Νταξ'... Το είχα σε stand-by και σήμερα το άνοιξα και μου εμφανίζει πως εγκαταστάθηκε απο μόνο του αυτόματα το update. Γαμ... το σπίτι τους!
Ούτε kodi με τους δίκσους που χρησιμοποιούσα δεν μπορώ τώρα και ΟΧΙ δεν θέλω να αλλάξω το kodi με κάποια άλλη εφαρμογή γιατί δεν μπορώ να έχω netflix, kodi για τα addons και άλλη εφαρμογή για να βλέπω ταινίες απο τους δίσκους. Θα έχουμε ένα box στο τέλος που για να δεις αυτά που θες θα πρέπει να έχεις 4-5 διαφορετικά app εγκατεστημένα.
Στα υπόλοιπα παρατήρησα πως μου το setαρε σε αυτόματη ανάλυση 720p/60Hz ενώ το είχα εγώ στα 1080p/60Hz πριν το update, το οποίο το άλλξα χειροκίνητα.
Netflix όντως έχω παρατηρήσει πως ενώ παίζει πόοοοοτε πότε κάνει κάτι σαν lag/skip frame το οποίο το παρατήρησα αρκετές φορές σε τυχαία σημεία και ιδιαίτερα σε σημεία που έχει πολλή κίνηση (π.χ. αμάξι που περνάει γρήγορα, όταν τρέχει κάποιος κλπ).
Για 4k/5.1 ήχο δεν έχω τεστάρει γιατί δεν έχω.
Το μόνο θετικό στο netflix app είναι πως πλέον όταν πάς πάνω σε μια ταινία σου εμφανίζει κάτι σαν preview video χωρίς ήχο με σκηνές απο τη συγκεκριμένη ταινία, κάτι που δεν έκανε στην v6.01.
Κατά τα άλλα το android v8.0 με ξενέρωσε αρκετά! Δεν μου αρέσει ούτε εμφανισιακά και στο κεντρικό μενού αρκετές φορές όταν κάνω πλοήγηση φαίνεται να κάνει lag καθώς πηγαίνει απο επιλογή σε επιλογή, πράγμα πολύ σπαστικό.
Επίσης όταν αυξάνεις/μειώνεις το volume απο το χειρηστήριο, έχουν βάλει ένα λευκό χρώμα στο παραθυράκι που πετάγεται με αποτέλεσμα να εξαφανίζει το εικονίδιο της "νότας" που έδειχνε απο δίπλα.
Μακάρι να βρεθεί τρόπος να γυρίσουμε στην 6.01 γιατί αν συνεχίσει έτσι με βλέπω να οηγαίνω σε shield και δεν το θέλω...