Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδη μαλλον θα το παραγγειλω, ποια ακριβως εκδοση android εχει ή αναβαθμιζεται σε?
Και υπαρχει κανενας τρελος που να του εχει βαλει και να δουλευει snapseed ή LightRoom mobile?
Ρωταω γιατι το καλοκαιρι δε θελω να κουβαλαω το pc στο εξοχικο και θελω τις εφαρμογες.

Και με mouse,δοκίμασε το

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

To δοκίμασα και όλα κομπλέ. Επίσης, έβαλα την έκδοση 0.9.17-tablet η οποία δεν μου παρουσίασε το θεματάκι με την phone όταν πατούσα πάνω στο κανάλι.

Κοινώς, όλα super!

To δοκίμασα και όλα κομπλέ. Επίσης, έβαλα την έκδοση 0.9.17-tablet η οποία δεν μου παρουσίασε το θεματάκι με την phone όταν πατούσα πάνω στο κανάλι.

Κοινώς, όλα super!

Ε ναι και γω αυτη δουλευω.
Το ποντικι χρειαζεται αν θες να δεις κατι σε replay ή στα πακέτα plus.
Όλα τα άλλα με το χειριστήριο γίνονται άνετα

Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να βγάλω συντόμευση το εικονίδιο Cosmote tv go την έκδοση 0.9.17 tablet έξω από το sideload launcher για να την βλέπω μόνη της;

Καλησπέρα σας

Παρέλαβα σήμερα και εγώ το μηχανηματάκι. Προσεγμένο φαίνεται.. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με ρυθμίσεις κτλ, κάποιες βασικές ερωτήσεις. Έχω τηλεόραση 4Κ και ενισχυτή Pioneer LX-73. Στην τηλεόραση μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα σε 4Κ πέρα από κάποια βίντεο και ταινίες από σκληρό από τον Player της τηλεόρασης. Περνάει μέσω ενισχυτή εικόνα 4Κ; Να συνδέσω δηλ το Μi μέσω ενισχυτή ή απευθείας στην tv και να πάω χωριστά στην τηλεόραση για τον ήχο (μέσω λύσης που αναφέρεται αρκετές φορές στο νήμα με οπτική); Sorry για τις απλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω καμία εξοικείωση με TV boxes και δεν έχω συνδυάσει ποτέ έως τώρα το θέμα 4Κ με τον ενισχυτή (συμβατότητες κτλ..)
Επίσης στην ανάλυση να το αφήσω στο 720p που μου βγάζει μόνο του (το έχω συνδέσει αρχικά μέσω ενισχυτη)
Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Σύνδεσέ το κατευθείαν στην tv σου, (ο ενισχυτής σου πάει μέχρι 1080p
αν δεν κάνω λάθος) και στείλε τον ήχο με καρφί ή αντάπτορα για οπτική στον ενισχυτή σου.

Καλησπέρα σας

Παρέλαβα σήμερα και εγώ το μηχανηματάκι. Προσεγμένο φαίνεται.. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με ρυθμίσεις κτλ, κάποιες βασικές ερωτήσεις. Έχω τηλεόραση 4Κ και ενισχυτή Pioneer LX-73. Στην τηλεόραση μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα σε 4Κ πέρα από κάποια βίντεο και ταινίες από σκληρό από τον Player της τηλεόρασης. Περνάει μέσω ενισχυτή εικόνα 4Κ; Να συνδέσω δηλ το Μi μέσω ενισχυτή ή απευθείας στην tv και να πάω χωριστά στην τηλεόραση για τον ήχο (μέσω λύσης που αναφέρεται αρκετές φορές στο νήμα με οπτική); Sorry για τις απλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω καμία εξοικείωση με TV boxes και δεν έχω συνδυάσει ποτέ έως τώρα το θέμα 4Κ με τον ενισχυτή (συμβατότητες κτλ..)
Επίσης στην ανάλυση να το αφήσω στο 720p που μου βγάζει μόνο του (το έχω συνδέσει αρχικά μέσω ενισχυτη)
Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Mi box - tv με HDMI
Tv - pioneer με οπτική που λογικά έχει η tv

Σύνδεσέ το κατευθείαν στην tv σου, (ο ενισχυτής σου πάει μέχρι 1080p
αν δεν κάνω λάθος) και στείλε τον ήχο με καρφί ή αντάπτορα για οπτική στον ενισχυτή σου.

Mi box - tv με HDMI
Tv - pioneer με οπτική που λογικά έχει η tv

Thanks!!

To συνδεσα στην TV με HDMI και με οπτική (η TV) στον ενισχυτη.. (είναι άραγε το ίδιο με το να συνδέσω το Mi με οπτική στον ενισχυτή;)

Και η ανάλυση και τώρα μου βγάζει 720p-60hz. Να το αλλάξω;

Last edited:
Thanks!!

To συνδεσα στην TV με HDMI και με οπτική (η TV) στον ενισχυτη.. (είναι άραγε το ίδιο με το να συνδέσω το Mi με οπτική στον ενισχυτή;)

Επιλογή για 4κ δεν έχει?

Επιλογή για 4κ δεν έχει?

Ναι, έχει κάμποσες..
8uT52

Έβαλα και Cosmote TV Go. Γρήγορα που τσέκαρα, παίζει ok..
Με τον ήχο δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Με σύνδεση τηλεόρασης με ενισχυτή με οπτικής, σε μερικές ταινίες που δοκίμασα αλλά και στο Netflix, όλα παίζουν με ήχο στέρεο...

Τελικά το kodi 17. 6 Krypton δεν βγάζει DTS HD MA?
έχει 3 ώρες τώρα προσπαθώ να δω μια ταινία με HD ήχο αλλά δεν ανάβουν τα λαμπάκια του ενισχυτή με την ένδειξη DTS HD MA.
c3917d61c12b2ebcd060af640ef35321.jpg
d95c3557145da4a580fba8b4ad8f64be.jpg
5e1dfc39c3d4eb6de8cbf17709981eeb.jpg

Αφού έχασα 3+ ώρες από την ζωή μου, εμφανίστηκαν τα πολυπόθητα TRUE HD ΚΑΙ DTS HD MA. Το έκανα απεγκαταστηση και εγκατάσταση και για κάποιο περίεργο λόγο δούλεψε. Τα αρκετά reboot, αναγκαστική διακοπή, διαγραφή μνήμης κτλ δεν έκαναν τίποτα.

Με usb to ethernet για αναπαραγωγή UHD remux αρχείου έχει κόλληματα όπου έχει απαιτητικό bitrate. Λογικά με σκληρό δίσκο απευθείας στο mi box δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αύριο θα το δοκιμάσω.

Τελικά έχει αρκετό image banding...

Last edited:
Thanks!!

Φιλε μου λαθος...Πρωτα στον ενισχυτη και μετα στη tv (ολα hdmi). Ο ενισχυτης σου ειναι 1080P ΑΛΛΑ δινει dts hd master ,dolby true hd που δε θα τα παρεις απο την οπτικη. Το mi box συμπεριφερεται μακραν καλυτερα σε 1080p σε σχεση με 4κ.

Αφού έχασα 3+ ώρες από την ζωή μου, εμφανίστηκαν τα πολυπόθητα TRUE HD ΚΑΙ DTS HD MA. Το έκανα απεγκαταστηση και εγκατάσταση και για κάποιο περίεργο λόγο δούλεψε. Τα αρκετά reboot, αναγκαστική διακοπή, διαγραφή μνήμης κτλ δεν έκαναν τίποτα.

Με usb to ethernet για αναπαραγωγή UHD remux αρχείου έχει κόλληματα όπου έχει απαιτητικό bitrate. Λογικά με σκληρό δίσκο απευθείας στο mi box δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αύριο θα το δοκιμάσω.

Τελικά έχει αρκετό image banding...

βαλε και το spmc player( το κατεβαζεις κατευθειαν απο το playstore) που ειναι ουσιαστικα μονο το media player του Kodi( light) και υποστιριζει true hd,hd master.

βαλε και το spmc player( το κατεβαζεις κατευθειαν απο το playstore) που ειναι ουσιαστικα μονο το media player του Kodi( light) και υποστιριζει true hd,hd master.[/QUOTE

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω.

Τι θα κερδίσω όμως με το spmc player?
Το image banding είναι θέμα του προγράμματος αναπαραγωγής και όχι του hardware του mi box?

Το image banding είναι θέμα του προγράμματος αναπαραγωγής και όχι του hardware του mi box?
Αυτο ειναι ευκολο να το δεις παιζοντας τα ιδια αρχεια με καποιον αλλο player ( π.χ MX Player )

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το SPMC είναι ένα fork του Kodi που έχει περισσότερες επιλογές και λιγότερα προβλήματα για αναπαραγωγή HD audio σε σχέση με το Kodi. Δυστυχώς, πρόσφατα σταμάτησε η ανάπτυξη του.