Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τα φώτα σας παιδιά και συγνώμη αν έχει ξανααπαντηθεί.
Είναι η σύζυγος ταξίδι Θεσσαλονίκη στο πατρικό της, έχει πάρει το mi box μαζί της, της είχα βάλει το apk του novago στο mi box, όπως και της cosmote (εκείνο παίζει οκ) αλλά είχα ξεχάσει να βάλω τους κωδικούς. Βάζει τους κωδικούς, πατάει σύνδεση και δεν γίνεται τίποτα. Είτε με το τηλεκοντρόλ είτε με mouse κτλ. Φαίνεται να πατιέται (το βλέπω και εγώ απο teamviewer) αλλά τζίφος. Σίγουρα κάτι μου ξεφεύγει αλλά δεν έχω καταλάβει τι και δεν το έχω και εδώ μπροστά μου να βγάλω άκρη.. αν έχει κανείς καμιά ιδέα, πείτε :)

Τελικά παρόλο που έβαζα νέα έκδοση, είχε κρατημένη και μια παλιά που είχα βάλει το 2017 και το είχα ξεχάσει (κοινώς δεν κάνει update.. ήθελε εντελώς απεγκατάσταση την προηγούμενη). Όλα οκ τώρα..

Μπορεί να μου πει κάποιος πού έχει βάλει στικάκι σαν εσωτερική μνήμη,αν περνάει ότι εφαρμογές θέλει στο στικάκι,η επιλέγουμε εμείς? Υποθέτω ότι μετά θέλει και USB hub με δικιά του τροφοδοσία

Το κάνει αυτόματα. Δεν θυμάμαι αν του είχα επιλέξει να τα αποθηκεύει εκεί όμως. Πάντως μπορείς εύκολα να επιλέγεις και μετά που θες να υπάρχουν οι εφαρμογές. Δεν πάνε όλες στο στικακι

Σε ugreen hub έχω δοκιμάσει στικακι και usb stick για ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι και δούλευαν χωρίς τροφοδοσία

Ρεύμα θα χρειαστείς σε μεγάλους σκληρούς ή φαντάζομαι σε πλήρη χρήση όλων των θυρών

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Το κάνει αυτόματα. Δεν θυμάμαι αν του είχα επιλέξει να τα αποθηκεύει εκεί όμως. Πάντως μπορείς εύκολα να επιλέγεις και μετά που θες να υπάρχουν οι εφαρμογές. Δεν πάνε όλες στο στικακι

Σε ugreen hub έχω δοκιμάσει στικακι και usb stick για ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι και δούλευαν χωρίς τροφοδοσία

Ρεύμα θα χρειαστείς σε μεγάλους σκληρούς ή φαντάζομαι σε πλήρη χρήση όλων των θυρών

Στάλθηκε από το Redmi Note 3
Thanks! Επειδή θέλω να παίζω κι αρχεία από σκληρό 2,5" θέλει σίγουρα και USB hub με τροφοδοσία,το θέμα είναι πως θα συμπεριφερθεί αν πάει το Kodi στο στικάκι και παίζω και κάποιο αρχείο από σκληρό..δεν μου εμπνέει πολύ εμπιστοσύνη το μηχανάκι

Το Mi Box το έχω δυο περίπου χρόνια .
Στην αρχή μου έβγαζε κάποια προβλήματα με το τηλεχειριστήριο , του έβαλα ένα air mouse και δούλευε τέλεια .
Από ένα σημείο και το μανίσιο τηλεχειριστήριο άρχισε να μην μου βγάζει προβλήματα .
Σήμερα ,μετά από πάρα πολύ καιρό μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα ,μου έβγαλε μια καρτέλα για android error και δεν άνοιξε , το έβγαλα από το ρεύμα και το ξαναέβαλα και άνοιξε με κάποια καθυστέρηση να φορτώσει τις εφαρμογές .
Μέχρι στιγμής δεν μου έβγαλε κάποιο άλλο πρόβλημα , μετά το android error .

Παλικάρια έφυγα απο Αθήνα και ξέχασα το control απο το box, παίζει να κατεβάσω καμία εφαρμογή να το χειριζόμαστε απο κινητό η tablet αν εχει συνδεθεί ήδη στο WiFi η κάποιος άλλος τρόπος?

Παλικάρια έφυγα απο Αθήνα και ξέχασα το control απο το box, παίζει να κατεβάσω καμία εφαρμογή να το χειριζόμαστε απο κινητό η tablet αν εχει συνδεθεί ήδη στο WiFi η κάποιος άλλος τρόπος?
Το έπαθα και'γω και έκανα το εξής:
Άνοιξα το hotspot στο τηλέφωνο μου και του εδωσα το όνομα του router του σπιτιού μου και κωδικό το κωδικό του wifi μου.
Έβαλα ρεύμα στο shield και άνοιξε κανονικά και συνδέθηκε με wifi στο τηλέφωνο μου.
Μετά χρησιμοποίησα μια εφαρμογή για remote απο το τηλέφωνοκαι έπαιξε κανονικά.
Αν έχεις wifi εκεί που πας, όλα καλά με την εφαρμογή που είπε ο φίλος,αν όχι όπως εγώ, κάνεις οτι εκανα και'γω!

Τελικά ζήτησα και μου έστειλαν το control με ΚΤΕΛ. Τελος καλό όλα καλά, ευχαριστώ για τα tips πάντως γιατί όντως βοηθανε αν δεν έχεις εναλλακτικές.

Μια βοήθεια εδω και λίγες μέρες μόλις σβήσω ,ανοίξω, το box αντίστοιχα ανοίγει,κλείνει η tv!!!!Ένα βράδυ άνοιγαν όλα μόνα τους!!!!!!!!!