debbie does Dallas again, που μάλιστα έχει ήδη βγει και σε HD-DVD. Οπότε είναι ένας θαυμάσιος τίτλος για να κάνεις συγκριτικό περί ποιότητας εικόνας ανάμεσα στα δύο φορμά!!! :flipout:

Πού φαίνονται καλύτερα οι πόροι του δέρματος, ατέλειες, κλπ... :flipout:

Μα γιατι λες οτι σε πιεζω??

Τι παραπανω δεν μπορεις να πεις??

Βιντεακια απο που? (για να καταλαβω αμεσως!)

Ηλεκτρονικός ημιόνος - αναζήτηση "Jenna Haze" και βουαλά!

Καλώς ήρθες στον παράδεισο!
Μόνο προσοχή...:BDBDG54:

Σας ευχαριστω για τους καινουργιους οριζοντες που μου ανοιγετε...

Το κακο ειναι οτι εχω τιγκαρει τον δισκο με Taylor Rain & Angelina Crow):flipout:

Άσε, κι εγώ έχω να ρίξω μπόλικο delete το Σ/Κ. Πολλά gigabytes βρε παδί μου...

Όπως και να 'χει όμως, οι μουσικές προηγούνται!

Ρε τι Jenna Haze μου λετε τωρα και πρασινα αλογα. Δεν εχετε δει τιποτα μου φαινεται

Angel Dark λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρετε αυτήν την κοπέλα ?

367487803_9dcfa2d5ea.jpg

Είναι μια καθόλου σκληρά εργαζόμενη στην βιομηχανία πορνό με μεγάλη λίστα ταινιών κ βραβείων κ ονομάζεται Jenna Haze... (Πληροφορίες εδώ!)

Μια δική της λοιπόν ταινία αναμένεται να πρωτοεμφανιστεί σε Blu-Ray ! Είναι που η Sony δεν θα το επέτρεπε...καλαααά...

Το πλήρες άρθρο εδώ :
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39510

Μιχάλη καλημέρα τώρα το είδα, εσύ τι λές να μη την ξέρω, και την Jena και την την φίλη της Charmaine Starr:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Ξέρετε την Jenna Haze ?

Ρε τι Jenna Haze μου λετε τωρα και πρασινα αλογα. Δεν εχετε δει τιποτα μου φαινεται

Angel Dark λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλή, αλλά το νέο αίμα δεν κρύβεται Lannie Barbie, Tyla Wynn, Dora Vender, η πιο προσοδοφόρα παράλληλη και αναπτυσσόμενη βιομηχανία με το Hollywood.
Ειναι αυτή την στιγμή να το πω λίγο " πιο εκπαιδευτικά", η βιομηχανία του adult entertainment