Οποίος ενδιαφέρεται για ugreen usb 3.0 Ethernet hub σφραγισμένο ας μου στείλει π.μ. Μόλις παρέλαβα και από λάθος είχα πάρει 2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδες εχει καποιος το τριτο προγραμμα πληρωμης Netflix( 4κ-4συσκευες-download) να μου πει αν μπορει να κανει download μεσω του mi box? Αν οχι τοτε το download μεσω win10 του βγαζει επιλογη ποιοτητας στο download? Αν ναι ο ηχος του download ειναι 5.1? Και τελος εχει δοκιμασει καποιος,το αρχειο που εγινε download στο pc του , να το μεταφερει στο mi box και να το δει απο εκει μεσω του netflix app?
Και απο pc μπορεις.Από το mi box δεν υπάρχει επιλογή για download, από smartphone μπορείς.
Ναι πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή, ενώ από browser που έμπαινα δεν σου δίνει την επιλογή για λήψη.Και απο pc μπορεις.
Αν το τσεκαρεις και μπορεις δες σε παρακαλω και αν σου δινει δυνατοτητα επιλογης ποιοτητας( στο εξωτερικο δινει,εδω οι αποψεις διιστανται!) και αν μπορεις δες και αν ο ηχος ειναι στερεο ή 5.1. Επισης καποιοι σε ξενα φορουμ αναφερουν οτι μπορεις να περασεις το αρχειο απο το pc στο mi box και να το δεις απο εκει μεσω του netflix app....
![]()
ακόμα εχω τα πρόβληματα με το youtube που αναφέρω και εδώ.. κολλάει στην αρχή μερικών βιντεο και δεν τα αναπαράγει..
εχω κάνει factory reset 2-3 φορές αλλα παλι τα ίδια..
μηπως ειναι ελλατωματικό το hardware ή μηπως δεν ειναι η σωστή εκδοση mi box 3;
τι αλλο μπορώ να κάνω;
εχω 2 συσκευές με το ίδιο gmail account, αυτό που έβαλα δεύτερο εχει τα κολλήματα, το αναφέρω, αν και δεν νομίζω να ειναι αυτό το πρόβλημα.
Μόλις κατέβασα από το pc ένα επεισόδιο από μια σειρά, σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την ποιότητα σε τυπική ή υψηλή,
το πρώτο είναι 334,7ΜΒ και το δεύτερο 817.3ΜΒ.
Ωραια, αρα μπουρδες λενε οτι Ελλαδα δε σου δινει επιλογη. Κατι λαθος θα κανουν! Εχεις δυνατοτητα να τσεκαρεις τον ηχο και αν το αρχειο οντως μπορει να περαστει στο mi box και να παιχτει απο το εκει νεφλιχ? ( εκανα copy το μηνυμα γιατι το ειχα βαλει ξεκαρφωτο χωρις reply!)
Τον ήχο δεν μπορώ να τον τσεκάρω αλλά λογικά το αρχείο με την υψηλή ποιότητα θα είναι 5.1,
στο mi box δεν υπάρχει επιλογή γι αυτό που θες.
Διαβασα για εναν τροπο στο ιντερνετ, θα τον τσεκαρω. ( σε εβαλα σε ταλαιπωρια γιατι ληγει η συνδρομη μου σημερα και ελεγα να βαλω την τριτη επιλογη πληρωμης. Ευχαριστω για τον κοπο σου)
Εννοειται!Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με download από netflix μέχρι τώρα, αλλά αν βρεις κάτι πες μου να το δοκιμάσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.