Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ή με μία τέτοια λύση; Νόμίζω και σε αυτό νήμα κάπου αναφέρθηκε. Δεν είναι φθηνό, αλλά από ότι διάβασα είναι πολύ καλό..

Το παρήγγειλα και το περιμένω... Το Egreat H10 εννοώ..

Αν θέλω τώρα να βάλω στο παιχνίδι και τον προβολέα, πώς το κάνω;;
Με ένα HDMI splitter, το οποίο θα συνδεθεί στο Egreat και θα μοιράζει την εικόνα από το Μi προς την TV και τον προβολέα; (τηλεόραση 4Κ, προβολέας 1080p)

Καλημερα εχω LOGILINK PL0007 POWERLINE ETHERNET ADAPTER 200MBP και θελω να παρω και ενα usb hub ethernet γιατι εχω δυο τοιχους ποσο % θα με ανεβασει το σημα?Εχω 8-9 σημα στο router.Η κατι αλλο να μου προτεινεται γιατι ναι μεν εχει καλο wifi το xiaomi αλλα μπαινουν και τα μικρα στο ιντερνετ(ωσπου να εχουμε οπτικη ινα στο βολο)

δηλαδη θες να αποσυμφορίσεις το wifi για όταν μπαίνουν τα μικρα στο ιντερνετ; Και παλι μπορεί να μη σου φτάνει η σύνδεση.

Ποσο πρεπει να ειναι ταχυτητα για να μην εχω προβλημα οταν βλεπω αγωνες?

Δεν ξερω.αυτο που ξερω είναι οτι πριν το vdsl που είχα 6 mb/s ταχύτητα όταν έπιαναν από μία συσκευή ή 2 κόρες μου και εβλεπαν ytube δεν μπορούσα να ανοίξω ουτε facebook καλά καλά σε τρίτη συσκευή . Δηλαδή πιθανότατα η σύνδεσή σου (λόγω ταχήτητας) αντέχει μέχρι 2 ροές βίντεο και δεν έχει να κάνει με το αν παίρνεις ασύρματα ή ενσύρματα από το ρούτερ σου.Το νετφλιξ ας πούμε λέει οτι θέλει 4.5-6.0 mb/s για μια ροή βίντεο hd οπότε ίσως απο 14 15 και πάνω.

Με 9mbps και Wi-Fi βλέπω μια χαρά αλλά ειμαι μόνος χωρίς να τραβάει κάποιος άλλος ιντερνέτ. Για αγώνες μέσω swift streamz,livenettv,παίζει ρόλο και το λινκ που σου δίνουν,δηλαδή ξαφνικα μπορει να κολλήσει η να σταματήσει, χωρις να φταίει η δική σου ταχύτητα.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Με 9mbps και Wi-Fi βλέπω μια χαρά αλλά ειμαι μόνος χωρίς να τραβάει κάποιος άλλος ιντερνέτ. Για αγώνες μέσω swift streamz,livenettv,παίζει ρόλο και το λινκ που σου δίνουν,δηλαδή ξαφνικα μπορει να κολλήσει η να σταματήσει, χωρις να φταίει η δική σου ταχύτητα.
Ένα από τα πιο χρήσιμα μηνύματα εδώ μέσα για κάποιους που είναι βαθιά νυχτωμένοι σαν κι εμένα.

Στο Mibox ποια έκδοση Kodi βάζω την 32bit η 64bit ?
Την 64 κατεβασμένη από το επίσημο site του Kodi δεν την κάνει εγκατάσταση

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα λειτουργησε και απο το playstore αλλα πολλες φορες μου εβγαζε τη κλασσικη διακοπη της εφαρμογης,η 32bit το κανει αυτο πολυ σπανια την 64 δεν μπορεσα να τη βαλω αν θυμαμαι καλα δεν σε αφηνει.Παντως με την 32 ειμαι οκ

Το καλό είναι ότι δεν λέει πουθενά beta, επίσης σε ένα φόρουμ, χρήστης που ανέβαζε της beta nougat έγραψε ότι υποστηρίζει auto framerate.. αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Άντε να δούμε..
Καιρός να σοβαρευτεί και η google και η xiaomi..
Ειδικά η τελευταία τα έκανε θάλασσα με τις beta nougat.
Ελπίζω επιτέλους να δούμε βήματα προς τα εμπρός με το Oreo

Κανονικο oreo ειναι( εξαλλου το ειχαμε δει να παιζει σε μια εκθεση πριν 1-2 μηνες). Το ποτε θα "φυγει" απο τους beta users και ερθει και σε εμας ειναι φυσικα αγνωστο αλλα ολα δειχνουν οτι μαλον ειναι κοντα. ( οσον αφορα το auto framerate ακομα εγω στο δικο μου mi box δε το εχω παρατηρησει ποτε το προβλημα που πολλοι εδω μεσα αναφερουν. Και σε ομαδα του mi box που ειμαι, με χιλιαδες μελη καθημερινα που γραφουμε, επισης ελαχιστοι( μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου) το εχουν δει το προβλημα)

2016 Xiaomi Mi Box updated to Oreo

The Xiaomi Mi Box, which was launched back in 2016, never got an official Nougat update.
However, in a surprising turn of events it went straight to Oreo. A user has confirmed that
their unit has already got the update.​

While that's certainly good news for Mi Box users, keep in mind the one who got the update
had enrolled in the beta program when the Chinese company was looking for beta testers
last year.

What this means is the update is likely only available to beta testers at the moment despite
it being a stable build. So those who are not part of the beta testing group (which means
majority of users) will have to wait for the update to begin rolling out more widely.

gsmarena_001.jpg

[via] . [via] . [via]

Απάντηση: 2016 Xiaomi Mi Box updated to Oreo

Καλησπέρα σας και καλως σας βρήκα,

Θα ήθελα να την άποψη σας για ενα θέμα. Εχω σπίτι μια παλία SmartTv Samsung 7-8 ετών και και εχω και μια μικρή 23" Samsung.
Θέλω λοιπον σε αυτες τις δύο τηλεοράσεις να βαλω Netflix για να βλεπουν οι γονεις..
Βασικό που με απασχολεί είναι να πάρω 1 συσκευή (θα την βγάζουν κ θα την βάζουν απο tv σε tv) και επίσης το χειριστήριο να ειναι αρκετά εύκολο για να βλέπουν μόνο Netflix.

Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω ενα Xiaomi Mi TV Box.
Τι λέτε ? Είναι εύκολο για να λειτουργούν το Netflix απο το χειριστήριο του ?

Εχω βρει αυτό... https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html
Στο Skroutz το βλέπω απο 80 και πάνω..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δεν είναι εύκολο στην χρήση του. Είναι γελοίο στην χρήση του. Πανεύκολο και ειδικά αν χρειάζεσαι μόνο νετφλιξ δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν το παραμικρό.. Τώρα όσον αφορά από το που θα κάνεις την αγορά σου είναι άλλο θέμα. Αν το πάρεις από Ελλάδα ( επίσημη εισαγωγή μέσω infoquest) θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση χωρίς πολλά πολλά. Αν το πάρεις απ έξω ή σκρουτζ ( δηλαδή μη επίσημης οδού) θα έχεις ένα χρόνο και πάρε δώσε με κινέζικα μαγαζιά και αποστολες στην Κίνα.. Διαλέγεις και παίρνεις...

Same Sh1t... Different Day