Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παιδες το πηρα το μηχανακι. Αν μπορει ας μου στειλει καποιος pm με το ποιες εκδοσεις novago-otego πρεπει να βαλω. Και ποιο apk ειναι για να φαινονται τα shortcuts μπροστα;

Παιδες το πηρα το μηχανακι. Αν μπορει ας μου στειλει καποιος pm με το ποιες εκδοσεις novago-otego πρεπει να βαλω. Και ποιο apk ειναι για να φαινονται τα shortcuts μπροστα;

Αυτό για να κάνεις τα shortcuts
https://m.apkpure.com/tv-app-repo/news.androidtv.tvapprepo.playstore
Και αυτό για go OTE
https://m.apkpure.com/cosmote-tv-go-for-tablet/gr.ote.otetvgo.androidpad/download?from=details

Sent from my iPad using Tapatalk

Οκ ευχαριστω. Και πως κανω εγκατασταση απο usb; Τρεχω καποιο προγραμμα;

Κατεβαζεις από το play store το es Explorer,βάζεις στικακι,κανείς εγκατάσταση

Καλύτερα Xplore .. Ο Εs έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι προκαλεί προβλήματα σε κοντι

Same Sh1t... Different Day

Ok παιδια τα εβαλα. Αλλα παρατηρω σε otego-novago οτι στην κινηση της μπαλας στους αγωνες κανει λιγο ghosting κλπ. Και σε εσας το κανει; Δεν ειναι ομαλη δηλαδη

Ok παιδια τα εβαλα. Αλλα παρατηρω σε otego-novago οτι στην κινηση της μπαλας στους αγωνες κανει λιγο ghosting κλπ. Και σε εσας το κανει; Δεν ειναι ομαλη δηλαδη

Ποιο build έκδοση έχει το κουτί;

Και εγώ το ίδια θέμα έχω, ειδικά στον ΟΤΕ είναι πολύ έντονο και βάζω χειροκίνητα ανάλυση 576 και κάπως στρώνει.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι την 8.0 ειχε και δεν μου εκανε αναβαθμιση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αυτό πρώτη φορά το ακούω, είσαι σίγουρος ότι ήταν καινούργιο ???? το κουτί είχε την ζελατίνα ?????
Λογικά έπρεπε να φοράει απο μαμά την 6.0 ΜΜ

Το κουτι ειχε την ζελατινα κανονικα. Δεν ξερω τι παιχτηκε.

Ερωτηση. Πρεπει να απενεργοποιησω καποιο auto update για να προστατευσω τις εφαρμογες novago-otego απο μελλοντικη αναβαθμιση;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netfl

Αυτό πρώτη φορά το ακούω, είσαι σίγουρος ότι ήταν καινούργιο ???? το κουτί είχε την ζελατίνα ?????
Λογικά έπρεπε να φοράει απο μαμά την 6.0 ΜΜ

Γιατί να φοράει από την μαμά την 6;;
Η 8 δόθηκε Ιούνιο,προφανώς είναι νέα παρτιδα

Το κουτι ειχε την ζελατινα κανονικα. Δεν ξερω τι παιχτηκε.

Ερωτηση. Πρεπει να απενεργοποιησω καποιο auto update για να προστατευσω τις εφαρμογες novago-otego απο μελλοντικη αναβαθμιση;

Δεν πρόκειται να αναβαθμίσουν αυτόματα οι εφαρμογές,αφού τις πέρασες manually!!
Εσύ αν χρειαστεί θα πρέπει στο μέλλον να περάσεις αναβάθμισε ες τις εφαρμογές

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Οκ,απλά όταν δόθηκε η 8 κι εγώ είχα κολλήματα,απλά από τότε δόθηκαν 2 επιπλέον αναβαθμίσεις και πλέον μετά την τελευταία,το go τρέχουν χωρίς κολλήματα
Οπότε πήγαινε,στις ρυθμίσεις και πήγαινε στο μενού,πληροφορίες,ενημέρωση συστήματος . πάτα να δεις αν έχει ενημέρωση,και κάνε την.
Όταν τελειώσει κάνε μια επανεκκίνηση του κουτιού,και θα δεις ότι θα τρέχουν πολύ καλύτερα και σε 720 ανάλυση
Εγώ μετά την τελευταία αναβάθμιση πάει καλα

Καλησπέρα αγόρασα το Mi box μετά απο πολύ σκ'εψη και ψάξιμο.το θέμα είναι οτι της τελευταίες μέρες κάνει τρελά bug.αργεί να Εκτελεση εντολές οταν παίζει ενα video ενώ φορτώνει κανονικά κολλάει ο ήχος (ακούγεται διακεκομενα).ξερει κανεις πως γινεται reset ?

Το εχω στην 6.0 και μου δημιουργει προβλημα με το Youtube. Οταν ανοιγω την εφαρμογη μου βγαζει γκρι η' μαυρη οθονη και μενει εκει. Αναγκαζομαι να κανω διαγραφη δεδομενων και διακοπη του Youtube για να μπει. Καμια φορα θελει και επανεκκινηση της συσκευης. Ισχυει οτι τον Δεκεμβρη θα παρει την 9.0 και θα διορθωθουν πολλα προβληματα?

Γιατι στο auto η αναλυση κλειδωνει στα 720p ενω εχω 4Κ oled lg; Επισης πως κλεινουμε ολα τα ανοιχτα προγραμματα; Υπαρχει επιλογη;