Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν έχει κοντι και θα είναι το μοντέλο που πουλάνε παντού. Δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά. Για τον ήχο δεν ξέρω να σου πω.

Same Sh1t... Different Day

Γειά σας παιδιά, πριν από λίγες μέρες πήρα το μποξακι από Ελλάδα! Μου έχει παρουσιάσει όμως κάποια προβλήματα.Μετα από λίγες ώρες λειτουργίας έφαγε σκάλωμα και δεν έβλεπε τίποτα στην θύρα usb!Του έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και έφτιαξε μέχρι χθές γιατί παρουσίασε άλλο θέμα! Μόλις του έχω βάλει στο usb είτε στικάκι είτε ασύρματο τηλεκοντρόλ δεν έχει σε καμία εφαρμογή ήχο εκτός από το netflix που παίζει κανονικά!! Μόλις έχω κενή την θύρα usb τότε όλες οι εφαρμογές παίζουν κανονικά με ήχο! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό?

Εγώ φίλε μου θα τα πω όσο μπορώ πιο ευγενικά .
Όταν το έπιασα στα χέρια μου έφαγα ολόκληρη μέρα για να μπορέσω να το φέρω για να παίξει σωστά και όταν τα κατάφερνα χάλαγε κάτι άλλο ,βέβαια όταν τα έγραψα κάποιοι με θεώρησαν υπερβολικό ...
Βέβαια ουδέποτε γράφτηκε αφού τα παίζει όλα σε τι codec είναι η ταινίες που παίζει ,πόσο είναι το όριο που σηκώνει σε GB και βέβαια τα πόσα software bug που εντόπισα με τις εφαρμογές λόγω android που θα έπρεπε να γράψω ολόκληρο βιβλίο .
Σέβομαι όμως ότι λόγω οικονομικής κρίσης φίλοι καταφεύγουν σε αυτά τα κουτιά και το λέω κουτί όσο μπορώ πιο ευγενικά .
Προσωπικά το επέστρεψα πίσω στον Αδελφό μου με τις ευλογίες μου για την πετυχημένη αγορά που έκανε .

Εγώ εκπλησωμαι διότι έχω κινητό xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος και εκτός αυτού έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το μηχάνημα! Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό με τον ήχο και την θύρα usb δεν μπορώ να καταλάβω! Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος!

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γειά σας παιδιά, πριν από λίγες μέρες πήρα το μποξακι από Ελλάδα! Μου έχει παρουσιάσει όμως κάποια προβλήματα.Μετα από λίγες ώρες λειτουργίας έφαγε σκάλωμα και δεν έβλεπε τίποτα στην θύρα usb!Του έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και έφτιαξε μέχρι χθές γιατί παρουσίασε άλλο θέμα! Μόλις του έχω βάλει στο usb είτε στικάκι είτε ασύρματο τηλεκοντρόλ δεν έχει σε καμία εφαρμογή ήχο εκτός από το netflix που παίζει κανονικά!! Μόλις έχω κενή την θύρα usb τότε όλες οι εφαρμογές παίζουν κανονικά με ήχο! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό?

/ρυθμισεις /επιλογες για προγραμματιστες /επιλογη διαμορφωσης USB /MTP (πρωτοκολλο μεταφορας πολυμεσων)

Εγώ εκπλησωμαι διότι έχω κινητό xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος και εκτός αυτού έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το μηχάνημα! Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό με τον ήχο και την θύρα usb δεν μπορώ να καταλάβω! Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος!
Καμία σχέση η πλατφόρμα Android των κινητών με την συγκεκριμένη πλατφόρμα που είναι γεμάτη bugs.
Και η ερώτηση μου είναι σαφής τι αρχεία μπορεί να διαχειριστεί σε τι codec εικόνας και ήχου και πόσα GB?
Αφού τα διαβάζει όλα ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν .

Και κάτι άλλο για είμαστε αξιόπιστοι για τα όσα γράφουμε .
Θέλω το όνομα της ταινίας το codec της επεξεργασίας του ήχου και πόσα GB είναι .
Και δεν μιλάω για streaming και δωρεάν πλατφόρμες που της ξέρει και η κουτσή Μαρία .
Δοκιμές με σκληρό δίσκο παρακαλώ ...

Και κάτι άλλο για είμαστε αξιόπιστοι για τα όσα γράφουμε .
Θέλω το όνομα της ταινίας το codec της επεξεργασίας του ήχου και πόσα GB είναι .
Και δεν μιλάω για streaming και δωρεάν πλατφόρμες που της ξέρει και η κουτσή Μαρία .
Δοκιμές με σκληρό δίσκο παρακαλώ ...

Σου φτανει αυτο? Αναπαραγωγη με MXplayer pro

Γενικά
UniqueID/String : 247772295478655957106429157024713913594 (0xBA673554CCB8676CBB27E05EB577B4FA)
Πλήρες όνομα : E:\4k movies\The Fifth Element (1997) 2160p 4K Ultra HD BluRay HEVC TrueHD x265 by Tesla\The Fifth Element (1997) 2160p 4K Ultra HD BluRay HEVC TrueHD x265 by Tesla.mkv
Μορφοποίηση : Matroska
Format_Version : Version 4 / Version 2
Μέγεθος αρχείου : 84,6 GiB
Duration/String : 2 h 5 min
Συνολικό BitRate : 96,1 Mb/s
Όνομα ταινίας : The Fifth Element (1997) 2160p 4K Ultra HD @ Encoding by Tesla
Ημερομηνία κωδικοποίησης : UTC 2017-06-08 21:12:55
Εφαρμογή εγγραφής : mkvmerge v10.0.0 ('To Drown In You') 64bit
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : libebml v1.3.4 + libmatroska v1.4.5
Attachments : Tesla.jpg

Video
ID : 1
Μορφοποίηση : HEVC
Μορφοποίηση/ : High Efficiency Video Coding
Format_Profile : [email protected]@Main
CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 89,8 Mb/s
Πλάτος : 3 840 εικονοστοιχεία
Ύψος : 1 606 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 2,40:1
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 23,976 (24000/1001) FPS
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling/String : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.607
StreamSize/String : 79,0 GiB (93%)
Τίτλος : The Fifth Element (1997) 2160p 4K Ultra HD BluRay HEVC TrueHD x265 by Tesla
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : x265 1.9:[Windows][GCC 4.9.0][64 bit] 8bit
Ρυθμίσεις κωδικοποιητή : wpp / ctu=64 / min-cu-size=8 / max-tu-size=32 / tu-intra-depth=1 / tu-inter-depth=1 / me=1 / subme=1 / merange=57 / no-rect / no-amp / max-merge=2 / temporal-mvp / early-skip / rdpenalty=0 / no-tskip / no-tskip-fast / strong-intra-smoothing / no-lossless / no-cu-lossless / no-constrained-intra / fast-intra / open-gop / no-temporal-layers / interlace=0 / keyint=240 / min-keyint=24 / scenecut=40 / rc-lookahead=15 / lookahead-slices=8 / bframes=4 / bframe-bias=0 / b-adapt=0 / ref=2 / limit-refs=3 / no-limit-modes / weightp / no-weightb / aq-mode=2 / qg-size=32 / aq-strength=1.00 / cbqpoffs=0 / crqpoffs=0 / rd=2 / psy-rd=0.00 / rdoq-level=0 / psy-rdoq=0.00 / signhide / deblock / sao / no-sao-non-deblock / b-pyramid / cutree / no-intra-refresh / rc=abr / bitrate=92500 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=51 / qpstep=4 / ipratio=1.40 / pbratio=1.30
Γλώσσα : English
Default : Ναι
Forced : Όχι
colour_range : Limited
colour_primaries : BT.709
transfer_characteristics : BT.709
matrix_coefficients : BT.709

Ήχος #1
ID : 2
Μορφοποίηση : AC-3
Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3
CodecID : A_AC3
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 640 kb/s
Κανάλι(α) : 6 κανάλια
Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 kHz
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 31,250 FPS (1536 SPF)
BitDepth/String : 16 bits
Καθηστέριση video : -5 ms
StreamSize/String : 576 MiB (1%)
Τίτλος : AC-3 5.1 @ 640Kbps English Audio @ Encoding by Tesla
ServiceKind/String : Complete Main
Default : Ναι

Ήχος #2
ID : 3
Μορφοποίηση : TrueHD
Format_Profile : TrueHD+Atmos / TrueHD
CodecID : A_TRUEHD
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 5 654 kb/s
BitRate_Maximum/String : 9 309 kb/s
Κανάλι(α) : Object Based / 8 κανάλια
Θέσεις καναλιών : Object Based / Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE
Συχνότητα δειγματοληψίας : / 48,0 kHz
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 1 200,000 FPS (40 SPF)
Καθηστέριση video : -83 ms
StreamSize/String : 4,97 GiB (6%)
Τίτλος : Atmos / TrueHD 7.1 English Audio @ Encoding by Tesla
Default : Όχι

Μενού
00:00:00.000 : :Chapter 1
00:02:37.240 : :Chapter 2
00:12:11.772 : :Chapter 3
00:24:17.664 : :Chapter 4
00:32:14.724 : :Chapter 5
00:40:05.319 : :Chapter 6
00:48:11.805 : :Chapter 7
00:53:23.200 : :Chapter 8
01:00:16.696 : :Chapter 9
01:07:17.074 : :Chapter 10
01:11:16.772 : :Chapter 11
01:21:54.701 : :Chapter 12
01:27:25.740 : :Chapter 13
01:38:29.904 : :Chapter 14
01:46:35.555 : :Chapter 15
01:52:26.448 : :Chapter 16

Εντάξει φίλε μου κατάλαβα για τα συγκεκριμένα αρχεία και για το player krak με συμπιεσμένη εικόνα και ήχο για να παίξουν και καλά ....Atmos με ac3 και γενικά AAC συμπιεσμένο και εικόνα μαζί και ας γράφει Atmos η επικεφαλίδα της ταινίας .
Φρόντισε να ακούσεις τα συγκεκριμένα αρχεία σε άλλη πλατφόρμα για να καταλάβεις το λεγόμενο ασυμπίεστο ήχο αφού αρέσκεσαι στα μεγάλα αρχεία .

Μετατροπή ασυμπίεστου αρχείου σε συμπιεσμένο γνωστό κόλπο .

Καμία σχέση η πλατφόρμα Android των κινητών με την συγκεκριμένη πλατφόρμα που είναι γεμάτη bugs.
Και η ερώτηση μου είναι σαφής τι αρχεία μπορεί να διαχειριστεί σε τι codec εικόνας και ήχου και πόσα GB?
Αφού τα διαβάζει όλα ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν .

Δεν έχει σχέση η πλατφόρμα, δηλαδή το Android TV, αν το συγκεκριμένο player έχει θέματα δεν οφείλονται στο Android. Και επειδή έχω το shield μαζί με το one s το shield παίζει τα πάντα, ότι έχω στο nas μου, το one s όχι. Δεν θα αναφερθώ καν στο Kodi που μετά από μερικά επεισόδια κρασαρει στο one s ενώ στο shield δεν καταλαβαίνει τίποτα, ίδια έκδοση και στα δύο, Kodi 18.
Επίσης hd audio δεν μπορώ να έχω με το one s.
Θα πω όμως ότι εχει ελάχιστα καλύτερη εικόνα από το shield

Ενω εσυ παιζεις με τι αρχεια και σε τι μηχανημα? samples please και οπως ειπες και συ παραπανω,οχι μονο λογια

Ενω εσυ παιζεις με τι αρχεια και σε τι μηχανημα? samples please και οπως ειπες και συ παραπανω,οχι μονο λογια
Λόγια ;;;στοιχεία με φωτογραφίες και όχι έτσι για να γράφουμε ,διάβασε καλά και την επόμενη φορά που θα γράφεις φρόντισε να δούμε φωτογραφίες από τα αρχεία που και καλά διαβάζει .
Για την ώρα μπες στο νήμα του Xbox και δες τα αρχεία ... περιττό να σου πω ότι τα συγκεκριμένα αρχεία δεν τα διάβασε ο κινεζος .

Δεν έχει σχέση η πλατφόρμα, δηλαδή το Android TV, αν το συγκεκριμένο player έχει θέματα δεν οφείλονται στο Android. Και επειδή έχω το shield μαζί με το one s το shield παίζει τα πάντα, ότι έχω στο nas μου, το one s όχι. Δεν θα αναφερθώ καν στο Kodi που μετά από μερικά επεισόδια κρασαρει στο one s ενώ στο shield δεν καταλαβαίνει τίποτα, ίδια έκδοση και στα δύο, Kodi 18.
Επίσης hd audio δεν μπορώ να έχω με το one s.

Θα πω όμως ότι εχει ελάχιστα καλύτερη εικόνα από το shield
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα εγώ πάντα μιλάω για την έκδοση Χ που διαχειρίζεται τον ήχο και την εικόνα πολύ καλά ,το kodi είναι στην έκδοση 18,2 που μόνο καλά λόγια μπορώ να πω δεν διαβάζει όμως τα HEVC αρχεία που το κάνει το player της Microsoft και το Scorpio αλλά με την τελευταία αναβάθμιση δεν τα παίζει .Ηχος όλα Atmos.
Και βέβαια αφού φοράει Ίδη την HDMI 2.1 είναι έτοιμο να δεχτεί Dolby vision κτλ να συγκρίνω τι ;
Τις Hardware εφαρμογές που δεν μπορεί να διαχειριστεί το Android ?Η που δεν μπορεί να διαβάσει original αρχεία σε δίσκο blu ray?

Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά έχω και τα δύο και μπορώ να τα συγκρίνω. Hd ήχος δεν είναι μόνο το Atmos, DTS hd και true hd δεν υποστηρίζει passthrough. Όπως έγραψα και πριν το shield παίζει όλα τα αρχεία που έχω, το one s οχι. Για τα blu ray δεν έχει drive για να τα παίξει, φυσικά br folder παίζει. Το να θέλεις μερικές ακόμη εφαρμογές για δεις όλα τα αρχεία σου δεν το λες επιτυχία. Αν λες καλά λόγια για αυτή την έκδοση του kodi στο xbox, με αυτή του Android θα ήσουν ενθουσιασμένος

Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά έχω και τα δύο και μπορώ να τα συγκρίνω. Hd ήχος δεν είναι μόνο το Atmos, DTS hd και true hd δεν υποστηρίζει passthrough. Όπως έγραψα και πριν το shield παίζει όλα τα αρχεία που έχω, το one s οχι. Για τα blu ray δεν έχει drive για να τα παίξει, φυσικά br folder παίζει. Το να θέλεις μερικές ακόμη εφαρμογές για δεις όλα τα αρχεία σου δεν το λες επιτυχία. Αν λες καλά λόγια για αυτή την έκδοση του kodi στο xbox, με αυτή του Android θα ήσουν ενθουσιασμένος
Κοίταξε έχω πλήρη εικόνα για την πλατφόρμα των Android η εικόνα και ο ήχος δεν συγκρίνεται ούτε καν με την κίνηση που υπάρχει μεγάλο θέμα ,στο είπα και την άλλη φορά η πληροφορία βρίσκεται στην συσκευή αναπαραγωγής αν μπορεί να το αποδεικόοιηση τον ήχο και το DTS hd το μετατρέπει όλα σε Atmos η πληροφορία παραμένει ίδια μην μπαίνεις στο κόλπο του marketing και σύγκρινε original αρχεία για να καταλάβεις και συγχρόνως μην μου συγκρίνεις τον επεξεργαστή του Χ με το shield ούτε με τα κινεζοφασον media player που γελάει και κόσμος με τς απίστευτα που γράφονται εδώ ....Το βάζεις ανάποδα για να έχεις wi fi .

Και κάτι τελευταίο μεγάλη επιτυχία της Microsoft η hardware εφαρμογές HDMI 2.1 χωρίς να αλλάζεις player αλήθεια τι γίνεται στις άλλες πλατφόρμες ;

Έχει βάλει όλα τα Android σε ένα καζάνι και τα έβγαλες άχρηστα, μου γράφεις για τον ήχο, μα το xbox δεν κάνει passthrough dts HD και true HD από το στιγμή που στο Android έχεις αυτή την επιλογή για ποια ποιότητα μιλάς? Ο ενισχυτής ευθύνεται για τον ήχο αν έχεις επιλέξει passthrough. Δεν θέλω να αποκωδικοποιήσει τίποτα το xbox ή το shield, να περάσουν τον ήχο οπως είναι στον ενισχυτή θέλω, το ένα μπορεί το άλλο όχι. Ο επεξεργαστής δεν έχει σημασία αν υποστηρίζονται μέσω hardware τα αρχεία, και πάλι εδώ το ένα υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα το άλλο όχι
Μην βάζεις όλα τα Android σε ένα καζάνι γιατί δεν είναι όλα το ίδιο, η διαφωνία μου είναι με το ότι έχεις γενικεύσει σε όλο το Android

Το πρόβλημα σε αυτά τα κουτιά του ~50ευρου είναι η ποιότητα εικόνας. Δεν νομίζω να υπάρχει πχ άνθρωπος με Κινέζοκουτο και να παίζει σε προβολέα η 55+ ίντσες. Ακόμα και realtek τα τελευταία είναι να τα κλαίνε οι ρέγγες.