Μας εβαλε φωτιες ο Νικος!
Εχω αρχιζει να σχεδιαζω στο μυαλο μου setup με χαμηλο επιπλο για την τηλεοραση και πισω απο αυτην, λιγο υψωμενο τον προβολεα, ωστε να ριχνει εικονα πανω απο την τηλεοραση. Σε πρωτη φαση θα δοκιμαζα κατευθειαν πανω στον τοιχο.
Ενα πραγμα που με εχει μπερδεψει (και μαλλον οχι μονο εμενα) ειναι ποιο ακριβως μοντελο ειναι αυτο που μας ενδιαφερει; Βλεπω απειρα μοντελα απο διαοφρετικες εταιρειες και σε χαοτικο ευρος τιμων.
Καλη αναρρωση απο οτι προβλημα εχεις και ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο!
Να σε ρωτήσω εγώ κάτι, και γιατί όχι να καταργήσεις την τηλεόραση?
Λες ε; Χαιρομαι που το ακουω αυτο, διοτι δειχνει ποσο πολυ πιστευεις στο συγκεκριμενο προϊον. Μια μικρη λεπτομερεια, σε ποση ωρα "ανοιγει" απο την στιγμη που πατας το "on"; Επισης το τηλεχειριστηριο του τι μορφη ειναι; διαβασα οτι δεν ειναι IR. Ειναι rf; bluetooth; Εχω στημενο τελεκοντρολ harmony και εχουμε ολοι σπιτι "καλομαθει"
Παντως, αν δεν σου κανει κοπο, βαλε ενα λινκ απο μαγαζι. Κανενας δεν θα σε κακοχαρακτηρισει!
ή εστω, ποσταρω εγω λινκ και απλα επιβεβαιωσε οτι ειναι οκ
Ειναι αυτος; Βολευει γιατι ειναι ο πιο φτηνος αοπ αυτους που βρηκα και ειναι διαθεσιμος σε ευρωπαϊκη αποθηκη
Επειδή έχω πρόσβαση με κινα όσον αφορά την εισαγωγη πόσο ποιο φθηνά θα είναι η τιμή της μαζί τον xiaomi;
Δηλαδή θα μπορούσα να φέρω οθόνη αλρ από Κίνα + xiaomi.
Αυτό όμως τον Ιανουάριο που γίνεται η εισαγωγή.
Θα έχουμε κανά χιλιάρικο διάφορα;
Απλά για να ρωτήσω τον πράκτορα εκεί, για επιβεβαίωση μιλάμε για τον xiaomi a300 και ποια αλρ οθόνη;
Για να μου πει ακριβώς τιμές.
Ναι για αλρ οθόνες που είναι κατάλληλη για τον xiaomi τηνσταθερη.
Οπότε ο xiaomi είναι ο α300 4k και η οθόνη είναι αυτή που μου έστειλες κ. Νίκο.
Όσον αφορά τώρα τον τοίχο στο δωμάτιο 4*3 τραγωνικα, στησημο της οθόνης στον τοίχο των 3 μέτρων θα κάθομαι από τα 2 μέχρι τα 3.5 μέτρα όπως το σκέφτομαι για πόσες Ιντζες μιλάμε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.