Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν έχεις ενισχυτή με DD+ θα σου βγαλει 5.1, δεν θα το πρότεινα για custom.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Κοίτα έχω τη λειτουργία ΝΕΟ6 cinema στο audio του maratz, βλέπω επάνω το σηματάκι dts αλλά είναι έτσι ή αυτή η λειτουργία είναι σαν virtual;
Όταν βάζω το audio Mode σε direct δηλ. απ'ευθείας από την συσκευή(πηγή) δεν έχω 5.1.
Θα το ψάξω καλύτερα, ίσως κάτι να κάνω λάθος.
Στο kodi για να παίζει 5.1 πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

Στο Kodi πρέπει να επιλέξεις audio passthrough από ρυθμίσεις, σύστημα,ήχος.

Κοίτα έχω τη λειτουργία ΝΕΟ6 cinema στο audio του maratz, βλέπω επάνω το σηματάκι dts αλλά είναι έτσι ή αυτή η λειτουργία είναι σαν virtual;
Όταν βάζω το audio Mode σε direct δηλ. απ'ευθείας από την συσκευή(πηγή) δεν έχω 5.1.
Θα το ψάξω καλύτερα, ίσως κάτι να κάνω λάθος.
Στο kodi για να παίζει 5.1 πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

Η tv περνάει τον ήχο από την οπτική όπως τον λαμβάνει ή κάνει κάποια επεξεργασία?

Έτσι όπως το έχω, περνάει τον ήχο με οπτική από την Tv στο marantz και επιλέγω στο maratz την οπτική του θύρα για να ακούσω. Ίσως να φταίει και αυτό, θα προσπάθησ να συνδ'εσω το xiaomi με hdmis απ'ευθείας στο marantz χωρίε τη λειτουργία της οπτικής.

Σαν νέος χρήστης tv box έχω βρεί κάποιες χρήσεις όπως youtube και iptv

Δεν είμαι ευχαριστημένος σχετικά με τις εφαρμογές android που δεν είναι φτιαγμένες για web tv και δεν μπορώ να κάνω ούτε web surfing.

Μήπως έχετε βρει κάποιο app στο κινητό για εξομοίωση bluetooth mouse;

ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν έχει δουλέψει ακόμα και το teamviewer. ενώ βλέπω το mouse δεν "κάνει κλικ"!

Μήπως έχετε βρει κάποιο app στο κινητό για εξομοίωση bluetooth mouse;

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτό. Το πιο καλό software χωρίς όμως mouse είναι το cetusplay. Τα άλλα μου φαίνονται μετριάτζες.

Τελικά το πρόβήμα το έλυσα με το 5.1 ήταν θέμα συνδέσεων. Σύνδεσα άμεσα με HDMI το xiaomi επάνω στο home theater και τελικά εμφανίστηκε το *DD+ . Άψογα!!
Τώρα στο kodi όταν παίζω ταινία 5.1 δεν πρέπει λογικά να εμφανιστεί το DD+? Μήπως πρέπει να μην είναι aac αλλά DD+?

το χω δοκιμασει σε pc με adroid κινητο και δουλευει μια χαρα γιατι να μην δουλευει απο adroid σε adroid?

καμία σχέση με το pc διότι εκεί κατεβάζει ειδικό πρόγραμμα server.

εδώ λέμε ότι δεν δουλεύει ούτε καν το teamviewer που είναι κορυφή σε αυτά (και έχει φτιαχτεί ειδικά για αυτό που μιλάμε)!

οκ καταλαβα,αλλος ενας λογος να κατσω στα αυγα μου (σε htpc) λοιπον..

οκ καταλαβα,αλλος ενας λογος να κατσω στα αυγα μου (σε htpc) λοιπον..
Μετά από χρόνια Htpc, αν σε ενδιαφέρει μικρότερος όγκος, αθόρυβο, μικρή κατανάλωση τότε box...γενικα..... Αν θες ποιότητα και ευελιξία Htpc μονόδρομος

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

βασικά έχω και το pc συνδεδεμένο στην ίδια τηλεόραση αλλά ήθελα ευκολία χειρισμού και έτσι κατέληξα στο android box που όμως χωρίς bluetooth mouse δεν είναι τόσο βολικό.

Καλησπέρα. Δεν κατάφερα να βρω κάτι κάνοντας αναζήτηση οπότε συγχωρέστε με αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό που θα ρωτήσω. Έχω το Mi Box εδώ και ένα μήνα περίπου. Το χρησιμοποίησα 10-15 φορές και από χθες δεν συγχρονίζει ήχο με εικόνα. Προηγείται ο ήχος. Άλλαξα hdmi αλλά το ξαναέκανε. Το έβγαλα για λίγο από την πρίζα και μετά δούλευε κανονικά. Και την επομένη που έβαλα το μαμά hdmi πάλι τα ίδια. Το έβγαλα από το ρεύμα αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε τπτ. Έχετε κάποια λύση; Ευχαριστώ!

Εννοείς δεν συγχρονίζει εικόνα και ήχο όταν βλεπεις Netflix;

Ναι αλλά όχι μόνο στο netflix. Και στο youtube τα ίδια κάνει. Είναι ο ήχος 1-1,5 δευτερόλεπτο πιο μπροστά από την εικόνα