Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αυτή η ρημαδα η Amazon να έβγαζε μια επίσημη και λειτουργική εφαρμογή για το prime video και θα ήταν το τέλειο μηχάνημα (για τα λεφτά του). Το μόνο πλήρες παραμένει το shield αλλά για εμένα είναι απλησίαστο.

https://youtu.be/6y3KAbpQpCk

Ανάλογη πρέπει να είναι και η απόδοση του ac του xiaomi, με ενα δύο τοίχους ανάμεσα στο ρουτερ και το xiaomi δεν περιμένω να παίζει 1080p, πόσο μάλλον 1080p με μεγάλο bitrate.

https://youtu.be/6y3KAbpQpCk

Ανάλογη πρέπει να είναι και η απόδοση του ac του xiaomi, με ενα δύο τοίχους ανάμεσα στο ρουτερ και το xiaomi δεν περιμένω να παίζει 1080p, πόσο μάλλον 1080p με μεγάλο bitrate.

Το wifi ac του mi box είναι εκπληκτικό .
Με το αντίστοιχο ap ,μέχρι και remux στριμαρει .

Το wifi ac του mi box είναι εκπληκτικό .
Με το αντίστοιχο ap ,μέχρι και remux στριμαρει .
Στο βίντεο δείχνει ότι πρακτικά το ap είναι άχρηστο εκτός και αν βάλεις το ap router στο ταβάνι και πάλι θα λειτουργεί μόνο σε εκείνο το χώρο. Τα 60hz απορροφουνται από όλες τις επιφάνειες/εμπόδια ακόμα και αν κάτσουμε με πλάτη στο ap router, περισσότερα στο βίντεο που παρέθεσα παραπάνω.

Εχω 2 τοίχους και 6-8 μέτρα απόσταση μεταξύ ac router και εκεί που θα βάλω το xiaomi, οπότε δεν περιμένω και πολλά.

Έχω το netgear ex7000 στο playroom με 2 πόρτες ενδιάμεσα.
Κανένα πρόβλημα με 1080p mkv της τάξης των 10-12gb.
Αν έστω η μια είναι ανοιχτή τότε περνάει και remux.

Επίσης αν βλέπετε μέσω Kodi μπορείτε να ρυθμίζεται το buffer και στα τοπικά αρχεία και απλά πατήστε pause στην αρχή μέχρι να γεμίσει πχ μέχρι 200mb, μετά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Φοβερό γέλιο το βίντεο του Linus!

@vadergr με τοίχους,διαφορετικά πατωματα (πλάκα) πως τα πάει το ac?

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

To ac παιζει μια χαρα..
Εγω ΔΕΝ εχω τοιχους και πορτες αναμεσα για να δω τι κανει και πως παει σε τετοιες συνθηκες ΑΛΛΑ στο δικο μου χωρο και με τα αρχεια που εχω (remux & ATMOS) δεν υπαρχει κανενα θεμα..
Το μονο που παρατηρω ειναι το ελαφρυ σπασιμο της κινησης σε ταχτα χρονικα διαστηματα λογω του οτι δεν κλειδωνει σωστα στα Auto23.976 αλλα στα 24.

Ερώτηση σε όσους ήδη το έχουν.

Αν η τηλεόραση είναι συντονισμένη σε κάποιο κανάλι της πχ ΣΚΑΙ (και όχι στο mi box), αν ανοίξουμε το YouTube app στο smartphone μας, θα εμφανίσει πάνω δεξιά το cast icon για να στείλουμε το βίντεο στην tv?

και αν πατήσουμε το cast icon, θα γυρίσει την είσοδο της tv στην είσοδο HDMI του mi box για να αναπαράγει το βίντεο που έχουμε επιλέξει;

Είναι δηλαδή το mi box πάντα σε stand by όπως και το chromecast?

Αν η τηλεόραση είναι συντονισμένη σε κάποιο κανάλι της πχ ΣΚΑΙ (και όχι στο mi box), αν ανοίξουμε το YouTube app στο smartphone μας, θα εμφανίσει πάνω δεξιά το cast icon για να στείλουμε το βίντεο στην tv?

και αν πατήσουμε το cast icon, θα γυρίσει την είσοδο της tv στην είσοδο HDMI του mi box για να αναπαράγει το βίντεο που έχουμε επιλέξει;

Ναι! Θα γυρίσει κατευθείαν στο mi box και θα παίξει το βίντεο που διάλεξες.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι! Θα γυρίσει κατευθείαν στο mi box και θα παίξει το βίντεο που διάλεξες.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να υποθέσω ότι αυτό δεν γίνεται με iphone;

Σε bluray rip (BD FOLDER) πρέπει ο υπότιτλος external srt να είναι έξω από τον φάκελο όπως στα popcorn media player?

Στα seamless branching bluray rip τι κάνει με τους external srt?

Μολις χθές ηρθε το δικό μου.

Αν η τηλεόραση ειναι συντονισμένη σε κάποιο κανάλι πχ ΣΚΑΙ και το mi box κλειστό, ΔΕΝ εμφανίζει το cast icon στα YouTube & Netflix app του smartphone μας.

Αν η τηλεόραση ειναι συντονισμένη σε κάποιο κανάλι πχ ΣΚΑΙ και το mi box ανοιχτό, εμφανίζετε κανονικά το cast icon στα YouTube & Netflix app
και γυρνάει στο HDMI που έχουμε το mi box.

Αν θέλουμε την απόλυτη ευκολία για YouTube & Netflix, το chromecast ειναι πιο ευχρηστο, καθως ειναι παντα σε stand by mode και γυρνάει την tv στο chromecast αυτοματα. Για μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ειναι πιο εύχρηστο.
Τωρα αμα θέλουμε media player (αναπαραγωγή αρχείων απο USB) φυσικά το mi box ειναι καλύτερο καθως το chromecast ειναι μονο streamer.

@avpap στο netflix το mi box κανει passthrough κανονικά Dolby Digital+ οπως και το Chromecast.

υπάρχει καποιος ευκολος οδηγός για αρχαριους στο Kodi;
πως να το παραμετροποιησουμε, repositories, addons κτλ

στο mi box ερχεται προεγκατεστημένο το 17, αλλα καπου διάβασα οτι η προηγουμενη εκδοση ειναι καλύτερη ισχυει κατι τετοιο και γιατι;

υπάρχει καποιος ευκολος οδηγός για αρχαριους στο Kodi;
πως να το παραμετροποιησουμε, repositories, addons κτλ

στο mi box ερχεται προεγκατεστημένο το 17, αλλα καπου διάβασα οτι η προηγουμενη εκδοση ειναι καλύτερη ισχυει κατι τετοιο και γιατι;

εγω παρελαβα εχθες και δεν ειχε περασμενο καμια εκδοση του kodi.
περασα την 17.3 απο googleplay.