Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Να συμπληρώσω πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με την δυνατότητα auto refresh rate αλλά για την μη δυνατοτητα επιλογης έστω χειροκίνητα 23.976 .
Αν υπήρχε αυτή η επιλογή θα μπορούσαμε να την έχουμε μόνιμα και να βλέπουμε σωστά ταινίες.

Επειδη ειμαι ενας απο τους τυχερους? που δεν αντιλαμβανονται το<τραυλισμα> εαν καποιος απο σας που το βλεπουν εχει εγκατεστημενο nougat build 1028 ας κατεβασει την παρακατω εφαρμογη http://www.mediafire.com/file/grvkdzfbz35sd32/AutoFrameFix.apk και αφου την τρεξει να κανει reboot το mi box, υποψιν οτι δεν γινεται μεσω της εφαρμογης οποτε καλυτερα ειναι να γινει μεσω καλωδιου τροφοδοσιας και να μας πει εαν υπαρχει διαφορα η οχι.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Browsers δεν εχει η αρχικη εγκατασταση; ουτε Chrome ουτε Firefox! Πως μπαινουν αυτα αφου δεν υπαρχουν στο google store?
Και κατι ακομη: το netflix ειναι hd ή οχι;

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Browsers δεν εχει η αρχικη εγκατασταση; ουτε Chrome ουτε Firefox! Πως μπαινουν αυτα αφου δεν υπαρχουν στο google store?
Και κατι ακομη: το netflix ειναι hd ή οχι;

Το Netflix ειναι 4Κ, οπως και τα You-Tube/Amazon Video.
Ερχεται χωρις browser αλλα μπορεις να κανεις sideload οποιον θελεις.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πες μου το πως Χρηστο

Τρέχουν προσφορές στο Banggood και στο Gearbest αυτή την περίοδο (κάπου στα 56 με 58 ).

Έχει δοκιμάσει κανείς offline mode σε sideloaded Netflix app (γιατί απ' όσα διάβασα σε προηγούμενα posts η android TV version δεν προσφέρει τέτοια δυνατότητα);

Έχω 4Κ οθόνη αλλά με 10MBps ADSL δεν πρόκειται ποτέ να δω stream σε 4Κ. Μοναδική ελπίδα το offline mode αν και εφόσον και εκεί κατεβαίνει σε 4Κ προφίλ.

Για το Autoframefix θέλει root να ξέρεις και τα boxακια μας δεν υπάρχει τρόπος ακομα

Γι'αυτο ζητησα η δοκιμη να γινει σε συγκεκριμενο build το οποιο ειναι μεν rooted αλλα οχι full rooted.

Στο GT1 μου το δουλεύω εδώ και μήνες, όπως και το passthrough fix.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Αυτο https://www.aliexpress.com/item/Ugr...lgo_pvid=2736450a-0cc1-49bf-9004-7d1772769423
το παρηγγειλα στο amazon.co.uk με συνολικο κοστος 18 , παραλαβη μεχρι 17/11 λεει!
Το πήρα από Amazon UK τελική τιμή 26 , σε τρεις ημέρες σπίτι μου.
Η παραγγελία έγινε Τρίτη απόγευμα και το Παρέλαβα Πάτρα Παρασκευή μεσημέρι. Πιστεύω πως αξίζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η παραγγελία έγινε Τρίτη απόγευμα και το Παρέλαβα Πάτρα Παρασκευή μεσημέρι. Πιστεύω πως αξίζει

Απο την στιγμη που θα το συνδεσεις, ποσο γρηγορα βλεπει το rj45?
Απο επιδοσεις πως παει στο ενσυρματο δικτυο στη πράξη?

Απο την στιγμη που θα το συνδεσεις, ποσο γρηγορα βλεπει το rj45?
Απο επιδοσεις πως παει στο ενσυρματο δικτυο στη πράξη?
Η σύνδεση γίνεται αστραπιαία
Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα είναι νομίζω πιο γρήγορο και πιο σταθερό και χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις. Όχι βέβαια ότι με το WiFi είχα ιδιαίτερα προβλήματα.
Το πήρα κυρίως για έχω μόνιμα συνδεδεμένα στις USB το ασύρματο πληκτρολόγιο και έναν σκληρό δίσκο καθώς και ένα stick για επέκταση της μνήμης

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...00/1000...&dpPl=1&dpID=41QebtqbieL&ref=plSrch

Ειναι root οποτε μπορεις να δωσεις adb εντολες αλλα με κλειδωμενο bootloader οποτε δεν μπορεις να εγκαταστησεις super su καθως επισης μετα απο καθε επανεκινηση θα πρεπει να ξαναδινεις τις ιδιες εντολλες μεσω adb.