@auter
you are welcome
α) 4:4:4 10-bit
β) Δες αν σου βγάζει επιλογή για 4:2:2 12-bit βάλε αυτό.
Hdmi self adaption
Δεν νομίζω να δουλεύει, αλλά δεν χάνεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις οπότε αν οι ταινίες σου έχουν ρυθμό ανανέωσης πλαισίου μέχρι 30 fps επέλεξε part αν όμως έχεις και ταινίες με πάνω απο 30 fps τότε total
θα δοκιμάσω και με το kODI αλλα δεν νομίζω να λυθεί, μιας και το SPMC ειναι πιο ελαφρύ απο το KODI.
ειχα διαβάσει οτι ΔΕΝ πρεπει να ειναι και τα δυο εγκατεστημένα ταυτόχρονα στο mi box γιατι δημιουργούνται προβλήματα, ισχυεί;
εχετε αναπαράγει απροβλημάτιστα αρχεία 4k m2ts ή 4k remux mkv?
Απ'οσο ξέρω δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα διότι εκτός από τους φακέλους /Android/data/com.semperpax.spmc και /Android/obb/com.semperpax.spmc που υπάρχουν ήδη θα σου δημιουργήσει και άλλους ξεχωριστούς για το kodi.
Δεν έχω ολόκληρη ταινία 4k σε m2ts αλλά ένα sample μεγέθους 194ΜΒ και ανάλυσης 1080p 7,1 που έχω το παίζει μια χαρά
Πως βλέπω στο netflix σε ποια ανάλυση παίζει;Και ξαφνικά το ανοίγω χτες και βλέπω πως έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση.
Μετά από τόσο καιρό είχα πιστέψει πως ποτέ δεν θα ρθει η σειρά μου ( όχι πως τραβούσα κάποιο ζόρι).
Το μποξακι το έχω στο υπνοδωμάτιο για χαλαρή θέαση πριν τον ύπνο αλλά με όλα αυτά που διαβάζω είπα να το συνδέσω στον ενισχυτη στο σαλόνι να δω πως τα πάει.
Κατά 99% δεν άλλαξε τίποτα.
Με το kodi μια χαρά σε Wi-Fi σύνδεση και με εναν τοιχο ενδιάμεσα , κλειδώνει με όλα τα φορματ ήχου.
Κανένα πρόβλημα επίσης με YouTube .
Με το Netflix ενώ κλειδώνει κανονικά 1080 και έχω DD+ , κάποιες φορές ο ήχος κάνει στιγμιαίες διακοπές.
Μιλώ για κλάσματα του δευτερολέπτου και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί 3-6 φορές σε ένα επεισόδιο.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει όταν έχω το μποξακι συνδεμενο κατευθείαν στην τηλεόραση με ήχο στέρεο.
Συνεπώς το μόνο θέμα που παρατηρώ είναι ο ήχος του Netflix αλλά σε πολυκαναλο ήχο.
Στο σαιτ που το διάβασα έγραφε ότι με EU direct έρχονται χωρίς τελωνείο και την πάτησα (30 plus euros). Πάει αυτό τελείωσε, το πρόβλημα τώρα είναι οτι το δέμα εδώ και δυο μέρες βολτάρει πάνω-κάτω στην Κωνσταντινουπόλεως από το Ρουφ στον Κολωνό και τ'ανάπαλιν και δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει.
Από το δεύτερο.
και το σαιτ που διάβασα για τον τρόπο αποστολής https://www.techgear.gr/xiaomi-mi-box-s-gearvita-147345/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.