Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ψάξε στο store μέσα από το mi box ,για το sideload launcher. Μόλις κάνει εγκατάσταση το πατάς και σου ανοίγει μια νέα επιφάνεια με όλες τις εφαρμογές είτε κατεβασμένες κανονικά η περασμένες σαν apk.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ, και εγώ το έψαχνα, το εγκατέστησα μόλις.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ότι λέει ο φίλος πιο πριν . εμφανίζει ολες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει κανονικά ή apk.

Ποια η διαφορά με το άλλο που ανέβασες πριν;

Δεν προλαβα να κανω edit.
Τωρα το κατάλαβα ότι είναι shortcut, το εγκατέστησα όπως λες αλλά
δεν μου δουλεύει,anyway.

Ψάξε στο store μέσα από το mi box ,για το sideload launcher. Μόλις κάνει εγκατάσταση το πατάς και σου ανοίγει μια νέα επιφάνεια με όλες τις εφαρμογές είτε κατεβασμένες κανονικά η περασμένες σαν apk.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν εχει τετοια εφαρμογη το Playstore.τουλαχιστον σαν sideload launcher.

στραβομαρα..ο οφθαλμιατρος με...καλει..

οκ-την εγκατεστησα και προστεθηκε ως sideload launcher στην σειρα των εφαρμογων.
δεν κανω κατι αλλο?δηλαδη δεν μπορω να βγαλω καποιες εξω στην επιφανεια?μονο μεσα απο την εφαρμογη τις βλεπω(?)

Ναι μόνο μέσα από την εφαρμογή ,δεν έχω βρει κάτι άλλο.

Καλησπέρα σας.
Έχετε υπόψη σας ποια έκδοση κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
Στα κινέζικα το βλέπω με usb και hdmi μόνο, σε ιντερνετικό ελληνικό σάιτ με hdmi, usb, mini usb και υποδοχή για κάρτα μνήμης
ενώ σε ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με mini η micro usb, με ethernet και χωρίς usb 2.0 κι αυτό σε ενσωματωμένο video
στα κινεζικά.
Η αναπαραγωγή μέσω kodi και από εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι χωρίς προβλήματα;
Ευχαριστώ.

Προσοχή, υπήρχαν κάποιες παλιότερες εκδόσεις του mi box (νομίζω χωρίς καν android tv με custom android 5 και παλιότερους επεξεργαστές) που είχαν sd reader όπως το Mi box pro, το mi box 3 enhanced κτλ μήπως έχουν κάνα τέτοιο εκεί που κοίταξες? Το τελευταίο είναι με επεξεργαστή s905x 2gb RAM και android tv 6.0 και έχει κωδικό MDZ-16-AB

Καλησπέρα. επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σαν 2ο media player γνωρίζει κάποιος φίλος αν υποστηρίζει auto frame rate; Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα. επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω σαν 2ο media player γνωρίζει κάποιος φίλος αν υποστηρίζει auto frame rate; Σας ευχαριστώ.

Εχει ξαναγραφτεί πιο πίσω, δεν έχει autoframe rate.