Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σωστός !
Το σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, είπα μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος .
Αφού το δοκίμασες ,άρα μπορεί να γίνει έτσι .
Ευχαριστώ !

Κρατας πατημενο τον κυκλο στο remote και τα πετας στο καλαθακι.

Απο την στιγμη που δεν ειναι εγκατεστημενη εφαρμογη αλλα προταση για εγκαταστση δεν μπορεις να την δεις στις /ρυθμισεις/σειρες εφαμογων και παιχνιδιων οποτε παλι παμε σε εγκατασταση/απεγκατασταση επειδη με τον τροπο που λες (εφοσον την εγκαταστησεις) ναι μεν φευγει το εικονιδιο αλλα σου μενει η εφαρμογη εγκατεστημενη.

Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση και εγώ για ν αείμαι σίγουρος πριν το παραγγείλω: Παίζει κανονικά Nova/Cosmote TV Go;

Για το cosmote,ναι παίζει το Xiaomi mi,όχι το 3 που είναι για Κίνα,το κανονικο που έχει και στις ευρωπαϊκές αποθήκες

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Παίζει αλλά στην επιλογή καναλιού μετά το login δεν φαίνεται να κάνει κάτι. Το έχω κάνει επιτυχώς install, login κλπ αλλά κατά την επιλογή δεν αποκρίνεται. 0.9.17

Παίζει αλλά στην επιλογή καναλιού μετά το login δεν φαίνεται να κάνει κάτι. Το έχω κάνει επιτυχώς install, login κλπ αλλά κατά την επιλογή δεν αποκρίνεται. 0.9.17

Δεν ξέρω,περίεργο,εμένα μια χαρά,την ίδια έκδοση έχω
Δοκίμασες να συνδέσεις κανένα mouse στο usb,για να δουλέψεις με αυτό που είναι πιο βολικό;

Για το cosmote,ναι παίζει το Xiaomi mi,όχι το 3 που είναι για Κίνα,το κανονικο που έχει και στις ευρωπαϊκές αποθήκες

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση

Αυτό εδώ είναι οκ που είναι σε ευρωπαικη αποθήκη; Ή και αυτό;

Last edited:
Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση

Αυτό εδώ είναι οκ που είναι σε ευρωπαικη αποθήκη;

Δεν την ξέρω αυτή,εγώ το πήρα από geekbuying από ιταλική αποθήκη,σε 2 εργάσιμες ήταν εδώ με κόστος +4
https://www.geekbuying.com/item/-Of...IAOMI-Mi-Box-4K-H-265-Android-Box-387938.html
Αυτό το mi box 3 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που σου λέω,γιατί κάπου διάβαζα ότι όχι ρουταρισμενο είναι μόνο τα global version,αυτό το 3 με μπερδεύει
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παραπάνω

Πρόλαβες το edit στο μήνυμα μου.. Ok θα το πάρω από εκεί.. Ευχαριστω και πάλι!

Απλά προτίμησε την ιταλική,έχει λιγότερα μεταφορικά
Παίξε λίγο με τις ευρωπαϊκές,πρόσθεσε και τα μεταφορικά να δεις τι σε συμφέρει

αρα παιδια,απο την στιγμη που δεν εχει usb 3.0 το xiaomi και κατ`επεκταση δεν μπορουμε να παρουμε παραπανω απο 100mbps
μας κανει και αυτο αυτο.(?)

Δεν ξέρω,περίεργο,εμένα μια χαρά,την ίδια έκδοση έχω
Δοκίμασες να συνδέσεις κανένα mouse στο usb,για να δουλέψεις με αυτό που είναι πιο βολικό;

Όχι. Εσύ με mouse το χρησιμοποιείς; Αν είναι να συνδέσω ένα και να δω.

καλησπέρα σας,αντιμετωπιζει καποιος αλλος προβλημα με εγκατασταση που δεν τον αφηνει να ξεκινησει(γκρι το κουμπι της εγκαταστασης);Παω να κανω εγκατασταση το Set Orientation (sideload apk που δουλευει σιγουρα γιατι το ειχα ξαναεγκαταστησει) και δεν μπορω με κανενα τροπο..
ΥΓ: Εντωμεταξυ προσπαθω να ανεβασω φωτογραφια εδω στο φορουμ και δεν μπορω :)

Στο σημείο που είσαι με το γκρίζο κουμπί, πάτησε από το remote το κουμπάκι να το κλείσεις (βασικά stand by), το ανοίγεις πάλι με το ίδιο κουμπί και σε πάει στο ίδιο σημείο που ήσουν με το κουμπάκι για Install ενεργό.

Στο σημείο που είσαι με το γκρίζο κουμπί, πάτησε από το remote το κουμπάκι να το κλείσεις (βασικά stand by), το ανοίγεις πάλι με το ίδιο κουμπί και σε πάει στο ίδιο σημείο που ήσουν με το κουμπάκι για Install ενεργό.

Τι τρελo είναι αυτο;Λειτουργει πάντως και σε ευχαριστω πολύ!!

Εδώ και λίγες μέρες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα για αναβάθμιση του mubi app. Όταν όμως πάω στο play store από το mi box δεν μου εμφανίζει πλέον το mubi app.

Στο δικό σας mi box στην αναζήτηση από το play store εμφανίζεται το mubi?

Ευχαριστώ

edd72e8bed274903273025919198a5f4.jpg

Εδώ και λίγες μέρες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα για αναβάθμιση του mubi app. Όταν όμως πάω στο play store από το mi box δεν μου εμφανίζει πλέον το mubi app.

Στο δικό σας mi box στην αναζήτηση από το play store εμφανίζεται το mubi?

Ευχαριστώ

edd72e8bed274903273025919198a5f4.jpg

Δεν δοκιμάζεις με καποιο VPN?