Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

και έπαιζαν μια χαρά...
εν αναμονή μελλοντικών αναβαθμίσεων και διορθώσεων λοιπόν...

Το θέμα είναι το πότε, μην καταλήξει και αυτό σαν την αναμονή της ανάπτυξης :twoguns:

Παιδιά, καλησπέρα. Δεν έχω smart TV, αλλά η tv μου είναι 40 ιντσών 1080p Samsung. Είμαι σε δίλημμα : να αγοράσω το xiaomi mi box για να κάνω την τηλεόραση μου smart και να παρακολουθώ και Netflix ή να γίνω συνδρομητής στο wind vision; Να σημειώσω ότι έχω ήδη συμβόλαιο τηλέφωνο & internet στην wind όποτε μου έρχεται συν 10 ευρώ το μήνα το full pack με 3 μήνες δωρεάν Netflix...Βεβαια δεν γνωρίζω για πόσο χρονικό διάστημα σε δεσμεύει το πρόγραμμα wind vision. τι μου προτείνετε;

Καλησπέρα! Ποιος μπορει να με βοηθήσει και να μου πει πως να γυρίσω την εικόνα στο Nova Go? Εχω δοκιμάσει τα παντα κ δεν την παλεύω!

Κάπου διάβασα ότι το Android 8 δεν αφήνει να κάνεις εγκατάσταση apk αρχείων; Ισχύει αυτό; Με το Android 6 υπήρχε αυτό το πρόβλημα;

Γεια σε όλους! Εδώ και κάποιες μέρες δε μπορώ να ολοκληρώσω το Login του Νοva Go (έκδοση 3.2.31) ενώ δούλευω για αρκετό καιρό απροβλημάτιστα.
Βρήκα τόσο την 3.3.5 όσο και την 3.3.6, ανοίγω το apk από τον file explorer αλλα δε με αφήνει να κάνω την εγκατάσταση σε καμία από τις δύο εκδόσεις (στο σημείο που αναφερει τις άδειες) Καμιά ιδέα;

Εχει κανονικα playstore!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεις παρακαλώ να μου πειτε αν στο playstore εχει ενα app ονοματι freedome ? ( Ειναι για VPN )

Γεια σε όλους! Εδώ και κάποιες μέρες δε μπορώ να ολοκληρώσω το Login του Νοva Go (έκδοση 3.2.31) ενώ δούλευω για αρκετό καιρό απροβλημάτιστα.
Βρήκα τόσο την 3.3.5 όσο και την 3.3.6, ανοίγω το apk από τον file explorer αλλα δε με αφήνει να κάνω την εγκατάσταση σε καμία από τις δύο εκδόσεις (στο σημείο που αναφερει τις άδειες) Καμιά ιδέα;

1ον,εχεις δώσει δικαιώματα στον es Explorer να κάνει εγκαταστάσεις,και 2ον αν σε σου αφήνει,είναι αχνο το κουμπι εγκατάσταση,όπως θα είναι αχνο,κλειστό ξανά ανοιχτό και θα είναι για αυτό πατήσεις

Sent from my iPad using Tapatalk

Άλλο play store έχει το Android TV, άλλο το Android για tablets και phones. Εφαρμογές από το Play Store για το δεύτερο τις βάζεις μόνο με sideloading, κοινώς βρίσκεις το apk, και το εγκαθιστάς manually.

ΟΚ, επειδή αυτό το app μόνο απο Play Store μπαίνει, μπορεί κάποιος να δει αν σας το βγάζει στο AndroidTV του Mi ? (χωρις πατέντες δλδ)

ΟΚ, επειδή αυτό το app μόνο απο Play Store μπαίνει, μπορεί κάποιος να δει αν σας το βγάζει στο AndroidTV του Mi ? (χωρις πατέντες δλδ)

Στο shield δεν αφήνει την εγκατάσταση.
Ποιος σου ειπε όμως ότι μόνο από play store γινεται?
Μια χαρά γινεται από εδώ
https://www.apkmirror.com/apk/f-sec...ity-2-5-3-7615-android-apk-download/download/

thank you Leo, οπότε και στο Mi δεν θα το φέρνει ε?
Για VPN τι προτείνετε ?

Για VPN τι προτείνετε ?

Android TV έχουν και τα δύο οπότε μάλλον όχι.
Δεν ξέρω αν διάβασες το προηγούμενο πριν το edit που έκανα αλλά μια χαρά γίνεται εγκατάσταση απο το apkmirror

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Για VPN τι προτείνετε ?
Προσωπικά δουλεύω το NordVPN, που έχει εξαιρετική εφαρμογή για Android TV και είμαι ευχαριστημένος.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4