Δεν έχει κοντι και θα είναι το μοντέλο που πουλάνε παντού. Δεν θα έχεις πρόβλημα πουθενά. Για τον ήχο δεν ξέρω να σου πω.
Same Sh1t... Different Day
Γειά σας παιδιά, πριν από λίγες μέρες πήρα το μποξακι από Ελλάδα! Μου έχει παρουσιάσει όμως κάποια προβλήματα.Μετα από λίγες ώρες λειτουργίας έφαγε σκάλωμα και δεν έβλεπε τίποτα στην θύρα usb!Του έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και έφτιαξε μέχρι χθές γιατί παρουσίασε άλλο θέμα! Μόλις του έχω βάλει στο usb είτε στικάκι είτε ασύρματο τηλεκοντρόλ δεν έχει σε καμία εφαρμογή ήχο εκτός από το netflix που παίζει κανονικά!! Μόλις έχω κενή την θύρα usb τότε όλες οι εφαρμογές παίζουν κανονικά με ήχο! Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό?
Καμία σχέση η πλατφόρμα Android των κινητών με την συγκεκριμένη πλατφόρμα που είναι γεμάτη bugs.Εγώ εκπλησωμαι διότι έχω κινητό xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος και εκτός αυτού έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το μηχάνημα! Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό με τον ήχο και την θύρα usb δεν μπορώ να καταλάβω! Όποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος!
Και κάτι άλλο για είμαστε αξιόπιστοι για τα όσα γράφουμε .
Θέλω το όνομα της ταινίας το codec της επεξεργασίας του ήχου και πόσα GB είναι .
Και δεν μιλάω για streaming και δωρεάν πλατφόρμες που της ξέρει και η κουτσή Μαρία .
Δοκιμές με σκληρό δίσκο παρακαλώ ...
Καμία σχέση η πλατφόρμα Android των κινητών με την συγκεκριμένη πλατφόρμα που είναι γεμάτη bugs.
Και η ερώτηση μου είναι σαφής τι αρχεία μπορεί να διαχειριστεί σε τι codec εικόνας και ήχου και πόσα GB?
Αφού τα διαβάζει όλα ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν .
Λόγια ;;;στοιχεία με φωτογραφίες και όχι έτσι για να γράφουμε ,διάβασε καλά και την επόμενη φορά που θα γράφεις φρόντισε να δούμε φωτογραφίες από τα αρχεία που και καλά διαβάζει .Ενω εσυ παιζεις με τι αρχεια και σε τι μηχανημα? samples please και οπως ειπες και συ παραπανω,οχι μονο λογια
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα εγώ πάντα μιλάω για την έκδοση Χ που διαχειρίζεται τον ήχο και την εικόνα πολύ καλά ,το kodi είναι στην έκδοση 18,2 που μόνο καλά λόγια μπορώ να πω δεν διαβάζει όμως τα HEVC αρχεία που το κάνει το player της Microsoft και το Scorpio αλλά με την τελευταία αναβάθμιση δεν τα παίζει .Ηχος όλα Atmos.Δεν έχει σχέση η πλατφόρμα, δηλαδή το Android TV, αν το συγκεκριμένο player έχει θέματα δεν οφείλονται στο Android. Και επειδή έχω το shield μαζί με το one s το shield παίζει τα πάντα, ότι έχω στο nas μου, το one s όχι. Δεν θα αναφερθώ καν στο Kodi που μετά από μερικά επεισόδια κρασαρει στο one s ενώ στο shield δεν καταλαβαίνει τίποτα, ίδια έκδοση και στα δύο, Kodi 18.
Επίσης hd audio δεν μπορώ να έχω με το one s.
Θα πω όμως ότι εχει ελάχιστα καλύτερη εικόνα από το shield
Κοίταξε έχω πλήρη εικόνα για την πλατφόρμα των Android η εικόνα και ο ήχος δεν συγκρίνεται ούτε καν με την κίνηση που υπάρχει μεγάλο θέμα ,στο είπα και την άλλη φορά η πληροφορία βρίσκεται στην συσκευή αναπαραγωγής αν μπορεί να το αποδεικόοιηση τον ήχο και το DTS hd το μετατρέπει όλα σε Atmos η πληροφορία παραμένει ίδια μην μπαίνεις στο κόλπο του marketing και σύγκρινε original αρχεία για να καταλάβεις και συγχρόνως μην μου συγκρίνεις τον επεξεργαστή του Χ με το shield ούτε με τα κινεζοφασον media player που γελάει και κόσμος με τς απίστευτα που γράφονται εδώ ....Το βάζεις ανάποδα για να έχεις wi fi .Μπορείς να διαφωνήσεις αλλά έχω και τα δύο και μπορώ να τα συγκρίνω. Hd ήχος δεν είναι μόνο το Atmos, DTS hd και true hd δεν υποστηρίζει passthrough. Όπως έγραψα και πριν το shield παίζει όλα τα αρχεία που έχω, το one s οχι. Για τα blu ray δεν έχει drive για να τα παίξει, φυσικά br folder παίζει. Το να θέλεις μερικές ακόμη εφαρμογές για δεις όλα τα αρχεία σου δεν το λες επιτυχία. Αν λες καλά λόγια για αυτή την έκδοση του kodi στο xbox, με αυτή του Android θα ήσουν ενθουσιασμένος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.