Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

και έγω αν ήθελα κάτι καλύτερο απο το xiaomi mi box θα πήγαινα καρφωτός στο Alfawise.

Tips για την επιλογή και γενικά για τις παραγγελίες αυτή την περίοδο
Για πράγματα μικρά σε όγκο πχ gadgets,κινητά μέχρι και Tablets καλύτερα από Banggood που εχει το σταθερά ασφαλές Priority Direct Mail και ειναι πλέον η πρώτη μας επιλογή.

Απο το Gearbest για τα ογκώδη αντικείμενα επιλεγουμε Priority Line Eu Express (Drones,κάρτες γραφικών,προτζεκτορες κλπ).
Μέχρι να βγάλουν το ασφαλές Postnl (σαν του Banggood) και με τις αλλαγές στο Priority Line Eu Express ( τους περιορισμούς που έβαλαν και δεν μπορούμε να φέρουμε κούτες με 200 σκατολοιδια) η πιο safe μεθοδος για φτηνα πραγματα ειναι Unregistered με Belgium Post και μετα το Registered Belgium Post.
Ποτέ Expedited επιλογές!

Ευχαριστώ πολύ, αναλυτικότατος. Το θέμα του gaming δεν με ενδιαφέρει, στα υπόλοιπα το Alfawise ναι μεν έχει καλύτερες επιδόσεις αλλά για τη δουλειά που το θέλω νομίζω πως δεν θα μου κάνει σημαντική διαφορά. Πιο πολύ για το Ethernet και την έλλειψη έξτρα USB γκρινιάζω, γιατί με υποχρεώνει να αγοράσω αντάπτορα.

Νομίζω πως τελικά θα πάρω τα τρία Xiaomi από εκεί που είπα κι ας βγουν λίγο πιο τσιμπημένα. Σύμφωνα με το Honorbuy έχουν χρόνο παράδοσης μικρότερο από εβδομάδα. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο το μηχάνημα δεν με ικανοποιήσει, θα παραγγείλω κι ένα H96+ από Gearbest (εννοείται μέσω Βελγίου και εννοείται μέσω affiliate code!)

Σημαντική ερώτηση: στο Xiaomi κάπου διάβασα ότι μπορώ να δω flash stream σε site μέσω puffin ή άλλου browser, παίζει τέτοιο πράγμα; Είναι άλλο ένα πράγμα που χρειάζομαι οπωσδήποτε.

Χρήστο για το alphawise παίζει κανένα κουπόνακι ιδιαίτερο πέραν αυτής της τιμής;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλημέρα σε όλους. Το Netflix είναι official; Μπορώ να πάρω δηλαδή 5.1 από την οπτική; Όπως η εφαρμογή στο laptop δηλαδή;
Ναι είναι official.
Μπορείς να πάρεις 5.1 από hdmi η με ανταπτορακι για να σου βγάλει το jack output που έχει οπτική

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ευχαριστώ.Μεγαλω ατου για τον παλιο vsx c301 που εχω.

Ποιο πισω ενα παλικαρι ειπε οτι απο το jack δε δινει DD τα netflix και Kodi.

Εσει που το έχετε ποιο usb/ hub ethernet προτείνεται που να δουλεύει απροβληματιστα;

Ποιο πισω ενα παλικαρι ειπε οτι απο το jack δε δινει DD τα netflix και Kodi.

Εσει που το έχετε ποιο usb/ hub ethernet προτείνεται που να δουλεύει απροβληματιστα;
Εγώ ήμουν αυτός χαχαχα
Λοιπόν από το Kodi πήρα DD ήχο μόνο μέσω της υπηρεσίας Debrid.
Από το Netflix δεν τα έχω καταφέρει αν και διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι είναι πρόβλημα του Mi Box και η απάντηση της Xiaomi είναι ότι ψάχνουν να το διορθώσουν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ ήμουν αυτός χαχαχα
Λοιπόν από το Kodi πήρα DD ήχο μόνο μέσω της υπηρεσίας Debrid.
Από το Netflix δεν τα έχω καταφέρει αν και διάβασα σε ξένο φόρουμ ότι είναι πρόβλημα του Mi Box και η απάντηση της Xiaomi είναι ότι ψάχνουν να το διορθώσουν.

Δείτε κι αυτό

https://m.gearbest.com/tv-box-mini-...edium=SAB&utm_campaign=zenfone2&lkid=10239733

Παραγγελία 22-9, απο bangood με priority direct mail ήρθε την Παρασκευή χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Περιμένω και το usb hub γιατί με ένα μόνο usb δεν κάνεις δουλειά.
Λίγο που ασχολήθηκα μου άρεσε η φωνητική αναζήτηση στο youtube, δοκίμασα ένα ενσύρματο χειριστήριο Logitech F310 Gamepad που έχω και έπαιξα το Beach Buggy Blitz, αλλά δεν κατάφερα να παίξω το subway surfers και το angry birds. Έχω χειριστήριο ps3, ps4 και xbox 360 χωρίς αντάπτορα. Μπορώ να τα παίξω άραγε με αυτά?

Παραγγελία τρία κομμάτια την Παρασκευή 6/10 από το EU warehouse της Honorbuy. Ταχυδρομήθηκαν σήμερα 9/10 και η DHL έστειλε ήδη SMS ότι έχει προγραμματίσει την παράδοση για αύριο. Ταυτόχρονα θα πάρω και τούτο εδώ το adapter που νομίζω ότι είναι συμβατό (διάβασα πως κάποια άλλα δεν συνεργάζονται, πχ. ορισμένα της Anker) και κλείσαμε.

Δοκίμασα αυτό: https://www.amazon.de/UGREEN-Ethernet-Netzwerkadapter-Konverter-Windows/dp/B00LLUEJFU?th=1 και αυτό https://www.skroutz.gr/s/7034207/TP-LINK-UE300-v1.html

Το πρώτο της UGreen μου εβγαζε θέματα. Μετά από λίγες ώρες inactivity το box δεν το έβλεπε. Διάβασα και κάποια άλλα σχόλια που λέγανε ότι επειδή το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί έχει ένα save energy function, πέφτει σε sleep / idle mode και μερικές φορές δεν ...ξυπνάει, οποτε εκεί έπρεπε να κανω επανεκκίνηση το box η να βγαλω + να βαλω ξανα τον αντάπτορα. Επίσης πολλοί γράφουν ότι αν κουμπώσεις πάνω και 1-2 USB συσκευές, σέρνεται η κολλάει.

Το 2ο της TP-LINK έχει άλλο chip μέσα ( RTL8153 ) και δουλεύει χωρίς θέματα, αλλά κι αυτό μόνο σαν 100άρι στο android TV Box μου. Να προσθέσω ότι ακόμα κι έτσι, σε σύγκριση με την LAN θύρα του box μου, είδα μια μικρή έστω διαφορά στην ταχύτητα (gain περίπου 2 MBit/s στο download).

Αυτά αναφέρει ο φίλος starkman. Το έχετε δοκιμάσει εσείς το USB 3.0 της UGREEN?

Sorry αλλά μπερδεύτηκα. Τελικά ποιος παίζει σίγουρα και ποιος όχι; Για τον UGREEN 3.0 διάβαζα σήμερα στο reddit ότι δουλεύει καλά, εν αντιθέσει με άλλους 2.0. Ο starkman όμως πρακτικά λέει το αντίθετο. Άρα να σιγουρέψω από τώρα ποιον θα πάρω.

Το 3.0 δεν με πολυενδιαφέρει αφού δεν το χρησιμοποιεί το Mi Box και δεν θέλω να αγοράσω ακριβό adapter για έξτρα μελλοντικές χρήσεις. Το Gigabit ethernet κάπου είδα ότι κάνει μια διαφορά (άνετα σηκώνει μέχρι 250Mbps) αλλά ούτε αυτό με τρελαίνει μιας και δεν θα δω 4k υλικό, ενώ τα powerlines μου δεν πλησιάζουν αυτές τις ταχύτητες (ζήτημα να πάνε 120-150).

Έχουμε λοιπόν κάποιον δοκιμασμένο αντάπτορα που να δουλεύει σίγουρα, χωρίς save energy functions και τα συναφή; Κατά προτίμηση να διατίθεται και από το αγγλικό Amazon μιας και ετοιμάζω εξπρές ομαδική παραγγελία, άρα είναι μονόδρομος.

εχω το απλό USB2.
δεν έχει νόημα το USB3 αφου το mi box ειναι USB2, εκτός και αν μας ενδιαφέρει να το χρησιμοποιούμε και αλλού.

το usb 2.0 νομιζω οτι εχει κατοσταρι ethernet και οχι χιλιαρι.
δεν μας χαλαει?

Μας χαλάει, αλλά το bottleneck είναι το usb 2 του mi box. Οπότε ότι ταχύτητα και να έχουμε στον ethernet adapter, θα έχουμε την μέγιστη του usb2 του mi tv box.

Καλύτερα όμως να απαντήσει ο vadergr ή όποιος γνωρίζει τα τεχνικά αυτά θέματα καλύτερα.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μας χαλάει, αλλά το bottleneck είναι το usb 2 του mi box. Οπότε ότι ταχύτητα και να έχουμε στον ethernet adapter, θα έχουμε την μέγιστη του usb2 του mi tv box.

.
Σωστά.
Και δυστυχώς αυτή δεν επιτρέπει πολλά.
Προσωπικά με την χρήση του ανταπτορα δεν κέρδισα τίποτα σε σχέση με την ασύρματη σύνδεση

Εγώ με n παίζω, τον αντάπτορα τον κατάργησα προς το παρόν γιατί κατά το κλείσιμο- ανοιγμα έχανα την σύνδεση.
Πάντως διαφορά δεν έχω δει.