Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

σχετικά με τα. προβλήματα με το sleep mode του box και το να χάνετε το Internet και ν θέλει restart μάλλον η ίδια εταιρεία έχει την λύση.. βέβαια στις επιλογές έχει και hub με τροφοδοσία.. δεν ξερβ5αν βοηθάει
0f8b484669384a6055389c584d6169bb.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Του έχω και εγώ αυτό τον αντάπτορα ethernet της Ugreen ,κανένα πρόβλημα .
Ούτε με το sleep mode έχω πρόβλημα .

Έχω τα παρακάτω και δεν έχω πρόβλημα (τα πήρα 1000άρια ,και usb3 μήπως τα χρησιμοποιήσω και αλλού):
https://www.ebay.com/itm/Ugreen-Gig...3aa3cb669:m:mClkQ7yxsDQHIOCaFHyCXmA:rk:8:pf:0

https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Παιδιά ενημερωτικά σχετικά με τα tv go των συνδρομητικών...
Το ote tv go παίζει κανονικότατα.
Το Vodafone tv βγάζει την συσκευή ρουτ οπότε δεν παίζει (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παιζει)
Για το wind vision δεν ξέρω,αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας ενημερώσει.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Του έχω και εγώ αυτό τον αντάπτορα ethernet της Ugreen ,κανένα πρόβλημα .
Ούτε με το sleep mode έχω πρόβλημα .

Έχω τα παρακάτω και δεν έχω πρόβλημα (τα πήρα 1000άρια ,και usb3 μήπως τα χρησιμοποιήσω και αλλού):
https://www.ebay.com/itm/Ugreen-Gig...3aa3cb669:m:mClkQ7yxsDQHIOCaFHyCXmA:rk:8:pf:0

https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
Σε αυτό, όταν το συνδέω στο pc σαν USB hub, δεν μπορεί να διαβάσει 2ο σκληρό αν έχω συνδέσει ήδη 2 usb συσκευές (πχ 1 δισκο/ USB flash και 1 καλώδιο usb για κινητό)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σε αυτό, όταν το συνδέω στο pc σαν USB hub, δεν μπορεί να διαβάσει 2ο σκληρό αν έχω συνδέσει ήδη 2 usb συσκευές (πχ 1 δισκο/ USB flash και 1 καλώδιο usb για κινητό)
Δεν το έχω βάλει σε pc σαν USB hub .
Στο Xiaomi Mi βλέπει τα στικάκια κανονικά .

Μέχρι 2 έχεις βάλει?
Αν θες δοκίμασε να συνδέσεις πρώτα ένα HD και ένα usb cable, και μετά, στο 3ο usb τον 2ο σκληρό δίσκο. Ίσως να μην μπορεί να διαβάσει τον 2ο.

Στην σελιδα στο ali το γραφει καθαρα *only support connecting 1 hard drive at a time
Δεν μπορει να σου δωσει το απαραιτητο ρευμα για 2 σκληρους.Αν βαλεις εξωτερικη τροφοδοσια τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει και τον δευτερο οπως γινετε και με αλλα hub που διαθετουν θυρα εξτρα τροφοδοσιας

Με 1 σκληρό και 1 usb flash, δουλεύουν και τα 2.
Νομίζω ότι μπει στο τρίτο usb την "πατάει", είτε usb cable είτε δίσκος/flash.

Σε αυτες τις 2 συσκευες δινει ρευμα απο την μια usb που συνδεετε.Αν θες καποιο τριτο να συνδεσεις τοτε χρειαζεσε και εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος.Ο σκληρος τραβαει πολυ ρευμα για τα δεδομενα μια usb θυρας.Αν βαλεις 3 στικακια θα τα διαβασει και τα 3 οπως και του φιλου παραπανω

Πάντως σαν εταιρεία η Xiaomi στο κομμάτι του software ειναι εντελώς ΓΤΠ.
Τα ίδια τραβάω εδώ και 4 ώρες με το Xiaomi Mi Router 3 προσπαθώντας να το συνδέσω με το modem της Cosmote για να μοιράσω το internet μέσω WiFi χωρίς να τα εχω καταφέρει και απ´ότι φαίνεται,δεν πρόκειται αφού ούτε με την εφαρμογή μπορώ να το δω στο κινητό,ούτε μεσω διευθυνσης στον browser.

off topic αλλα το ρουτερ μια χαρά είναι... σε επαγγελματικό χώρο με πολλές συσκευές με εχεθ βγάλει ασπροπρόσωπο

Λίγο και γω off topic
Έχω σύνδεση nova και δουλεύω κανονικά και το mi box
Επειδή θέλω να πάρω ένα router που να είναι και 2.4 και 5 ghz έχετε κάποιο να προτείνετε μέχρι 40-50 ,δηλαδή να έχει καλό σήμα και επίσης να έχει μεγαλύτερο εύρος συχνότητας αν γίνεται διότι στην γειτονιά μου γίνεται του Μακελειου
Ταχύτητα έχω καλή 19-20 mbps οπότε θέλω να την έχω και στο wifi
Άρα ταχύτητα και εμβέλεια
Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι,ας μας πει
Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Πάντως παιδιά με αυτά που έχω αντιμετωπίσει με το mibox, ούτε xiaomi σώβρακο δεν πρόκειται να πάρω.

σε αυτά τα λεφτά μόνο xiaomi router.. υπόψιν ομως δεν είναι modem... οσο για τον φίλο πάνω, καλύτερα.. τραβα οαρε Samsung

σε αυτά τα λεφτά μόνο xiaomi router.. υπόψιν ομως δεν είναι modem... οσο για τον φίλο πάνω, καλύτερα.. τραβα οαρε Samsung

Και αν ανέβω και λίγο στο budget?
Ποια είναι η διαφορά modem με router?

Και αν ανέβω και λίγο στο budget?
Ποια είναι η διαφορά modem με router?

Εγω εχω το Original Xiaomi Mi R1D και δουλευει απροβληματιστα σε ολα και με σκληρο μεσα και με 5GHz και με ξεχωριστο καναλι για επισκεπτες ....

Εγω εχω το Original Xiaomi Mi R1D και δουλευει απροβληματιστα σε ολα και με σκληρο μεσα και με 5GHz και με ξεχωριστο καναλι για επισκεπτες ....

Κανένα link για αγορά; Αν και αυτό ξεφεύγει στα λεφτα