Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν βγάζει multiple PCM over HDMI?

Δηλαδή, να κάνει αυτό το decoding, και να δίνει 5.1 ή 7.1 LPCM μέσω της HDMI.

Ευχαριστώ.

δικτυο ασυρματα μπορει να περνει με 2 τροπους.

κατευθειαν απο το vdsl modem της forthnet(technicolor 788)
ή απο ενα dLAN 550 WiFi Kit powerline που περνει ιντερνετ επιγεια μεσω καλωδιων ρευματος και ειναι ακριβως διπλα του.
θα στριμαρει απο ενα zixel nas ταινιες/σειρες 1080p και Netflix.
ειναι οκ?
επισης το περιβαλλον του Netflix ειναι "σωστο" και κινησαι σωστα στο Interface του?

δικτυο ασυρματα μπορει να περνει με 2 τροπους.

κατευθειαν απο το vdsl modem της forthnet(technicolor 788)
ή απο ενα dLAN 550 WiFi Kit powerline που περνει ιντερνετ επιγεια μεσω καλωδιων ρευματος και ειναι ακριβως διπλα του.
θα στριμαρει απο ενα zixel nas ταινιες/σειρες 1080p και Netflix.
ειναι οκ?
επισης το περιβαλλον του Netflix ειναι "σωστο" και κινησαι σωστα στο Interface του?
Δεν ξέρω τι εννοείς σωστό interface. Είναι επίσημη εφαρμογή και έχει και πιστοποίηση για αναπαραγωγή 4κ. Αν εννοείς εύκολο και smooth είναι.
Αν επιτρέπεται να σου κάνω μια off-topic ερώτηση, είσαι ευχαριστημένος με το power line? Επειδή έχω και εγώ 50αρα vdsl και σπίτι του 2014 (ηλεκτρολογικα εννοώ θα είναι κομπλέ) τι απόδοση να περιμένω?

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με 50αρα ειμαι κι`εγω.
σε streaming απο το zyxel,τραβαει ζορι σε αρχεια απο 20gb και πανω,αλλα εδω εχουμε και αλλους παραγοντες ενδοιαμεσα,οποτε δεν εχω σιγουρο συμπερασμα.
υποπτευομαι το switch του modem της forthnet(technicolor 788)το οποιο ειναι fastethernet και εκει εχω καρφωμενη τον ανταπτορα της devolo που μοιραζει.
θα πρεπει να το καρφωσω κατευθειαν στο ανεξαρτητο switch που εχω που ειναι καθαρο 1000αρι για ασφαλη συμπερασματα.
επισης ειναι μονιμα στην πριζα(σε πολυπριζο ασφαλειας παρακαλω με φιλτρα)και δινει σταθερα ιντερνετ τοσο επιγεια οσο και wifi χωρις να χρειαζεται καθε 10-15 ημερες βαλε βγαλε.
γενικα το devolo ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.

επισης ειναι μονιμα στην πριζα(σε πολυπριζο ασφαλειας παρακαλω με φιλτρα)

αν υπονοεις οτι το powerline ειναι κουμπωμενο πανω στον πολυπριζο, τοτε αλλαξε το και καντο αναποδα. Δηλαδη βαλε το powerline κατευθειαν πανω στην πριζα και συνδεσε το πολυπριζο πανω στο powerline (υποθετω οτι το powerline σου εχει passthrough για πριζα).

αν υπονοεις οτι το powerline ειναι κουμπωμενο πανω στον πολυπριζο, τοτε αλλαξε το και καντο αναποδα. Δηλαδη βαλε το powerline κατευθειαν πανω στην πριζα και συνδεσε το πολυπριζο πανω στο powerline (υποθετω οτι το powerline σου εχει passthrough για πριζα).

αμ εδω ειναι τα δυσκολα.εκει που ειναι η πριζα,εχει ακριβως διπλα της το σωμα του καλοριφερ και ο ανταπτορας δεν χωραει με τιποτε..!!

τωρα που το ψαχνω στο gearbest βλεπω αρκετα δυνατα μηχανακια σε χαμηλοτερη ή ιδια επιπεδα τιμης και μπηκα σε σκεψεις.
αυτο που δελεαζει ειναι η-επισημη-υποστηριξη για Netflix.
γιατι τα αρνητικα του ειναι αρκετα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο,υστερει.
ας εξαιρεσουμε το οτι δεν υποστηριζει επιγειο δικτυο το οποιο μπορει να καλυφθει απο το πολυ καλο ασυρματο.
βλεπω οτι εχει και μικρη μνημη(8gb)και δεν περνει και εξωτερικη.χμμμ...:afro:

Επίσης υπάρχουν πολλες εκδόσεις στο xiaomi, εδώ συζητάμε για τη φτηνή;
Υπάρχουν διάφορες που να δικαιολογούν τα επιπλέον 20 ευρώ;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

τωρα που το ψαχνω στο gearbest βλεπω αρκετα δυνατα μηχανακια σε χαμηλοτερη ή ιδια επιπεδα τιμης και μπηκα σε σκεψεις.
αυτο που δελεαζει ειναι η-επισημη-υποστηριξη για Netflix.
γιατι τα αρνητικα του ειναι αρκετα και σε σχεση με τον ανταγωνισμο,υστερει.
ας εξαιρεσουμε το οτι δεν υποστηριζει επιγειο δικτυο το οποιο μπορει να καλυφθει απο το πολυ καλο ασυρματο.
βλεπω οτι εχει και μικρη μνημη(8gb)και δεν περνει και εξωτερικη.χμμμ...:afro:
Το έχω παραγγείλει και το περιμένω από βδομάδα.
Είναι το μόνο σε αυτή την τιμή που έχει επίσημη υποστήριξη Netflix .
Επίσης οι οποίες ελλείψεις του διορθώνονται με 10ευρώ.
Δηλαδή όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες μπορείς να βάλεις ένα usb to lan και να έχεις ενσύρματη σύνδεση δικτύου.
Με κάτι παραπάνω υπάρχει usb to lan με επιπλέον θύρες usb ώστε να βάλεις usb φλασακια προσθέτοντας και άλλη μνήμη στην ομολογουμένως μικρή ενσωματωμένη που έχει.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

αυτην προτεινουν ολοι.το γιατι ακριβως δεν ξερω να σου πω..

Η international έχει κανονικά play store.
H κινεζική όχι μόνο δεν έχει αλλά είναι και γεμάτο με τις 'γνωστές κινεζικες' εφαρμογές...
Θεωρητικά μπορείς να του αλλάξεις λογισμικό (υπάρχει σχετική διαδικασία στο YouTube) ΑΛΛΑ καλύτερα να προτιμήσεις την international και να 'ξεμπερδεψεις'.
Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και μικρό και βολικό αλλά ΑΝ έχεις βαριά αρχεία καλό είναι να έχεις καλό σήμα wifi. Φυσικά προτιμητέο είναι το 5G.
Η φωνητική αναζήτησή λειτουργεί άψογα.
Δεν έχει auto refresh rate
Για αρχείο 4K δεν έχω άποψη αρχεία ATMOS κανένα πρόβλημα.
Θεωρητικά, πολύ σύντομα θα πάρει nougat.
(ΗΔΗ υπάρχει αρχείο αλλά είναι beta και έχει πολλά προβληματάκια)
Πολύ καλή περίπτωση τελικά και φυσικά ΠΟΛΥ καλύτερη περίπτωση από κάτι κινεζικά μηχανάκια της πλάκας με αστεία υποστήριξη...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ -ακόμα- δεν μπορεί να πάρει libreelec λόγο κλείδωματων drm