Κάνε επανεκκίνησηΥπάρχει κανένας τρόπος να κάνω downgrade σε android 6 ? ( συγγνώμη αν έχει αναφερθεί και παλιότερα) Η αναβάθμιση στη δική μου συσκευή ήταν απλά καταστροφική! Υπακούει στις εντολές του τηλεκοντρόλ με χρονοκαθυστετηση 1 δευτερολέπτου, και το νετφλιξ παίζει σε στοπ καρέ
Η ακόμα καλυτερα resetΚάνε επανεκκίνηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα το MIbox 3 δεν έχει υπέρυθρεςΈχω δύο συσκευές. Το θέμα που δεν ανάβουν και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση το έλυσα με ένα σχεδόν παρόμοιο κοντρόλ από το eBay. Μόνο που δεν είναι Bluetooth αλλά infrared. Είχα αρκετά posts πριν ρωτήσει σχετικά. Έκανε τρεις εβδομάδες να έρθει αλλά το έλυσα. Οριστικά.
Καλησπέρα σας!
Μετά από πολύυυ πολύ καιρό ξαναγράφω κι εγώ...
Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tv box για ηλικιωμένους που ο ένας εκ των δύο έχει μία μικρή εξοικείωση με ηλεκτρονικές συσκευές (tablet, laptop κλπ.)
Επειδή όμως δεν είναι και σε θέση να κάνουν παπάδες, και επειδή έως τώρα το μόνο που βλέπουν από ταινίες πλην της ελεύθερης τηλεόρασης και κανενός dvd ενίοτε (δηλαδή τίποτα!), σκεφτόμουν να τους πάρω ελέω black Friday το συγκεκριμένο, βάζοντάς του πάνω kodi και να συνδέσω και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (500gb-1tb) που θα του φορτώνω ταινίες όχι υψηλών απαιτήσεων.
Δεν σκοπεύουν να παίξουν με Netflix (προς το παρών τουλάχιστον), οπότε θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ θερμά τη γνώμη σας:
1) Θα με καλύψει σε αυτά που ζητάω μία τέτοια αγορά;
2) Παίζει εξωτερικός σκληρός μέσω USB ή μόνο στικάκι;
3) Αν ναι για τον σκληρό, θα χρειάζεται και εξωτερική τροφοδοσία;
4) ΟΤΕ TV και Nova Go παίζουν;
5) Κάτι άλλο που πρέπει να έχω στο νου μου;
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μία σύντομη απάντηση προκειμένου ως αύριο λόγω τυχόν προσφορών της αυριανής ημέρας να προχωρήσω σε αγορά.
Ευχαριστώ θερμά προκαταβολικώς!!
ΥΓ. Προσπάθησα να διαβάσω από την αρχή όλες τις σελίδες, αλλά ήταν πάαααρα πάρα πολλές για να βρω αυτές τις πληροφορίες...οπότε κάπου σταμάτησα...
Από ποιο site την βρήκες (εκτός play store)?Ναι την έχω εγκαταστήσει και παίζει κανονικά από την πρώτη ημέρα. Έτρεξα το apk αντικατέστησε την παλαιά έκδοση και όλα οκ.
Όπως;Και σε μένα παίζει άψογα αλλά θα σου το πρότεινα μόνο αν το θες για Netflix ,utube ,otego κτλ...
Για Kodi και σκληρούς πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερα μποξακια σε ίδια,ίσως και λιγότερα, χρήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.