Αν είναι αυτο το μόνο που σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι αψογοκαλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο media player κ θα ήθελα να ρωτήσω πως τα παει στην αναπαραγωγη ταινιών μιας κ θελω να το χρησιμοποιω πιο πολυ γιαυτό σε μια 1080p τηλεόραση....
ευχαριστώ πολύ!!Αν είναι αυτο το μόνο που σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι αψογο
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο media player κ θα ήθελα να ρωτήσω πως τα παει στην αναπαραγωγη ταινιών μιας κ θελω να το χρησιμοποιω πιο πολυ γιαυτό σε μια 1080p τηλεόραση....
Αν είναι αυτο το μόνο που σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι αψογο
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εφόσον το τηλεκοντρόλ του είναι bluetooth και όχι υπερύθρων, το μηχάνημα όταν είναι σε standby λογικά θα εξακολουθεί να επικοινωνεί με το τηλεκοντρόλ.
Αλλιώς πως θα δεχθεί εντολή για power on.
Αρα υπάρχει ανοιχτό bluetooth 24/7. Το έχει τσεκάρει κανείς;
Αν αναρωτιέστε γιατί τα ρωτάω αυτά είναι επειδή προσπαθώ να περιορίσω όσο γίνεται τους ηλεκτρομαγνητικούς ρύπους μέσα στο σπίτι.
Εγώ αντίθετα θα πω πως αν θες μόνο να βλέπεις ταινίες και ΤΙΠΟΤΕ άλλο (όχι netflix, youtube, να κάνεις cast, να έχεις voice control κτλ) τότε το μηχάνημα είναι υπερβολή... και με ένα απλό raspberry pi2 θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.
καλημέρα. Ψάχνω για έναν media player αποκλειστικά και μόνο για Nettflix και να είναι όσο το δυνατόν εύκολο στην χρήση γιατί προορίζεται για ηλικιωμένους, αλλά και εύκολο στην εγκατάσταση γιατί θα την κάνω εγώ και είμαι λίγο άσχετος από αυτά. Ποια είναι η γνώμη σας για το xiaomi , θα με καλύψει σε αυτά που θέλω;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.