Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

εγω πριν λιγο το παρηγγειλα απο gearbest και εγραφε Warehouse Options:HK,και στην αποστολη απο Ευρωπη,που προφανως σημαινει οτι ερχεται απο Ευρωπαικη αποθηκη και δεν εχει τελωνειο(?)

Μια απο τα ίδια και σε μένα.
Αυτή την φορά το tracking number δεν είχε Netherland γράμματα στο τέλος όπως είχε η προηγούμενη μου παραγγελία.
Συνεπώς έρχεται κατευθείαν από Κίνα χωρίς την λεγόμενη τριγωνική αποστολή.
Όποιος είναι τυχερός θα του ρθει χωρίς χρέωση.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σκάσουμε κιόλας.

Λεω-θα κανω μια προσπαθεια να τους ρωτησω.
εννοειται Ανδρεα.ποσα παραπανω μπορει να ειναι ρε αδερφε??

εχουν μειωθει και οι μερες παραδοσης παντως..

Κανένα 30-40αρι πιστεύω.
Εξαρτάται σε ποια τιμή θα γίνει ο εκτελωνισμος.
Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που το αποφασίζει ο αρμοδιος υπάλληλος χωρίς να είναι πάντα εφικτή η απόδειξη τις πραγματικής τιμης.
Αυτό το λέω γιατί στο παρελθόν μου έχει τύχει να μην γίνει αποδεκτή η απόδειξη αγοράς από το PayPal διότι η τιμή του site πλέον ήταν μεγαλύτερη.
Ο υπάλληλος θεώρησε πως αυτή ήταν η πραγματική τιμη και όχι αυτή που του έδειχνα.
Φυσηξα , ξεφυσηξα και στο τέλος είπα... ( τέλος πάντων το γνωστο ) ...και παρέλαβα.

Να ρωτήσω κάτι που ίσως είναι βλακεία.
Μπορεί να πάρει usb dvb-t δέκτη;
Υπάρχει κάποιος τέτοιος συμβατός δέκτης που μπορεί να δουλέψει με kodi?

Last edited:
Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Λεω-θα κανω μια προσπαθεια να τους ρωτησω.
εννοειται Ανδρεα.ποσα παραπανω μπορει να ειναι ρε αδερφε??

εχουν μειωθει και οι μερες παραδοσης παντως..

Το δικό μου είχε έλθει απευθείας Κίνα πέρασε τελωνείο αλλά μάλλον δεν ασχολήθηκαν μαζί του καθόλου γιατί μου έβαλαν το τυπικό 3 και καθάρισα...
(ΟΜΩΣ έκατσε και μια βδομάδα στο τελωνείο Θες/νίκης..)

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το δικό μου είχε έλθει απευθείας Κίνα πέρασε τελωνείο αλλά μάλλον δεν ασχολήθηκαν μαζί του καθόλου γιατί μου έβαλαν το τυπικό 3 και καθάρισα...
(ΟΜΩΣ έκατσε και μια βδομάδα στο τελωνείο Θες/νίκης..)

μεχρι και την τελευταια μου παραγγελια(πριν κανα μηνα)δεν εχει περασει τιποτε τελωνειο.
για να δουμε..

επισης βλεπω οτι ενω ολες-σχεδον-οι παραγγελιες μου απο gear λενε Shipping method: Netherlands Registered
η χθεσινη και τελευταια λεει Shipping method: Europe Registered
τωρα τι εχει αλλαξει ακριβως δεν ξερω..

επισης βλεπω οτι ενω ολες-σχεδον-οι παραγγελιες μου απο gear λενε Shipping method: Netherlands Registered
η χθεσινη και τελευταια λεει Shipping method: Europe Registered
τωρα τι εχει αλλαξει ακριβως δεν ξερω..

Μάλλον για καλό ειναι.Πρεπει να στέλνουν από eu

Το Xiaomi Mi Box είναι το μοναδικό προϊόν στο οποίο έχω φάει τελωνείο 36 . Εύχομαι να γλιτώσετε!

Το Xiaomi Mi Box είναι το μοναδικό προϊόν στο οποίο έχω φάει τελωνείο 36 . Εύχομαι να γλιτώσετε!

αγορασμένο απο ποιο eshop;
και ποια μεθοδο αποστολής επέλεξες;

Δεν παιζει κανενα ρολο το μαγαζι και ο τροπος αποστολης τις τελευταιες 10 μερες παρελαβα 2 xiaomi. 1 μεσω ems και 1 μεσω 4px,αποτελεσμα? το ιδιο ακριβως, 2χ3 ευρω για το σκαναρισμα.

To πήρα από geekbying αλλά όπως ειπώθηκε δεν παίζει ρόλο το μαγαζί. Με ένα τυχαίο αλγόριθμο κάποια σταματούν και κάποια όχι στο τελωνείο.

Καλημέρα! Παρέλαβα και εγώ χθες χωρίς τελωνείο. Αγορά από geekbuying. Χωρίς να του γράψω κάτι, στο κουτί έγραφε free sample και 20$.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk