Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλή τιμή αλλά δεν έχει επιλογή αποστολής με priority για αποφυγή τελωνείου.

Εχεις την επιλογή ασφάλισης του πακέτου απο την μια, και απο την αλλη το ΕU θα κοστιζε 22-26 το οποιο εγγυημένα θα είχες προπληρώσει. Τωρα στην χαμηλή αυτή τιμή εχεις απλά τον φοβο του τελωνείου που με βαση την κλιμακα που εχει ανακοινωθεί και το φπα του ποσού, αν "πιαστεί" δεν θα ξεπερνούσε λογικά το ποσό (της EU αποστολής). ΚΑι φυσικά εχεις και τις πολύ καλές πιθανότητες να περάσει ...
Σε ποσά μικρότερα των 70-90 , δεν νομίζω οτι εχει νόημα να προπληρώσεις το EU express. Καλύτερα να παιξεις τις πιθανότητες σου με το τελωνείο. Οι τελευταίες παραλαβές χρηστών μας αυτο εχει δείξει.

με τελωνείο πόσο θα βγει με όλα τα έξοδα για το ποσό τον Total: 46.68;

ειμαι ενα κλικ πριν την πληρωμή..

24% + 10 ειναι λογικα η χειροτερη περιπτωση με βαση τη λίστα που είχαν αναρτήσει. Κατι σαν 21-22 maximum.

Στα 46.7 μεσω του affiliate link μας και με το κουπονάκι GBXiaomibox5
Η χαμηλότερη τιμή που εχει υπάρξει για το Xiaomi Mi Box (international version). Θυμίζω, Official Android TV, επικά γρήγορο dual band WiFi, 4Κ Netflix, 4K Amazon ,4K YouTube, Voice search.
Ορματε!
Ερώτηση, Amazon στην Ελλάδα πως? Δοκίμασα διάφορα apk αλλά όλα έκαναν Force close μόλις άρχιζε η αναπαραγωγή.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση, Amazon στην Ελλάδα πως? Δοκίμασα διάφορα apk αλλά όλα έκαναν Force close μόλις άρχιζε η αναπαραγωγή.

To μηχανημα υποστηριζει κανονικά. Δεν ξερω αν υπάρχει region lock.
Αρχικα στο shield δεν το εκανε εγκατασταση λογω region. Τωρα ομως υπάρχει το εικονιδιο κανονικά. Δεν εχω δοκιμάσει να το τρέξω. Μηπως τρεχεις το apk σε μη συμβατη συσκευή ? Δεν εχω λογαριασμο amazon video

To μηχανημα υποστηριζει κανονικά. Δεν ξερω αν υπάρχει region lock.
Αρχικα στο shield δεν το εκανε εγκατασταση λογω region. Τωρα ομως υπάρχει το εικονιδιο κανονικά. Δεν εχω δοκιμάσει να το τρέξω. Μηπως τρεχεις το apk σε μη συμβατη συσκευή ? Δεν εχω λογαριασμο amazon video
Μέσω του play store του mi box δεν υπάρχει καν η εφαρμογή για Amazon prime video. Στην Ελλάδα υπάρχει η υπηρεσία και είναι και φτηνή (αν και δεν έχει ούτε ένα ελληνικό υπότιτλο).
Αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι μόνο τα fire της Amazon, το shield και τα roku έχουν δυνατότητα για Amazon.
Έκανα δοκιμές με 2-3 apk που βρήκα στο νετ αλλά δεν δούλευε σωστά κανένα.

Μέσω του play store του mi box δεν υπάρχει καν η εφαρμογή για Amazon prime video. Στην Ελλάδα υπάρχει η υπηρεσία και είναι και φτηνή (αν και δεν έχει ούτε ένα ελληνικό υπότιτλο).
Αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι μόνο τα fire της Amazon, το shield και τα roku έχουν δυνατότητα για Amazon.
Έκανα δοκιμές με 2-3 apk που βρήκα στο νετ αλλά δεν δούλευε σωστά κανένα.

Μακαρι να το δοκιμασω στο σπιτι αν προλαβω και να σε ενημερώσω. Πήζω ομως αυτη τη περίοδο...

Την ξεχασα,θα την ανεβασω το απογευμα,εγκατασταση οπως ακριβως εκανες και με τη εφαρμογη.

στα app που δεν ειναι στο Playstore και τα περναμε μανιουαλ,πως δημιουργουμε συντομευση στην κεντρικη οθονη?
Ψάξε στο store μέσα από το mi box ,για το sideload launcher. Μόλις κάνει εγκατάσταση το πατάς και σου ανοίγει μια νέα επιφάνεια με όλες τις εφαρμογές είτε κατεβασμένες κανονικά η περασμένες σαν apk.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk